sen sinyallerin resmini getir yarın yeter. hem Crato değil cratoSkullhunter adlı üyeden alıntı
sen sinyallerin resmini getir yarın yeter. hem Crato değil cratoSkullhunter adlı üyeden alıntı
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
@TRADER;
kadıköy istikametinden geliyorsan dragosu geçer geçmez solda göreceksin.
ok bak sigara dumanı gürültü yüksek müzik içki yoksa ben yokum
boy buldu bu mekanı bende artık geleyim bari diyimi
erhan ccbbdd cenk bruce ben yarın belli olur damlayabiliriz ama şu anlık belirsiz
slm arkadaslar ben mekanı bizzat gittim gördüm güzel bir yer. son dakika golü yemezsem ordayım. Görüşmek üzere
bi dakika yahu, Bİz kim?Gelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Crato Evet yaa biz derken ne demek istemiş bu arkadaşcrato adlı üyeden alıntı
Günaydın Arkadaşlar;
Akşam TNT (gökhan)gelmek istiyomuş çok ısrar etti kıramadım umarım sizde kırmazsınız...
kendi klavyesi, parmakları, okuma yazması yok mu arkadaşın? sözcüsü müsün birader? yoksa avukatı mı?Gelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı
almiyim ayağımın altına...
Ben, crato’yum.
Ahaaa ahahahaha...crato adlı üyeden alıntı
Sende crazyusuf gib vapurmu olcen len.....
yaz tahtaya bir daha +1 ben
To know me is to love me....
bi aksilik olmassa gelmeyi dusunuyorum... umarım çevirmelerde yanmayız.. kaldı iki hafta ama stres oluyo işte...
KSK FOREVER ... 35½
ana ceko35 ben sana kargo yapcaktım dimi unuttumceko35 adlı üyeden alıntı
sapancaya gelirsin ama sen
bugün bu yaaa. akşam fenerbahçede işim var dönüşte bende uğrarım.
herhalde saat 20:00 de buluşup 20:15 de dönmezsiniz .
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
28 inde buyuk ihtimal sapancaya gelirim.. o zaman tisortu alırım senden serkan hocam.. kargoya gerek yok şimdiserkan79 adlı üyeden alıntı
ehliyet 28 ine yetişmez ama bizim çete rahat bırakmıyo yaw bizi
bu akşam için polis korkusunu yenebilirsem gelirim.. yoksa gelemiycem cunku iki hafta kala bi sakata gelmiyeyim diyorum
KSK FOREVER ... 35½
- Zuhtupasa
- SkullHunteR
- StarSailor
- Komtan
- Crato
- Ebo
- Bandit
- Danger0
- Trader +1
- Uzman_1907
- MACGYVER
- TNT
- MACGYVER
- Jakobien
- Ceko35
- Trenox
- Leto
- ...
- ...
bi güncel liste yayınlayalım hadi bakalım
ee beni yazmaya gerek görmediine göre gelmiorum..
zühtüpaşam gelirse bende gelirimzuhtupasa adlı üyeden alıntı
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
neyse bu seferlik ekliyorum bi daha olmasınzuhtupasa adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)