umarım destinyofrock arkadaşım oğlumu getiriyorum diye böyle bir taşlama yapmamıştır destinyofrock´isimli üyeden Alıntı
umarım destinyofrock arkadaşım oğlumu getiriyorum diye böyle bir taşlama yapmamıştır destinyofrock´isimli üyeden Alıntı
rüzgarınla sarıl bana hayallerim üşümeden
öyle bir şey olucağını sanmam istdediğini getirebilirsin bunu yeri gören herkez söylüyor benim çocuğum olsa bende getirirdim selçuk birlikte oynatırdık vallaroadcarver adlı üyeden alıntı
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
arkadaşlar teröre katılıyorum bu ailece bir buluşma olacak. benim kızda hasta olmasaydı inanın bende getitrirdim...bu konuda seviyeli sıcak bir haftasonu olacağına inanıyorum... ve herkesi saat 11:00 -11:20 arası opette bekliyorum... müzik aleti çalan arkadaş çıkmadı içimizden... orda tesisatımız hazır!!!!
eyvallah dostum
rüzgarınla sarıl bana hayallerim üşümeden
evvet arkadaşlar yaklaşık 41 kişiyiz sizce yeterlimi tabiki hayır ne kadar çok katıılım o kadar çok arkadaşlık,dostluk ve yoldaş demek haydi bakalım tanıdık tanımadık herkezi bekliyoruz
sorma şirkette şimdiden ağlıyorum zati iş çıkmasın diye...destinyofrock adlı üyeden alıntı
kız 5 aylık cocuk dururmu oralarda maması uykusu vs.vs. töbee töbeee..
serkan79 abisen gel ne ehliyeti kalabalıkta polis abiler sana sorarsa bana baktılar az önce dersin olur biter..
Merhaba,
büyük ihtimalle ben de oradayım.beni de listeye ekleyebilir misiniz?
listeye ekledim pazar günü görüşürüzABZAH adlı üyeden alıntı
yaw bu ne çocuk sevgisidir... çocuğunu getirecek arkadaşlar yollarda dikkat etsinelr... onlarla işimiz olaceeekkk... ben hasta olurum çocuklara... onlarla oynamaya bayılırım...tüh ya bende getirmek isterim çocuğumu ama... ben bekarıııımmm yaşasın özzgürlükkk...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Arkadaşlar kredi kartını geçerli olmadığını hatırlatmak istedim zor durumda kalmayın sadece hatırlatma
insallah şehir dısında olmassam bende gelıom bende çekmeciliyim =)
arkadaşım senide listeye ekliyorum yanına belki diye not düşüyorumcarlos adlı üyeden alıntı
yaa sonra cıkarsın şehir dışına gel bak ne haberler var...carlos adlı üyeden alıntı
vedat dostum buluşmadan sonra siz artık cbr 600f clup kurarsınız 600f nickli dostum suat gümüş600f nicki dostum ömer ve bir iki kişide daha var pazar günü karşımıza dizilip nispette yaparsınız sizvedat kaya adlı üyeden alıntı
teror
tabi abi yaa 600f diyon... bizim scooter son süratle giderken onlar sadece 2 viteste giderler diye düşünüyorum... bu da bizi sağda 0 bırakırrr...
böyle yazdım ama mt grup halinde giderken anca beraber kanca beraber gidiyor.. dostlar yanlış anlamasın...
slm arkadaşlar hecan dorukta AnTiKa motorumla hazırlandım ben kartal 23 sen esenyurdun içindensin galiba sana komşu olcam yakında yahu 150 lik motorum var yetermi gidermi bilmem ama gecen gün büyükcekmeye gittim geldim gezdim az güzeldi valla ama yakında büyük motor alcam tam motorcu olcam yani hoşcakalın bakım şimdilik paii
Herkeze merhaba.Pazar günü FutureShock la beraber bizde büyükçekmecede olucaz.Benide ekleyebilirsiniz
ben balıkyoluna yakınım.... yeşilkent mh. oturuyorum... görüşmek üzere...AnTiKa adlı üyeden alıntı
yanlız alacağın motoru iyi hesap et.. yerden yüksek olsun.. buralarda yollar çok bozuk...ben bile zorlanıyorum... neresine taşınıyorsun esenyurdun.?
şimdiden hoşgeldinnn...
benide yazın arkadaşlar saat kaçta falan umarım aksilik cıkmaz
bçekmeceliyiz yahu bizde :D
tanışma fırsatı olur
bekleriz speedrunner.....terör arkadaşıda listeye eklersin.... herkese günaydın...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)