geçmiş olsun birader
anaaa geçmiş olsun kardeşim inş. en kısa sürede iyileşirsin ben montu aldım bugünFutureShock adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
slm arkadaşlar bu gezi nereye bende gelsem valla okumadım nerde buluşma yer uzaklık kac kilometre masraf buluşma noktası ben buarada adım AnTiKa bana yardımcı olun benide alin içinize yahu cevap bekliyorum sizden cok tşk şimdikten pai
Sağolun teşkr ederim.Valla kararlıyım tek göz bile olsam gelicem.İki bira içince açılırım heralde
arkadaşlar şuan birçok arkadaşımız beersta yakın olanlar ugrasın
ne yazikki hasta olduğum için gidemiyorum eğer giden olursa benim yerimede iki tane devirin !
slm arkadaslar sıteye yenı uye oldum uygun gorursenız benıde lısteye eklıyebılırsınız (zaten eklemesenızde yınede gelıcemde ) saygılarımla...
yalnız bulusma yerini tam anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim
şimdi geldim kardeşimaraltı adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
Millet ben gelemiyorum ya kusura bakmayın çok isterdim ama şans işte neyse yaza motorumu alıyorum zaten bol bol gelirirm iyi eğlenceler çok isterdim gelmeyi ama şartlar müsait değil
Geçmiş olsun kardeşim...FutureShock adlı üyeden alıntı
eleman bugünde kask ve montu almaya gidiyo tek gözlü canavar o bee yarın aramızda inş.vedat kaya adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Günaydın arkadaşlar
dün akşam rezervasyon için beers e gittim
bahçede oturduk çok güzel bir mekan
hava güzel olursa bize bahçede yer ayıracaklar
tanışmamız için bahçe çok uygun sesiz siyara dumanı
Bu arada dün akşam beni kırmayıp bana eşlik eden arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
Bu arada Hande cim akşamki resimlerden koysanda millet nasıl eylendiğimizi görsün
KAMP ADAMLARI
futureshock geçmiş olsun.
motorumu nihayet teslim aldım, yarın gündüz diğer kalan işlerimi hallettikten sonra aranızdayım
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
dostum bu bölümün birinci sayfasında toplantı detayları var.AnTiKa adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
futureShock geçmiş olsun.aynı benım de basıma gelmıstı 1 hafta surunmustum. gercı kask vardı ama gene de gırmıs toz ıste bu sagı solu bellı olmuyor.
bu arada gordugum kadarıyla burası degısmıs; ask,mesk,evlilik,guzın ablacılık, dugun dernek,ıhtıras,yılan hıkayelerı muhabbetlerıne gırmıs. sınema sektorune bıle el atılmıs yaa. helal valla
herkese bırını ayarlıyonuz bende charlize theron aliiim mümkünse.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
hoopp kardeş charlize kapıldı üzgünümtrenox adlı üyeden alıntı
zafer abim sen gel buluruz sana en alasından bee
Acımadıki, acımadıki
yaa sonerrrr nerdessiiinnnn topic ölmüş beee yarın buluşma war kimse konuşmuyo nerde millett hooppp toplanın bakkimmmm
bakın yarın bende geliyorummmm
yazarız yazarız sen merak etmee
sonerrr yaz tahtaya arkadaşıdaaaa
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)