ergin bu tayfayı direk sapancaya getir
ergin bu tayfayı direk sapancaya getir
ömer hayırlısı olsun umarım kısa zamanda işinin başında olursun cuma akşamoı mekana gidicez son kontrol için gelirsen seviniriz..gümüş600f adlı üyeden alıntı
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
terör 600f ve abisi değil.... 600f+1 abisi +1.....dün mesaj çektim dostum cevap gelmedi...
Kardeş hayırlı olsun..Gönlünce olsun herşey.gümüş600f adlı üyeden alıntı
Teror Cuma saat kaçta ordasınız??
levet tarafında gene BP olur mecidiyeköyde eski otobus duragı (köpru altı) var orası hem geniş hemde oradan E 5 cıkabiliriz.. derim ben yinede coğunluğa uyarım...necdet adlı üyeden alıntı
yavaş yavaş saat 10 gibi oradan hareket edelim 11 de opette oluruz
abi akşam 20:00 de bizim kent köprü altındaki dürümcünün yanında buluşalım ordan gidelim diyorum uygunsa.tunoka adlı üyeden alıntı
600fhemen düzeltiyorum abi kusura bakmayın burada biraz yoğunum o yüzden pek mesajlara bakamıdım
yaw tunoka abi o kadar met ettinki pazarı bekleyemeyeceğim. cuma akşamı bende gelmek istiyom.... saat için bilgi bekliyorum haberinis olsun...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
ergin orası ters kalır beykentte shell benzin istanyonu var yanında kiler var oraya gel benzinlikte ol ben alırım seni (serhat)20:00 uygun orada görüşürüz ben şirketin arabasıyla geliyorum
(Mekanımız kardeş ama hak ediyor methiyeyi).Bence gündüz gözü ile görmekte fayda var..Kartal23 adlı üyeden alıntı
vedat kardeş mecidiyeköy köprü altı uygundur hem direk e5 çıkarız ben senin
egsoz sesinden bulurum başka gelen varsa mecidiyeköy eski otobüs durağı(köprü altı)kalkış saatı 10.00iyidir bencede
ÖNENLİ AÇIKLAMA:Arkadaşlar,abiler bu düzenlemiş olduğumuz organizasyonla ilgili ufak bir açıklama yapmak istiyorum söz konusu aktivite benim şahsıma düzenlenmiş değildir sadece fikir benden çıkmış geri kalan yer ayarlama ulaşım ve pazarlık 600f nicki arkadaşımız suat ve sevgili abisi ferhat abi tarafından ayarlanmıştır ben sadece yanlarında bulunmuş ve fikir vermişimdir bu hususta lütfen teşekkür ve şikayetlerinizi sadece şahsıma yapmayınız topic açtığımızda bu gezinin ilk olduğunu belirmiştim eğer bu zaman zarfına kadar birilerini bilmeyerek ve istemeyerek kırdıysam şahsım adına özür diler yaptıkları yardımlardan dolayı 600f ve abisine çok teşekkür ederim ilginizden dolayı ayrıca sizlere teşükkür ederim
unutmadan o gün bizimle birlikte bizden desteğini esirgemeyen gümüş600f ve görkem arkadaşımızada şükranlarımı iletiyorum
16 ugursuz rakamımteror adlı üyeden alıntı
tunoka adlı üyeden alıntı
abi saat 8 çok güzel. hem güneşin batışını da izleriz. ben foto.mak. getiririm. siteye ekleriz... tabi bu arada elimisdede çayımız keyf yaparaıs azıcık...
Sevgili teror ve 600F+abisi..Yapılan tüm aktiviteler kimsenin şahsına münhasır olamaz zaten,fikir ortaya atılır destek görür ve yardımlaşarak organize edilir kimsenin bu ve bunun gibi organizasyonu yaptıgı için veya ön ayak oldugu için herhangi bir menfaat beklentisi olamıyacağı gibi sorumluluktan kaçma gibi bir lüksüde olamaz kime ne görev verilirse herkes elinden geldigi kadar yapmaya çalışır.Bunu isimlendirmek yada afişe etmek çabasında olmak isteyenler olacagını zannetmiyorum...Başarı yada başarısızlık hepimizin yani motosiklet.net üyelerinindir...
Sevgili kardeş başını dik tut sahip oldukların zaten yanında ulaşmak istediğin hedefe odaklan,motorunu inşallah satarsın ama daha iyi ve yenisini almak için..gümüş600f adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bir önerim var neden başlığımızı 1.B.çekmece gezisi olarak düzeltmiyoruz gelenekselleştirmek adına bir adım atmış olabiliriz diye düşünüyorum...
abi denedim ama beceremedim başlığı değiştirmeyi
evet yeni gelen arkadaşlar toplanma yerlerini göremeyenler için tekrarşıyoruz
saat:11:00 Çobançeşme E-5 yanındaki opet benzin istasyonunda 600fnickli arkadaşımız suat sizi orada bekleyecek.
12:00 de Beylikdüzü araç muayene istasyonunda toplanılacak.
13:00 gibide cafede olunacak bu konuyu tekrarlamakta fayda var
teror
dostum meteorolojinin sayfasına bir göz ucuyla baktım perşembe ve cuma yağmur görünüyor... fakat cumartesi pazar hava açık...
meteorolojinin sayfasına da güven olmaz ama... eğer yağmur yağarsa cuma benim gelmem suya düşer.. ben kağıthanede çalışıyorum. servis E-5 i kullanıyo ve trafik olacağını düşünerekten işallah yağmur yağmaz erkenden eve gelirim ve aranıza katılırım 8 de...
Beylikdüzü araç muayene istasyonu bauhouse un 50 metre ilersinde.eklemek istedim hani belki bilmeyen vardır diye
ayrıca sabah 8 de meteor.gov.tr yağmurlu olucak diodu bugün için.HAVADA BULUT YOOK
Kartal23 abi bende esenyurttayım sen neresindesin, buluşalım mı ne dersin? Arkadaşlar o dediğiniz yeri bende biliyorum manzara güzel, denize sıfır, biz orada çay demleyip güneşin batışını izlemiştik, Ybrmi yeni aldım bahçeşehirde işe gidip geliyorum acaba bende 1.B.Çekmece gezisine gelsem şoförlüğümle sorun olurmu?
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)