Orjinalinde maça tabir ettiğimiz bölge açık olduğu için sansürledim.. Kusura bakma yani o şekilde de koyamazdım ya..
Orjinalinde maça tabir ettiğimiz bölge açık olduğu için sansürledim.. Kusura bakma yani o şekilde de koyamazdım ya..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
cenkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk susar mısın artık
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
didişmeyin artık yaw
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
beni de ekleyin son dakika golü yemessem gelecem
GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ
arkadaşlar cumartesi bi ihtimal gelemiyebilirim.şimdiden haber vereyim de sonradan sattı denmesin.
Dün gece babamı(dogma) hastahaneye kaldırdık.şu an hala orda.tam teşhis konulmuş değil ama 12 saati aşkın bir süredir şiddetli sancı çekiyor.cumartesi akşamına kadar iyileşmezse gelemiycem...benim yerime de eğlenin lütfen :(
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir. Çabucak iyileşmesi dileğiyle; Durumunu mutlaka bizlere bildir habersiz bırakmafragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
çook geçmiş olsunnnnn..fragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
inşallah en kısa sürede iyleşir...
yapabileceğimiz bişi olursa haber et lütfen.....
çok geçmiş olsun umarım aytek abimin önemli bişeyi yoktur bizi gelişmelerden haberdar et yardımcı olabilceğimiz bişey warsa bildirfragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
çok çok geçmiş olsun
evet lütfenvedat kaya adlı üyeden alıntı
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Merhaba;fragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun.... Yapılabilecek ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu bilin lütfen...Bİrde hangi hastanede olduğunu bilirsek iş çıkışı uğrayıp hal hatur sormayı isterim...Hem moral olur Dogma ya...
Geçmiş olsun burcu yapabileceğimiz birşey olursa mutlaka haber verfragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
Birde durumundan haberdar edersen seviniriz bizi merakta bırakma
KAMP ADAMLARI
Alper dostum listeye yazdım çünki gelmek zorundasın oldu mualper_tim adlı üyeden alıntı
sensiz toplantı ve gezi olamaz
[QUOTE=cenkmenderes]BEERS'ın cok güzel de bahçesi var.. Hava sıcak olur da oturulabilecek gibi olursa orada oturmanızı tavsiye ederim. Biz Ersen (ashes) ile geçen sene gitmiş bahçesinde güneşlenmiştik. Ersen iz yapmasın diye mayosunu çıkarıp güneşlenmişti. Etraftan geçenler biraz garipsemişti ama neyse artık..
Ersan ne diyeceksin hani intikam
herzaman birlikteyiz zatem MT izmir e selamlarkuvva adlı üyeden alıntı
cumartesi sizin içinde kadeh kaldıracağız (70cc buz gibi)
KAMP ADAMLARI
sevgili burcu çok geçmiş olsun..baba iileşsin yeter.. daha çok gezicez inşallah..selam ve sevgilerimi özel ilet lütfen..
ben bişi yaparım aslında ama ayıp olur şimdi sitede
İstanbul MT neredesiniz
Bu arada burcunun babası dogma abimiaziden haber alan var mı
KAMP ADAMLARI
yerini ayırdıkPeril adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
benıde yazın bende gelıcem esimle beraber +1 anlıyacagınız
ok dostum litedesinizaidikurt adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)