14 mayıs büyükçekmece sahil gezisine herkezi bekliyoruz
Reklamlar
-
teror adlı üyeden alıntı
abi resimleri çektik ama bir türlü siteye ekleyemedik bu konuda yardım edebilecek birileri varsa çok sevinirim
Gelişmiş cevaptan Dosyaları ekle,eklenti ekle ordan browserden bilgisayarına önceden yükledigin dosyadan resimleri yükleyebilirsin..
AnTiKa adlı üyeden alıntı
coban ceşmeye gelim yaww
ben beylük düzüne yakınım ama sanırım coban ceşmede görüşürüz ok arkadaşlar
tunuko abim fotoyu nasıl mı yapiştıracaksın buraya 404 al yada ufu ile yapiştır salam olsun ha
Antikacım belli antika oldugun biz ufuyla yapıştırmıyoruz silikonluyoruz ..
Reklamlar
-
poli arkadaşa süleyim kaç kilometre 70 kilometre benim bildigim kadar arkadaşim ist ye ben öle biliyorum esenket bahçe şehirde oturuyorum da ondan süledidim oki
-
14 mayıs büyükçekmece gezi resimleri
[IMG]C:\Documents and Settings\Owner\Desktop\6670 media2\Goruntu(277).jpg[/IMG]
resimler...deneme
-
600f senmi rsimleri yüklemeye çalışıyorsun
-
deneme
ekliyemedim resimleri.... terör kafayı yiyecem ..nasıl olucak bu ya?
evet tunoka nasıl olucak bilmiyorum..ama sanıyorum dosyalar büyük.onları küçültmeden olmaz gibi..her resim 19 kb...sen tarif et istersen...biliyorsan
-
Bu mesajların altında Hızlı cevap var ya onun altında "gelişmiş cevap" tıkla,diğer seçeneklerden"eklenti ekle" tıkla,bi pencere açılacak ordan"Browse" tıkla,dosya yukle veya file upload dan resmi seç "ok" le böyle devam edeceksin sonunda bütün resimleri yükledikten sonra Browse lerin yanında "yükle"tıkla."cevabı gönder" i tıkla iş bittiii...umarım anlaşılmıştır..
-
Moderatör
resimler ekleniyor şimdi merak etmeyin sayın moderatörümüz eyong işe el attı saolsun
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
-
Arkadaşlar, organizasyon için tebrikler !
Ancak, 14 Mayıs pazar gününün Anneler Günü olduğunu unutmadınız değil mi ?
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
merhabalar herkese....
hadi hayırlı olsun arkadaşlar....
umarım keyifli bir gün olur ve umarım pazar günü bi aksilik olmaz da geliriz...
-
ne eyong mu şaşırdımmmmm hayret o çok yogundur öyle resim falan mücadele edemez yoksa artistik bizemi yapıyordu
-
canımmm arkadaşlarımmm yolculukkk güzel fakat şu İÇKİLİ MENÜDE NE OLUYORRR
ne gerek varrrr
yani içki içmeden eğlenemiyormuyuzzz
MOTOR KAZALARININ ÇOĞUU İÇKİLİ OLARAK YOLA ÇIKTIĞIMIZ İÇİN BAŞIMIZA GELMİYORMUUU
İNSANLIKKKKK NAMINA VAZ GEÇİN İÇKİLİ MENÜDENNNN
HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLERRRR
-
slm babacanlar yahu resimler yüklenemedimi inşallah yüklenir he bu arada anneler gününü motor üstünde kutlarız ne olcak yahu kolay gelsin canlar
-
Moderatör
ledo adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar, organizasyon için tebrikler !
Ancak, 14 Mayıs pazar gününün Anneler Günü olduğunu unutmadınız değil mi ?
yok abi unutmadık merak etmeyin organizasyonu o yüzden biraz erkene aldık hatta ben anneler gününü kutlamak için kayınvalidemi götüreceğim organizasyona yer müsait ve çok güzel isteyen herkez ailesini getirebilir şimdiden bütün annelerin ellerinden öper anneler gününü kutlarım
ramfa adlı üyeden alıntı
canımmm arkadaşlarımmm yolculukkk güzel fakat şu İÇKİLİ MENÜDE NE OLUYORRR
ne gerek varrrr
yani içki içmeden eğlenemiyormuyuzzz
MOTOR KAZALARININ ÇOĞUU İÇKİLİ OLARAK YOLA ÇIKTIĞIMIZ İÇİN BAŞIMIZA GELMİYORMUUU
İNSANLIKKKKK NAMINA VAZ GEÇİN İÇKİLİ MENÜDENNNN
HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLERRRR
selam arkadaşım duyuruyu okursan orda alkollü ve aklolsüz olrak iki seçenek görürsün bu sadece tercih meselesidir şahsen bende alkol pek kullanmam ama kullanmak isteyenede karışmak bana düşmez biz arkadaşlarla herkeze hitap eden bir organizasyon yapmak istedik sende gel birlikte kola içeriz
-
iyi düşünmüşsünüz. teşekkürler.
muayene ist. görüşmek üzre...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
-
-
teror
eğer resimleri ekleyemiyorsan resimleri bana mail at ben akşama ekleyebilirim...
haydi herkesi bekliyoruzzzz...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
-
umarım havalarda iyi olur
-
17 sine kadar kapalı ve yağmur ama banada öyle geliyorki 18 inde güzel bir hava olacak ömer dostum...
-
Moderatör
ömer yok tek bir tane var onuda koyduk zaten fotoya o fotoları suatın abisi sağolsun cep telefonundan çekti sen erken kaçmasaydın görürdün
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler