ne şantaj mı yayınlamazsanız varya....
ne şantaj mı yayınlamazsanız varya....
ben bişi demedim ki..ben topicte yazdıklarınızın yalancısıyımCBR1000RR adlı üyeden alıntı
yoksa ben kalkın da kıvırın yandan yandan demedim yaneee
sen göbek atmazan serkanla biz atarız üzülme sen kardiş.
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
ben şimdiden gelemem diyeyim de n'olur n'olmaz. sonra gelirim deyip de gelememek, gelemeyip de ebo'nun ağzına sakız olmak var
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
orası neresi bana yakınmı
Bostansı deniz otobüsleri iskelesinin karşısıserkan79 adlı üyeden alıntı
hani elleri görelim
arkadaşlar bu sitenin en güzel özeliği arkadaşlıkların sanal olmaması
cumartesi yeni arkadaşlarlan tanışacağız
sohbet makara kukara oy oy oy
bu arada listede görmek istediğim arkadaşlardan ses yok
tümer
nurullah
hande
özge
Nurullah listeye ekle demeyi unutmuşsunCBR1000RR adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
dostdark adlı üyeden alıntı
bilmiorum abi beni ekleme listeye işim olmazsa gelirim
Acımadıki, acımadıki
Ama beni eklemeyide unutmuşsun ya sormana ne hacet hayatında VIP görmemiş biri olarak...
Hocam yaz benide.evde oturup napiim geleyim iki lafın belini kıralım
demek beni görmek istemiosun ölemi...tamam..
heh paşam gelmesse ben gelmem o kdrzuhtupasa adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
Paşam ne demekzuhtupasa adlı üyeden alıntı
işim var dedin diye yazmadım
gelirsen liste başı yazacağım zaten
KAMP ADAMLARI
bu arada listede görmek istediğim arkadaşlardan ses yok
tümer
nurullah
hande
özge
bizi görmek istemiyorsan gelmeyelim...
avrupa yakası kımler var nerede buluşur karşıya geçeriz bilgi veren olursa gelmeye çalışırım..
birde niyecek ne var orada aç kalmayalım...
Tabi sitede kakari kukara yüz yüze dalga geçemiycen di micrato adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
arkadaslar bende gelmek isterim sizlerle tanışmak sohbet etmek adına ama saat olarak 19:30 benım için biraz geç oluyor çünkü henüz acemıyım gece kullanmak istemiyorum açıkcası. yıne de kısmet diyelim..
üstat şehrin göbeği orası ışıl ışıl gel olmadı ben erken kalkıcam beraber döneriz...uzman_1907 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bir iki isim yazdım diye alınma olmasın herkezi bekliyoruzvedat kaya adlı üyeden alıntı
28 mayıs gezisinden önce tanışalım istedik
en azından dansöz pasta gibi organizasyonları yapalım di mi
bu arada avrupa dan gelecek arkadaşlar saat18.30sirkeci arabalı vapurda buluşalım
KAMP ADAMLARI
ağır mazot ekibini çagırmak yokmu :(
ledo,bruce,ccbbdd,şamil,cenkmenderes,terör,de amon,sadobey,spyle,cango veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee perillll
kardeş ben şayet gelirsem arabalı wapurdan sora nasıl gidiliyo oraya otobüs felan var mıdostdark adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Vedat kaya="üstat şehrin göbeği orası ışıl ışıl gel olmadı ben erken kalkıcam beraber döneriz..."
eyvallah arkadasım sen levent tarafından geliyosun galıba bense pendik tarafından ama yıne de sağol gelmeeye çalışaycağım...
yav tim ben senin yazdığını okumasam beer's ın karşıda olduğunu unuttum.Ben beer port la karıştırdım.Ayyy ben bide oraya gidip sizi bekliyomuşum orda 2 saatalper_tim adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)