merak etme sen.... özelden cebimi vereyim... arasın alırıs seni...destinyofrock adlı üyeden alıntı
merak etme sen.... özelden cebimi vereyim... arasın alırıs seni...destinyofrock adlı üyeden alıntı
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
işie gitmezsem levent te oturuyorum beraber bi yerlerde buluşur gideriz...zipir adlı üyeden alıntı
Günaydın arkadaşlar..Yaw bu iki buluşma noktası arasında niye 1 saat fark var..Enfazla 20dk yeter hadi yarım saat diyelim
tunoka kardeş 1 saat farkın olması..gecikenleride beklemek...11:00 den 11:20 ye kadar bekleliyebiliriz demek..o yüzden..
ömerim mont aldın mı? bu arada terör geleceklerin listesini güncellemeyi ihmal etme..sonraki safyalarda zipir,necdet,dergah nemesiss rr arkadaşlarımızı listede göremedim?
günaydın arkadaşlar son güncellemeyi buraya yazıyorum eksik varsa söyleyin ekleyim yada siz kopyalayıp kendinizide ekleyebilirsiniz hadi bakalım elleri görelim bu gezi kaçmazzz
katılımcı listesi
1-teror +1
2-gümüş600f +1
3-600f ve abisi
4-tunoka +1(yengeye hörmetler)
5-kartal23
6-ckabil
7-musturaki
8-destinyofrock
9-futureshock
10-vedat kaya (işi olmazsa gelecek)
11-demgah
12-gurzan
13-boldriver
14-roadcarver+1
15-Antika
16-serkan79
17-..nemesis RR
18-necdet
19-zipir
20-drogheda
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
ya arkadaşlar ne zamandır bakıyorumda bi anadolu yakasına gezi düzenlenmedi artık düzenleyinde bizde katılalım sizi bekliyorum 4 göz 2 kulak.Mesela gebzede süpper bir yer var bildiğim ama ben organizasyon işlerinden pek anlama ballıkaya diye bir yer girişte ufak bir gölet var daha ilerledikçe şelaleler tırmanış yapanlar v.s harika bir yer tam bir doga turu olur.Birileri organizasyonu kursunda gidelim.Yokmu iyi bir organizas yon kuracak
sitedeki duyurular bölümünü incelersen anadolu yakasındaki orgsanizasyonları görürsün dostum.gurolteke adlı üyeden alıntı
bende avrupa yakasında gezi düzenlensede katılsam diyorum paso anadolu yakası
gurolteke sen nere bakıyon da görmüyon anadolu gezilerini
gideceğimiz yerde büyük(dev ekranmıydı tam hatırlamıyorum) ekran tv mevcuttur belki moto gp yi seyretmek isteyenler burada seyredebiliriz.
şu yeri bi tarif etsene Teror kardeş(şu nickide degiştir yaw sen kardeşimizsinde teror neymiş) bulamıyorum gidecem bi bakıcam...teror adlı üyeden alıntı
dostum güzel yer bulmuşsun fiyatları inceledim baya iyi oto ile gelme ihtimalim yüksek eğer bi aksilik olmazsa benimle beraber drogheda arkadaşımızda gelicek
listeye eklersin çobançeşmede olucam iki yaya alabilirim çobançeşmeye gelmek
isteyen yaya arkadaşlara duyrulur
Gürpınar pınarkent sahili Pirireis cad. no:28 (spor tesisleri karşısı) abi gürpınar dan sahile inen yokuşu bitirince direk karşına çıkıyor sahil kenarında karşısında halı saha var umrım yardımcı olmuşumdurtunoka adlı üyeden alıntı
abi bu nick 7-8 senedir böyle arkadaşlar takmıştı kızdımmı terör estiriyormuşumda ama nickimle hiç bağdaşmıyorum şeker gibi adamımdır söylemesi ayıp
ok mustafa arkadaşınıda ekliyorum sensiz olmaz zaten gewzi baba nede olsa kursta sınıf arkadaşıyız-MUSTURAKİ- adlı üyeden alıntı
ergin bakıyorum istanbul yanıyor bir anda buluşmalar geziler gece kaçamakları acayip haraket geldi siteye
Evet arkadaşlar sevgili adminimiz skullhunter'ın da ilgisi ile organizasyon yerinde moto gp yarışını seyretmek için girişimde bulunduk,cafe eftelyanın sahibi bekir beye rica ettim sağolsun kırmadı ve cafeye büyük ekran tv ayarlayacak.Bİz hem eylenip hemde moto gp yarışlarını seyredebilicez.
Bu vesile ile herkezi bu yarışı hep birlikte seyretme davet ediyorum saygılar
Arkadaşlar yaş sınırı varmı evde 3 yaşında bir haylaz var onsuz gelirsem çok kızacak
rüzgarınla sarıl bana hayallerim üşümeden
oto ile gelecek arkadaşlar yancılarla irtibatta olursalar iyi olur...
VIP Artçı alper_tim mutlaka alınması gerekenlerden...
dostum orada açık alanda çim alan var bence bir sıkıntı olacağını sanmam yengeyide bebişinizide beklerizroadcarver adlı üyeden alıntı
doğuştan fanatik olması için tabiki gelsin....
zaten fanatik bilgisayar oyunu bile motor yarışından başkasını oynamaz
rüzgarınla sarıl bana hayallerim üşümeden
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)