yaw o adamın cuma günü işleri cok yogun oluyo cok yoruluyo cumartesi ögleden sonra istirahata cekiliyo pazar harici bi yere gidemez yakından tanırım kendisinidostdark adlı üyeden alıntı
yaw o adamın cuma günü işleri cok yogun oluyo cok yoruluyo cumartesi ögleden sonra istirahata cekiliyo pazar harici bi yere gidemez yakından tanırım kendisinidostdark adlı üyeden alıntı
dost dark sana hayır demek imkansız gibi ben geliyorum demedim ama listeye yazmışsın bile birde prenses demişsin ki artık gelmesek olmaz. bu cumartesi pazar da şile enduro yarışları var bi taraftan iş güç... kendimi kopyalıycam.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
bilmiyorum gelişim sürücü kursuda çok yoruluyor ama geliyorserkan79 adlı üyeden alıntı
bu arada gezilerde serkan kim diye sormak zorunda kalıyoruz
burda amaç yazıştığımız MT üyelerininle tanışmak
bende mecidiyeköy den hemde ehliyetsiz geleceğim
sensiz olmazdıkijasmine adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
tanışalım tabi tanışmayalım demiyorumki mesela sapancaya gidicem orda tanısırız şile ve motogp yede katıldım genelde eksik kalmamaya çalışıyorum ama hafta içi ve cumartesi günleri ters geliyo banadostdark adlı üyeden alıntı
sen mecidiyeköyden gidiyosun ordan köprüye 5 dk lık yol var ben senin 30 km gerinden gelcem çevrilme riskim senden çok
sadece ehliyeti bahane etsem arabayla gelirim
yani anlıcagın gelmek istememe ragmen gelemicegimi düşünüyorum
o güne kadar 60-70 motor oluruz evini basarızserkan79 adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
evimi bilen varmı pekidostdark adlı üyeden alıntı
Eee hadi VIP kardeş VIP Macgyver'ıda ekle şu listeye orda tek VIP canın sıkılmasın bari
Bizim kuzen giderde ben gitmezmiyim Kuzensiz çıkmam abi
Buarada Slwer senle negüzel aynı dilden konuşuyoruz valla
Slwer adlı üyeden alıntı
Ben sana sade katılımcı deil yardımcı bile olurum sen rahat ol!
yaw benide yazmışlar listeyee kim düzenledi listeyi acaba
benim c.tesi ne olcağı belli değilki
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Ben de ben de
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
dostrak bizi unuttunuz karşıyaka lıların muhabbeti güzel olur istemiyorsanız gelmeyiz.
bol muhabbetler,
biralar serin, içiniz sıcak olsun,
birer bardakta bizim için olsun
Bu arada benim doğum günüm 3 Mayıstı...13 Mayıs ta benim doğum günüm sayılır...Hediyesiz girilmiyo beers' kapısından içeri ona göre
Eksiklerim:
Dizlik,dirseklik,bellik,çanta hatta bi de mont
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Bende gelmek istiyorum da biri bana bu beers'in yerini anlatsın, bostancıdan geçerken bakıyorum bakıyorum göremiyorum
would I still see suspicions in your eyes?
ewet arkadaşlar hepinize iyi eğlenceler eğer 13'ün akşamı kesmezse
14'ünde büyükçekmeceye bekliyoruz
ooo millet ne güzel aylarda doğmuş yaww..fragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
bende aralıkta doğdum ..napcaz...
eksiklerim : kayak..
teleferik..
karmotoru..
kar gözlüğü..
bostancı deniz otobüsleri sağındayken sola kafanı çeviriyosun görüyosunarelia adlı üyeden alıntı
bu kadar basit.ışıklar'ın orda işte.orda yayaların yürüdüğü sokağımsı bi girinti var.bir kenarı bu araya bir kenarı da cadde kısmına bakıyor sahilin.
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
BEERS'ın cok güzel de bahçesi var.. Hava sıcak olur da oturulabilecek gibi olursa orada oturmanızı tavsiye ederim. Biz Ersen (ashes) ile geçen sene gitmiş bahçesinde güneşlenmiştik. Ersen iz yapmasın diye mayosunu çıkarıp güneşlenmişti. Etraftan geçenler biraz garipsemişti ama neyse artık..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
cenkmenderes şimdi bu adamı böle gören bazı elemanlar sapancada saldırmasınlar ashes e korumak lazım
Cillop gibi çocuk dimi... İyi korumak lazım tabi artık..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
bakalım seni kim koruyacak ersenden
resmin orjinali war ama http://www.imageshack.us/ çalışmıoooooo
cennkkk cenkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! offfff
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)