destinyofrok biz seni meydandan alırız. ok .
destinyofrok biz seni meydandan alırız. ok .
bizim için bir sorun olmaz tabiki gelebilirsin ama ehliyetsizsen jandarma yada trafik gibi konullarda bişey diyemem ben seni listeye ekliyorum seni görüp tanışmaktan mutluluk duyarız.MEGAN66 adlı üyeden alıntı
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
abi hatrınıza.. cuma günü şirkete motorla gidicem... akşama trafik derdi olmadan... erkenden gelip sizi bekleyeceğim..paralı otobanın gözünü seveyim....600f adlı üyeden alıntı
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
ergin kadehini kaldır uzaktan bana bi şerefe yap göreyim resmini
senin için kola bardağını kaldırıp seni anıcam ersen ayıpsın babaashes adlı üyeden alıntı
liste ne durumda arkadaşlar
Gitme gitme işe ben gelcem ama sonradan ok mi 5 aylık kardeşimi getirim mi altını alıp mama veririz hhahahhaahvedat kaya adlı üyeden alıntı
SLM AnTiKaDan sevgiler saygılar maşallah gelenler cogalmiş inşallah güzel olcak gezimiz sizleri bende araba muyenede beklicem bende yakınım oraya ve bütün yazılanları okudum hepiniz harikasınız bu işde emegi gecen doslara gonulden cok tşk ediyorum şimdikten sabırsızlanıyom bende ya canlar benden size polis ve askeri destek ok ben hallederim deliyim zaten ben ehliyet olmayanda korkmasın bişey olmasın benimde yok devlet vermezse olmaz zaten onlar verdide biz almadıkmı dimi birşey olmaz allahın izni ile ok öptüm herkezi pai pai ciaoo
hayattamıydın senmotti60 adlı üyeden alıntı
Serkan benim t-shirtü unutmaaa......
abi ben gelmicemki pazar günü zorla listeye yazıyolar geleceksin diyolar bide üstüne üstelik tehdit ediyolar isminin baş harfi terör isminden belli zaten silah zoruyla getirtmeye calısıyo ama boyun eğmicem kanımın son damlasına kadar mücadele edicem en büyük fenerbahcetunoka adlı üyeden alıntı
ne demek gelmiycem bizim mekan dedik duymadınmı kardeş walla kırılırım..Korkma t-shirtü getirmesende olur
abi sizin mekanda gelmekte istiyorum ama işlerim var + ehliyetim yok hadi işimi bitirip gelirim desem saat gec olur benim için ters zamana denk geldi tshirtle ilgili değil be abim senin tshirtin zaten duble duble hazır sapancaya giderken vercem
ok kardeş sen bilirsin.. Yeterki Fenerin şampiyon olsun...
tabi gel gel...ama bebe üşür deniz kenarında...destinyofrock adlı üyeden alıntı
azıcık daha büyüsün yanaklarından sıkmalık olsun... herkesin eğlencesi olur...hemde tam doğuştan motor delisi olur...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
herkeze günaydın liste güncellenmiştir serkan79 gelemeyeceğini belirttiğinden listeden çıkartılmıştır müsait olduğunda gelirse başımızın üstünde yeri var.güncel lite 1.sayfadadır ismini yazmadığım varsa lütfen uyarın
teror selam büyük bir terslik olmazsa bende geliyorum opette buluşuruz 11 de ordayım.
bekleriz dostumlisteye ekliyorum opette 600fnickli arkadaşımız suat sizi karşılayıp ikinci buluşma yerine getirecek pazar günü görüşmek üzeremumu2mumu adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)