13.05.2006 Adana ç.m.s.k Kurban Kesicez
Reklamlar
-
Selam sevgili motor sevdalıları
Bizler adana da yaz kış demeden motorlarımıza binip keyfini çıkardık
Ama yinde sozon başlangıcı olarak,hemde sezona kazasız belasız girip ve devam ettirebilmek umuduyla bu cumartesi yani 13 mayısta kurban kesip kan akıtalım istiyoruz.
Kurbanlarımızıda huzur evine gidip ordaki büyüklerimizin hem gönlünü alıp hemde inşallah bizlerde o yaşlara kadar yaşarsak gelecekte bizlerin ne olacagı veya orada yaşamını devam ettiren insanların neler yaşadığını bire bir görüp biraz insanlığımıza daha da insanlık katalım.
Bir gün bizlerde o yaşlarda olursak bizden küçüklerin yanımıza gelip bizleri hatırlamasını ve sevindirmesini bekliyecegiz.
Küçüğün büyüğe saygısının kalmadığı,
manevi degerlerin yitirildiği,
ve gelecekte çocuklarımıza örnek olabilmek için lütfen hepberaber orda olalım
Motor kullanan insanların;
İnsanları rahatsız eden çılgın ,duyarsız,duygusuz insanlar olmadığı imajını gösterelim
Cumartesi günü kulüp önünde toplanıp hepberaber gidilecek ve gereken neyse yapılacak adana huzur evinde
Bu organizasyona tüm motor sevdalısı arkadaşlar davetlidir.bizim için en küçük veya en büyük motora binen herkes aynıdır.asla ayrım olamaz.Motoruna ister hobi ister ulaşım amaçlı ihtiyaçtan binen arkadaşımızda olsa hepsi aynı çünki hepimiz rüzgar sevdalısıyız.eger gelebilecek olanlar varsa tüm türkiye mt cileride davetli İzmir siz özel davetlisiniz inşallah gelirsiniz.
Dostalarım eger yazdıklarım da sürç-ü lisan etmişsem özür dilerim herkesten
kendinize iyi bakın hep iki teker üstünde kalın
Arkadaşlar 13 mayısta saat 15 de kulüp önünden hareket edicez
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
Reklamlar
-
abicim yazdıklarına katılıyorum, bence çok güzel bi fikir, cumartesi saat kaçta toplanılacak?
-
yusufg adlı üyeden alıntı
abicim yazdıklarına katılıyorum, bence çok güzel bi fikir, cumartesi saat kaçta toplanılacak?
saat konusu şuan belli degil ama onuda netleşince beilirticem
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
abi saat 1-2 gibi olursa seviniriz. işten çıkar katılırız.
live to ride, ride to live
-
Süper Moderatör (BBRR)
abi kaburgaları ayırında kaburga kebabı yapak...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Yusuf ağbi süpersiniz yine
Allah kabul etsin kazasız belasın rüzgar dolu günler dilerim.
-
dostdark adlı üyeden alıntı
Yusuf ağbi süpersiniz yine
Allah kabul etsin kazasız belasın rüzgar dolu günler dilerim.
Dostum kurbanlarımızı tüm motorcular için kesicez.sadece burdakiler için degil allah tüm motorcuları kazadan beledan korusun
-
yusuf abi gerçekten çok güzel düşünmüşsünüz, Allah kabul etsin kurbanınızı, motora düşman olanlar motorcuyu serseri olarak görenler görsün bakalım motorcu nasıl bir ruha sahip, helal olsun diyorum abi, haddim olmayarak takdir ediyorum sizleri...
saygılar adana mt ye
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
-
Amin abi. Abi saat belli olsun organizasyon ayrıntılarını konuşalım. Ayrıca Adana'daki tüm arkadaşları katılıma bekliyoruz. Lütfen gelin.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
-
Süper Moderatör (BBRR)
adanalı endurocu kardeşlerimizde böyle hayırlı bir olaya katılırlar sizlerii şöle bir arada görürüz işallah
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
-
Anneler günü öncesinde harika bir fikir...
Eğer 5'ten sonraya alabilirseniz bende katılmak isterim.
-
kılıçbalığı adlı üyeden alıntı
saat konusu şuan belli degil ama onuda netleşince beilirticem
abi başka ğötürülecek birşey varsa yardımcı olalım
-
günaydın motorseverler 13 ü cumartesi için yapılan duyuru bir harika ulşabildigim bütün arkadaşlara bu duyuruyu yapacam ve yine ben ararnızda olamamanın üzüntüsünü yaşıcam ama benim yerime vekilimi yolayıp o atmosferi benim adıma koklarken gönlüm beynim sizlerle olacak herkese iyi çalışmalar
-
haydi adanalı motoseverler,endurocular,GS ciler,chopperciler bu arada ben ne oluyom enduromu choppermi,ahanda buldum chopduro cuyum abiler
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
yarın bizim tayfayla konuşalım.. kısmet olursa mersin grubu olarak geliriz..
-
Saati belli oldu mu 14:00 gibi oluruz artık klüpte
-
şimdiden allah kabul etsin abii...
cumartesi görüşmek üzere herkezi bekliyoruz saygılar,,,,,
-
Yusuf abi 14:00'de gidecez dedi. 14:00'dan önce herkes gelirse iyi olur.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler