Bir aksilik olmazsa oradayım ya motorla ya da arabayla (Çobançeşme Opet)
Bir aksilik olmazsa oradayım ya motorla ya da arabayla (Çobançeşme Opet)
Gazcı Team
işle ilgili sorun olmazsa inşallah opet teyim beyler..
abi iş yeri yenibosnada zati ..
tek sorun iş... engel olmazsa opete gelicem...
benim iş yeride yenibosnada sen nerde çalışıyosun?vedat kaya adlı üyeden alıntı
liste birinci sayfada ben elimden geldiğince güncelliyorum ama daha bir hafta var gelen bir çok kişi olurFutureShock adlı üyeden alıntı
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
polis yoksa oralarda gelirim
suat baba akşam yatarken omuzlarım hala sızlıyodu ne kasmışım kendimie be kardeşim sabah uyandım hala aynı akşam gidince kas gevşetici alıcam valla
orda polis yok jandarma var buluşma yeri ile gideceğimiz yer yaklaşık 15 dakika uzaklıkta ben seni listeye ekledim istersen buyur gelserkan79 adlı üyeden alıntı
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
valla uzun zamandır öyle bi söylenti vardı ama bi ses cıkmadı bence zorgümüş600f adlı üyeden alıntı
Fenerli kardeş mekan bizim gelmezsen üzülürüz ...serkan79 adlı üyeden alıntı
Teror kardeş ben +1 im ilave et hatun kızıyoo...
şimdiden güzel bir organizasyon bence baksanıza interne bile harika bende bir an önce ehliyetimi alayım ve motorumu büyüteyim bende gelirim diğer gezilere akşam çıkarım sabah ordayım öyle yani çünkü ailem gerçekten izin vereceğine düşünüyorum ama ancak seneye olur bu dediklerim çünkü 100'lük motordan yola çıkmak istemem doğrusu herkese iyi eğlenceler süper bir organizasyon bence kıymetini bilim güzelim TÜRKİYE'nin bol bol foto çekin ama bizde görelim burda
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
aaa resimler tabi ki eklenecek....
dostlar bu kadar mıyız hadi gelin yaw... hava da güzel olucak inşallah... gelin görün .... haydi patlatın şu topic ki
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
selam beyler en sonunda damladım bende... terör,600 f ve diğer arkadaşlar herkeze selam...bahtsız keeway'ci karşınıda... makinayı çarşamba günü servise çekiyorum.ALLAH kısmet ederse 14 mayısta yanınızdayım... sevgilerle....
suat kızıma iyi bak... alırım anahtarını... benim için cilala parlat... he bide yakıta redbull kat.. 14 mayısta lazım olacak...
Buluşma saati dışında gelicem gelirsem beni biriniz yakın bi yerden alır artık okay mı mesela büyükcekmece meydandan alabilirsiniz saat 1:30 gibi
slm arkadaşlar tuncel abi gelirde ben gelmezmiyim oraları bilmiyom ama
tuncel abiden öğrenirim şimdiden yazın
yaw sabah gelen olursa m.köyde yada leventte falan toplanıp gidek olmazmı
KARTAL GOL GOL GOL
vallah çok iyi olur zipir kardeş konvoy halinde gideriz hem emniyetli olur hemde
zevkli bunu organize edelim bence alisamiyen stadın karşısından buluşabiliriz mesela
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)