Beni de yazın listeye, ben de varım
Beni de yazın listeye, ben de varım
selam arkadaşlar listeye benide eklerseniz sevinirim.
[B][I][/I][/B]
[COLOR="Red"]AŞK[/COLOR] - [COLOR="Blue"]TUTKU [/COLOR]- [COLOR="Black"]ÖLÜM[/COLOR]
13 mayısta beers a gelmeyen ........ olsun
boslugu doldurunuz lutfen
Arkadaşlar istanbul listesi şu anda 34 kişiye ulaştı 3 artcımızla şimdilik37 kişi olacağız Cumartesiye kadar güzel bir katılım olacak
İstanbul MT çoooooook eylenecek
Gelemeyen arkadaşlarda pazar günü resimler hakacaklar
KAMP ADAMLARI
aidikurt adlı üyeden alıntı
canları sağolsunaidikurt adlı üyeden alıntı
ama şu bir gerçek resimlere bakıp çok üzülecekler
motor sesleri yıkacak ortalığı
hem fenerde deniz kenarı ve dalga sesleri süper olacak
KAMP ADAMLARI
Selamlar, listeye beni de eklerseniz sewinirim : ) Zaten orda oturuorum
uğramamak ayıp olur deil mi ? : )
Bir yok bir warmış, Geride kalan bir ben bir yalnızlığımmış, İnsan kaderini kendi yazar, Sonra rolünü hem oynar, Hem uzaktan bakarmış, Gel zaman qit zaman, Geriye dönüp bakınca elinde kalan, Silinmiş, örselenmiş, yıpranmış, Sadece bir awuç anıymış...
Valla ayıbın büyüğü olurGizelle adlı üyeden alıntı
biz mecidiyeköylerden gelelim
yerin ayrıldı bile
KAMP ADAMLARI
soner abi gelmek mecbur oldu artık
abi ayrıca o 20 sindi gideceğim 21 de askeriyede olucam
gizella gel gel hem tanışır hemde vedalaşırız
Acımadıki, acımadıki
Nurullah kardeşim gelmeseydin darılırdım öyle sayfaya yazıp veda etmeden gitmek var mıCBR1000RR adlı üyeden alıntı
biliyorsun biz sanal bir gurup değiliz
benim en sevdiğim arkadaşlarım MT den
biz kocaman bir ailleyiz
düşünsene nereye gidersen biz oradayız
adanaya gitsen yusuf abi
izmirde kenan
...............
..............
biz bütün türkiyedeyiz
KAMP ADAMLARI
kardeşimiz yakın bi yerleree düşerse organizasyon yapıp ziyaretine gideriz di mi VİP kardeşdostdark adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Yakına düşerse artık 50 makina yemin törenine giderizalper_tim adlı üyeden alıntı
sonrada resimleri siteye koyarız
KAMP ADAMLARI
dostdark bir saat ver mecidiyeköy e gelim beraber gidelim ikeleye
uyarmı...
bana bu site bana çok şey kazandırdı bir sürüüüü abi kardeş arkadaş dost ben çok mutluyum bu ailenin içinde olduğum için herkezi çok seviyorum
ayrıca bu sitenin bana kazandırdığı değeri çok olan insanlar var mesela bana abla ( hande ) kazandırdı onun değeri çoktur gözümde zaten abilerimi saysam yorulurum heralde
Acımadıki, acımadıki
vedat ve vip akşam erhan falan 0216 cafedeler kaçarsanız butarafa belki bizde damlarız
biz bir aile olduk burda kardeşim gidio sanki askereCBR1000RR adlı üyeden alıntı
walla özlicez seni ama yemin törenine bi delilik yapabiliriz bizi habersiz bırakma artık askeriyelerde nette var ona göre
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Burcu cuğum babana çok geçmiş olsun umarım daha iyidir.acil şifalar dilerim. Ayrıca arkadaşlar bu toplantıya gelmeyi çok isterim ama belli değil son anda belli olur çünkü pazar günü şile enduro yarışları var çok keyifli olacak ve bu yarış için cmt. akşamdan gidip kamp yapma düşüncemiz var.Gelemezsem kızmayın hatta sizde pazar günü bu yarışı izlemeye gelin pişman olmazsınız.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
gelmiomusun yasemin abla aaayıp ettin şimdi bak ben daha katılamıcam gezilere yani 20 sinde yokum son yani neyse sen bilirsinjasmine adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
17,45 Profilonun önü uyar mı?vedat kaya adlı üyeden alıntı
Söz vermiyim ama işim boşa cıkarsa gelmeya çalışırımashes adlı üyeden alıntı
Sen şimdi Nurullah kardeşimize güle güle demiyecekmisinjasmine adlı üyeden alıntı
O çadırlarınızı yırtarım bak
KAMP ADAMLARI
geç cıkıyorum servisde dolaşıyo..ashes adlı üyeden alıntı
levent te 9 gibi oluyorum motoru al cık benim için biraz zor..
bu kafe hangi semtte..
dostdark cumartesi 17,45 profilo dayım ok..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)