dostum merak etme oradan deniz fenerine gideceğiz bayağı havadar ve sesiz(biz gidene kadar)crato adlı üyeden alıntı
dostum merak etme oradan deniz fenerine gideceğiz bayağı havadar ve sesiz(biz gidene kadar)crato adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
VİP kardeşim sirkeciden arabalı wapurla karşıya geçtikten sora bostancıya otobüs war mı demiştim ama görmedin herhalde bi cevap bekliyorum hani gelirsem ona göre durumlara bakıcaz
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
sahılden dolmuslar var eger kadıkoyden gelıceksenalper_tim adlı üyeden alıntı
zaten bır suru arac var bostancıya gelebılecegın
m € c l ü q
abisi çok sevinirim iki muhabetin belini kıralım di mitrenox adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Arkadaşlar lütfen birbirimizi kırmayalım..
Herkesin görüşüne saygımız sonsuz.. İsteyen gelir istemeyen gelmez..Bu tip yorumların üstünde fazla durmayınız..
Ancak özellikle bazı arkadaşların nedense bazı yorumları ve her buluşma öncesi veya sonrası sadece negatif yaklaşımları benide bir çok arkadaş gibi üzüyor. Ama olsun biz yinede herkesi seviyoruz..Saygı duyuyoruz..Herkesin her türlü yorum yapmaya tabiki hakkı var..Ancak eleştirilerin daha yapıcı olması sanalda olsa birbirimizi kırmamak adına daha iyi olabilir diye düşünüyorum.. Sonuçta bu bir toplanma birlikte olma ve bazı şeyleri paylaşmak..
Bu arkadaşlardan daha ölçülü yorumlar yapmalarını bekliyoruz..
Amaç üzüm yemek.. Bağcı dövmek değil..
S&S
ya baksana VİP o mekanın bahçeside var arkadaşlar hatırlatayım hava güzel oldugu taktirde yani gürültü sigara dumanı yada müzik pek olmaz herhalde diyimi yani bahçede
saol arkadaşım bilgiler için teşekkür ederimSlwer adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
dostdark adlı üyeden alıntı
abi sen genede yazma istersen belli değil daha
ermancım abicim boy abimiz muhabbet edilebilece kdaha sessiz bir ortamda buluşmayı tercih etmek istiyor olay budur kurcalamayın daha
mehmet abi sende warya tam mikser bi girdin karıştırdın hee
Acımadıki, acımadıki
bahçede de oturabilirizashes adlı üyeden alıntı
en son buluşmada bahçedeydik gülmekten her yerim ağrımıştı
KAMP ADAMLARI
sirkeci'den kalkan arabalı vapur harem'e gelir. oradan dolmuş bulup kadıköye gelmeye bak, olmazsa taksi 4 ytl falan yazar. taksiye de bostancı dolmuşlarının oraya (deniz otobüsü iskelesinin arkası) gitmesini söylersin.alper_tim adlı üyeden alıntı
dolmuşlar sahilden gider, bostancı deniz otobüsü iskelesinde inersin artık.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
EYWALLA KARDEŞ SAOLcrato adlı üyeden alıntı
Hani eller
evet listede ismi olmıyan arkadaşlar elleri görelim
KAMP ADAMLARI
ya arkadaslar baska bi yerde bulussaniz artik ya orada kimsenin ne dedigini duyamiyorum. zaten arada sirada gorusuyoz myhabebt etmek icin e orada da bu olmuyo. boy kardesime katiliyorum
bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir
Gelmiycem kelimesini çok uzun yazmışsın dostumBandit adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Arada kaynamıs sanırım Ashesin dedigi dogru Beersin bahceside var kocaaaman
Listeye Skullhunter ve komtanıda eklerseniz sevinirim yanlız benim yetki vardı ya bende ekleyebilirim
Hoş geldin SkullhunterSkullhunter adlı üyeden alıntı
bu arada eski arkadaşlar yaka kartlarını taksınlar
KAMP ADAMLARI
Bu yaka kartı işi biraz karıştı sanırım. kartlarını kaybedenlere cezamı versek acabadostdark adlı üyeden alıntı
Buluşmaya gelecek ve yaka kartı olmayan arkadaşlar
adını soyadını ve nickini bana yollasın yazılı kartlarını verelim
ama kartlar kaybolursa ceza var ona göre
el yazısı (çivi yazısı) kartlar zor okunuyor
Beni ve kardeşim beyazm ekleyin listeye inşallah bir aksilik çıkmaz
"34 UG 3337 " + "34 FSF 59"
heyy arkadaşlar neredesiniz ya
peril,ledo,bruce,ccbbdd,samil,cenkmenderes,ter 6;r,deamon,sadobey,spyle,cengo,vın vın,kırmızı,tümer,kader,..............
kara listemi yapsam ne
KAMP ADAMLARI
arkadaşlar dönüşte kaça kadar arabalı vapur var bilen varmı..
yoksa dönüş köprüdenmi..
yoksa bu gidişin dönüşü yokmu..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)