planladığınız organizasyona çok ama çok mutlu oldum. ALLAH kabul etsin. kazasız belasız günler geçirmenizi dilerim. o yaşlı insanları mutlu etmenin huzurunu anlaya bilmek,paylaşabilmek ne güzel...
planladığınız organizasyona çok ama çok mutlu oldum. ALLAH kabul etsin. kazasız belasız günler geçirmenizi dilerim. o yaşlı insanları mutlu etmenin huzurunu anlaya bilmek,paylaşabilmek ne güzel...
Arkadaşlar az önce Huzureviyle görüştüm ve orada yemek yapmıyorlarmış dışarıdan özel bir şirketle aslaşmışlar dolayısıyla kurbanı yasaklamışlar ayrıca 1:30 dan 4:00 a kadar memur-sen in aktivasyonu varmış dolayısıyla Huzurevi iptal ama diyoruz ki şu kurban işini Külübün önünde keselim biliyorsunuz bu aralar bir iki kaza oldu en azından kan akıtmış oluruz ne dersiniz????????????
işinize karışmak gibi olmasın ama "çocuk esirgeme kurumuna" gidin çocuklar için çok büyük bi değişiklilik olur. yolda bile bukadar çok motoru göremezler
arkadaşlar allah kabul etsin, çok anlamlı bir icraat, yolunuz açık rüzgarınız az,güneşiniz bol olsun.
sevgilerimle,
ArkasLar Yeni ProgRam neDir ?
Born To Be wild,Live to Ride...
bütün annelerin anneler günü kutlu olsun bütün motorcuları bu yüksek düşünceleri için tebrik ediyorum.hepsi iki teker üstünde kalsın.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)