takı değil adanadan kılıçbalığını getirin avatar resmimi o düzenledi hemde kaç tane ve harika bi insan ya zaten hepiniz öylesiniz nasıl hayran olmam ben bu siteye ölürüm beevedat kaya adlı üyeden alıntı
takı değil adanadan kılıçbalığını getirin avatar resmimi o düzenledi hemde kaç tane ve harika bi insan ya zaten hepiniz öylesiniz nasıl hayran olmam ben bu siteye ölürüm beevedat kaya adlı üyeden alıntı
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
Aha biri daha çıktı yav bizim kızlara bahar havası yaramıyorjasmine adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
aaa sırada yasemin mi var bak sen şimdi
Dostum valla bu c.tesi huzur evi ziyaretimiz olmasaydı hiç kimse tutamazdı beni ama neyapalım proğram yaptık ÇMSK olarak gidip hem ordaki anne baba ların ellerini öpücez hemde kurban kesicez tüm motorcuları kazadan beledan uzak tutsun diyee ahhh ahhhh yoksa gelmezmiyimdostdark adlı üyeden alıntı
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
Allah kabul etsin abikılıçbalığı adlı üyeden alıntı
en iyisini yapıyorsunuz
KAMP ADAMLARI
eee baharda aşk tatlı olur bizim kızlarda coştu işte kırma heveslerinidostdark adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
tamam ya hepsinin mutlu olmalarını isterizCBR1000RR adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
bendeeeeeeeeeeeejasmine adlı üyeden alıntı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
kime acabadishy adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
abi bişi demedik zaten biz damdaki çalıyız bugun varız yarın yokuzdostdark adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
olurmu kardeşim ya sen bizim için hep varsın sanada hayranımCBR1000RR adlı üyeden alıntı
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
soru mu bu ersen_ashesdostdark adlı üyeden alıntı
vip buluşma topiginden bir anda rumuz aşk evlilik topigine döndürdük hay allah neyse artık şu beers olayına dönelim gülmekten karnım ağrıdı
bu akşam gelsene beer,s a gidelimashes adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
zaten topic yoldan çıktı
okudukça yalan rüzgarından bir bölüm gibi geliyor
Acımadıki, acımadıki
ben gelemem birader benim yerime sana şamil i tavsiye ederim rakıcıdır ordan geçiyor zaten
bana müraacat etmen gerekiodudostdark adlı üyeden alıntı
senin yüzünden aslan gibi adamın adı kılıbık olacak hedishy adlı üyeden alıntı
ohh maşallah siteye bak aşklar evlilikler düğünler yürüyün beee
yalnızım ulemmmm
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)