Engin Öksüz ve Abdullah Türk için 13 Ağustos 2014 Çarşamba günü toplu sürüş etkinliği yapılacaktır.
Buluşma Noktası: 19.30'da Caddebostan Beltur
Saat 20:00 Bağdat Caddesi toplu sürüş.
Etkinlik Facebook Linki.
Engin Öksüz ve Abdullah Türk için 13 Ağustos 2014 Çarşamba günü toplu sürüş etkinliği yapılacaktır.
Buluşma Noktası: 19.30'da Caddebostan Beltur
Saat 20:00 Bağdat Caddesi toplu sürüş.
Etkinlik Facebook Linki.
Uğur teşekkür ederim eline sağlık.
Katılacak olan arkadaşların lütfen örnek teşkil edecek şekilde orada olmalarını rica ederim.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
arkadaşlar ilgi gösteririlerse motorcu dayanışması sayesinde dikkat çeker cezasız kalmaz
İstanbul'da olsam katılmak isterdim.
Güzel bir düşünce olmuş.
Gelip katılan herkeze teşekkürler umarım amacına ulaşır
etkinlik videosu atalmasını bekliyoruz çeken illaki olmuştur
Google şimdi arattırdım motor siteleri hariç haber olmamış malesef
yaklaşik 500 motor caddede kornalar esliğinde apaçiliğe kaçılmadan sürüşü tamamladik. Butun cafelerden tabletlerle cep telefonlari ile cekti herkes.
Ama kimse ne olduğunu bilmiyordu. organizasyonda kopukluk vardi. öndeki arkadaßlarda bolca afiş ve yazi olmaliydi. Derdimizi anlatabildiğimizi neyi eleştirdigimizi tepki duyduğumuzu anlatamadik malesef. bolca dikkat cektik sadece
Geniş katılımlı bir etkinlik kazasız belasız atlatıldı. İnsanların dikkatini bolca çekmeyi başardık. Ancak esas toplanma amacımızı eminim ki birçoğu anlamadı. Keşke bazı artçılarda afiş olsaydı. Veya bir kaç yüz tane bastırılıp, sağa sola bilgilendirme kağıdı atılsaydı. Sabahtan yol üzerindeki dükkanların camlarına afişte asılabilirdi. Ama tabi etkinliğin kısa bir sürede oluşturulduğunuda unutmamak lazım. Emeği geçen be katılan herkese teşekkürler. Motosiklet ailesi böyle birbirine bağlı olmalı.
Etkinliğin ne için olduğuna dair herhangi bir belirti yoktu deniliyor.
Acaba içimizde gazeteci ya da gazeteci tanıdığı olan yok mu ?
Çekilen resimlerle birlikte bir haber metni yazabiliriz. Ancak bunun ulusal medayaya dağıtımı hakkında benim bilgim yok. Kocaeli yerel gazetelerinde yayımlatırız ama o da ne kadar ses getirir,muamma.
Katılan herkesin tekerine sağlık.
Tekrar Engin Öksüz ve Abdullah Türk abilerimize Allah'tan rahmet diliyorum.
DHA ve AA' ya haber verilmişti ve bildiğim kadarı ile katılım göstermişler. Ancak Katilin yakalanması ile aynı güne denk gelince yeterli yankıyı bulmadı. Bir iki küçük haber oldu o kadar.
http://www.haberturk.com/gundem/haber/979811-sanliurfada-oldurulen-motosikletciler-icin-saygi-surusu
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
yüreğinize sağlık yeni gördüm motorum olup o anki duyguları yaşamak çok isterdim hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)