ok dostum değişiklik olursa alo dersin:0538 617 14 85vedat kaya adlı üyeden alıntı
18.30 da sirkeci araba vapurunda olalım ki oradan bize katılacak arkadaşlarla buluşacağız
ok dostum değişiklik olursa alo dersin:0538 617 14 85vedat kaya adlı üyeden alıntı
18.30 da sirkeci araba vapurunda olalım ki oradan bize katılacak arkadaşlarla buluşacağız
KAMP ADAMLARI
Uzun bir aradan sonra tekrar siteye döndüm ve ilk yazımı yazıyorum listede zaten ismim var acayip hastayım evde yatıyorum ama gelicem hiç olmadı sedyeyi dostdark'ın makineye bağlar yine gelirim yine gaza geldim ama gelicem
sevgili arkdaşlarım kızmayın ya nurullahcığım biz sana ayrıca bi gün düzenleyelim aslında motorlarla konvoy yapıp uğurlayalım seni askere.
soner niye kızıyorsun ya çadıra para verecez yazık bize ya ama bu yarışda kaçmaz ki yani ama dediğim gibi son dakika da belli olacak.gelin bu akşam görüşelim 0216 cafeye geliyorum.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
gecmiş olsun araltı
m € c l ü q
Emrah dostum geçmişolsunaraltı adlı üyeden alıntı
listeye baştan ekledim çünki hasta bile olsan geleceğinden emindim
bu arada yasemin üzme bizi
Çok eyleneceğiz çookSlwer adlı üyeden alıntı
gelmeyenler resimlerimize bakar
KAMP ADAMLARI
senin gibiler benim ilk askerlik muhabbetinde çok geldi yanıma ama kendileri korktuklarıyla kaldıSlwer adlı üyeden alıntı
hem döktürene bak olm tüm gece yattın len siz gittiniz ben 4 e kadar dans ettim bide konuşuosun o gece uyumadım ve 16 nisan pikniğine gittim alper abi demesinmi olm gelmeden önce n aldın sen die gerisini sen düşün artık
Acımadıki, acımadıki
sen kimsin olmlocco adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
ok eklendin bilelocco adlı üyeden alıntı
Yaa Nurullah askere gidiyorsun halla aynısın yaCBR1000RR adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
15 ay sonrada olm askerliği yaptın gene aynısın diceksindostdark adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
Yaa kardeşim seni çok seviyoruz sen böyle ters oluğun için güzelsinCBR1000RR adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
nurullah senin döktürdüğüne falan inanmam gördüğüme inanırım slwer döktürmek kim siz kim yaşlanmışsınız siz ah ah pistler bu gençliğe mi kalıyor??
:( ben varsam zaten dans vardır şüphen olmasın slwer ama orada olursam tabii soner cim üzülme ya dedim ya ben süpriz yapabilirim
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
Yasemin süprizini bekliyorumjasmine adlı üyeden alıntı
kadro süper yeni üyeler ve eski dostlar tanışıp kaynaşacağız
ben gerşi 3x70cc biradan sonra fazla kaynaşabilirim buradan duyurulur
KAMP ADAMLARI
ahha senı gordukce sungerler aklıma gelıyo abı sana ozel tarıfe yaptıralım dırek bardan hortum ceksınler en mantıklısı hem toptan satıs faturası keserler fıyat makul olur hemde garsonlar yorulmaz
m € c l ü q
aslında serum biralar olsa hiç fena olmazSlwer adlı üyeden alıntı
fener bizi ayıltır
bu arada Sadobey geliyor dimi evinin önüe boğa getirtmesin bize
KAMP ADAMLARI
babam "dogma" ile ilgili bir topic açtım..burası konu dışı meşgul olmasın...geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim...
http://www.motosiklet.net/forum/show...949#post238949
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Dostum Darkım yaz benide listeye...
benide listeleyin
listede hala boş yer var beyler bayanlar...
BEER's alıcakmı bu kadar kişiyi ...
hadi hadi ...bak hala duruyorlar...
millet biri gitsin rezervasyon yaptırsın valla ayakta kalırız ona göree,ister istemez bi kısmımız fener e faan kaymayalım yanii
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)