İstanbul'da onca yer varken kalabalık, sigara dumanlı, kimsenin birbirini duyamadığı bir yer olan Beer's deki buluşmalara ben ne yazık ki artık katılamayacağım. Size iyi eğlenceler.
İstanbul'da onca yer varken kalabalık, sigara dumanlı, kimsenin birbirini duyamadığı bir yer olan Beer's deki buluşmalara ben ne yazık ki artık katılamayacağım. Size iyi eğlenceler.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
VİP biraderim ekle listeye ne iş ses seda çıkmıyor kimsede
skull¥ge
komtan
eyong
danger0
buluşma var taaaaa izmirden kenan gelmek istiyor bizim admin ve mod amcalardan ses yok
sizlerde davetlisiniz
aşkım, bende davetli miyim?ashes adlı üyeden alıntı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
kimseyi unutmadımashes adlı üyeden alıntı
işi olan vardır diye herkezden haber bekliyorum
KAMP ADAMLARI
sen orda bekleyip bi de gelmedik die küfür ederdin bizeFutureShock adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
sende gel istersen aşkın yoksa bütüngün üzülür bizim başımızın etini yerdishy adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
boy adlı üyeden alıntı
geçenki buluşmaya katıldım ama yer zaten dağanık biraz bir de gürültü felan girince konusulanları duyamıyoruz orda.halbuki daha az gürültülü bir yer olabilir...yaş malum artık kaldırmıyo fazla gürültüyü...
ama dosdark derseki illa gidilecek naapalım az da olsa uğramaya calısırım.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
herkezin düşüncesine saygılıyız onlarda saygılı olsunlar.boy adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
sen benim kalbimde geliceksin zaten haberin yokmudishy adlı üyeden alıntı
hiç sanmıorum,elinde bira keyfi gayet yerinde ... ...dostdark adlı üyeden alıntı
inanamıorum,inanamıorum bu sen misin?ashes adlı üyeden alıntı
kıyamet mi kopacak acaba....
heh soner abi çık işin içinden bizi sevdiğini bilioruz görmekte istiosun ama isimleri yazdın tepkileri topladın sen yandın şimdiden 3 kişi neden biz yokuz dedi
işin zor abi
Acımadıki, acımadıki
beni herkez tanıyor kimse kırılmaz bu arada ismini listeye yazıyorum istersen gelmeCBR1000RR adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Ben pek anlamadım bu konuyu biraz daha açarmısınız, bu Berr gezimi eğer gezi ise yer ve saatini sorucaktım, çünkü gelmeye niyetim var, ben motoru yeni aldım ve bu siteye yeni üye oldum biraz acemiyi işte anlayın, hoşçakalın.
gelmıceksın ama yorum yapıyosun ?boy adlı üyeden alıntı
garıp
amac ne ?
m € c l ü q
yazmiyim dedim ersen kızıcaksın yine ama:Slwer adlı üyeden alıntı
amaç ; sıkıntı yaratmak,huzur bozmak, can sıkmak.....
hiç kızma mehmet ama öle...
huzursuzsun,herkes huzursuz olsun istiosun.....
amaç banamı sordun pardon
gelmeyen yorum yapmasın yazmasın gelemiycem desin yeterlidir
ya hakikaten arkadaşlar, buluşma mekanını değiştirsek de daha havadar bir yer yapsak nasıl olur?
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Dostum bostancı deniz otobüslerinin tam karşısında beer,s diye bir mekan var cumartesi saat 19.30 da orada toplanıyoruzcuneyt034 adlı üyeden alıntı
maksat burada yazıştığımız arkadaşlarla birebir tanışmak ve dostluğumuzu sağlamlaştırmak.
bu toplantılar sayesinde siteden alo diyebileceğim bir sürü dost edindim
senide yazdım görüşmek üzere rüzgarın bol olsun
KAMP ADAMLARI
VİP ta karşıdan ayarlamaya çalışıyor yeri dibimizdeki arkadaşlar dan tık olmayınca yer burası oluyor kusura bakmayın
hayır arkadasım bostancı ıskelesının tam karsısında bı mekancuneyt034 adlı üyeden alıntı
yanı amac toplanıp ıkı muhabbetın belını kırmak gulmek eglenmek haftanın stresını atmak falan işte
tabıkıde senınde gelmenı ıstıyoruz emın ol cok eglenıceksın
Bu arada ılerleyen zamanlarda bomba bı gezı planlıyorum ve cok zuper olcak ustelık ısın ıcıne cadır da gırcek bu kadar tyo yeter sıze
m € c l ü q
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)