Alperrrr tamam leyn gemide çayımızı kendimi öderizalper_tim adlı üyeden alıntı
Hazırmıyız arkadaşlar
Alperrrr tamam leyn gemide çayımızı kendimi öderizalper_tim adlı üyeden alıntı
Hazırmıyız arkadaşlar
KAMP ADAMLARI
arkadaşlar hepinize iyi eğlenceler.
ben de gelsem mi diye düşünüyorum ya. malum, bu hafta sınavlarım var. tereddütlüyüm açıkcası.
bir de nerede bu beers? bostancı vapur iskelesinin oralarda mı?yakın mı ona?
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
bence gelmelisin dostum derse çalış ama arada birde kafa dağıtmak iyidir. stresini de atar sınava daha rahat girersin senin için dua ederiz hatta beer s da mevlüt okuturuz be dostum okunmuş pirinçle girersin sınava bişeycik olmaz başarırsın merak etme.yer vapur iskelesinin tam karşısında ışıklar var orda. motorları görürsün zaten hadi bekliyoruz.lespaul_84 adlı üyeden alıntı
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
gelmeyi istiyorum ama daha hiç çalışmadım sınava. gelirsem bugün yalan olcak, zaten az bi zaman kaldı yarın da yetiştirebilirmiyim bilmiyorum.
neyse düşünücem, gelmeye çalışıcam.
iyi dileklerin için sağol jasmine
ekleme: tamam hadi ben de geliyorum biraz uğrarım, maksat muhabbet olsun. evde de çok sıkıldım zaten. bekleyin beni
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Gelsemmi acabaaaaa
Nası yani ya ...Abi sen ölmeyi bayılmak zannediyon heralde...Sen yoksan bende yokum motorumda yok hiç birşey yok offffyaaaaa.....
yer ayrıldımı acabaaa
bu güzel akşam için herkese teşekkürler.
bi de cbr1000rr turu vardı ki o apayrı bir olaydı
saolasın mehmet abi..
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
forumlara startı boyle abuk bi saatte yapayım ki bu aksamla ilgili ilk yorum benden gelsin dicektim ki...crato adlı üyeden alıntı
ne ara eve geldin ne ara girdin de yazdin
@crato
Eyvallah, her zaman beklerimbu güzel akşam için herkese teşekkürler.
bi de cbr1000rr turu vardı ki o apayrı bir olaydı
saolasın mehmet abi..
Bu arada Hyosung'lar hiç de fena gitmiyor. 2 kişi bile oldukça performanslı. F650'li polis bile yakalayamadı yaw
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
eheh, tabi tabiii.boy adlı üyeden alıntı
bu arada senin fırtınaRR'ın resimlerini buldum gördün mü
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
fotoğraflar için ayrı bir topic açılacak mıdır efem?aktarmak için beklemedeyim de...
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
misafirim geldi doğal olarak gelemedim halbuki hazırlanmıştım 28 Mayıs Sapanca bulşmasına geliriz artık
GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ
Fotoğraflar ve yorumlar için buraya buyrun lütfen...
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=13861
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)