Unutun sitenin kaderini
Arkadaslar eglencelı bır gun dılıyorum hava cok hos tam gezı havası.. yalova tarafına gıtmeseydık kesınlıkle beraberdık.. Iyı eglenceler.. selamlar
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
geziden sonraki ilk mesajı yazmaktan mutluluk duyaraktan katılan ve emegi geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum ilk gezim olmasına ragmen herkesle yeni tanışıyo olmama ragmen şahsen benim için harika bi gündü devamını diliyorum
slm arkadaşlar bügünkü geziden dolayı cok tşk ilk gezimdi utandım azcık sıze karşi ama başka zaman doya doya gülerim galiba organize yapan arkadaşlara cok tşk ederim hoşcakalın görüşmek dileyle paiiiiiiiiiiiii ciaoooooooo....
gezzı supperdı brawo arkadasslar hepınızı selamlıyorum coookk eglendımm
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
antika kardeş katılıyorum baya utangaçtın o yüzden boğazından bişey geçmedi bugün anladım neyse gezimiz süperdi arkadaşlar süperdi hava süperdi yemekler süperdi ne uğraşıyom ya herşey harıkaydı işte galatasarayda şampiyon oldu bundan daha iyi bir gün olamaz bence bu arada fenerlilere geçmiş olsun kaza geçirmişler denizlide
GÜN SÜPER BİTTİ aşığınımmmmmm aşığınım cimbommmmmmmmm sarıııııııııııııııııııııı kırmızıııııııııııııııııı en büyük cimbommmmmmmmmmmmmmmmm rararrarararrrararrrrrrrrrrrraa aaaaaaaaa cimbombommmmmmmmmmmmmm sen bizim herşeyimizsin zıpla zıpla zıplamayan fenerli sesim kısıldı kornamın sesi bitti ellerim acıdı ama kalbim hala senle cimbom.....
Bir tek düşüşüm kötüydü bugün neyle düştün derlerse honda 600 dicem hehheheheh ve yolda köpeğin can verişi :( kötüydü ama diğer yönden herşey çok güzeldi arkadaşlar sağolun iyiki varsınız...
len tipsiz yavaş ol biraz fenerli var burda ayıp oluyodestinyofrock adlı üyeden alıntı
RESİM İÇİN YENİ TOPİK İSTİYORUZZZ
harbi kimse resim cekmemişmi gelemedik bugün işlerden dolayı görelim bakalım neler yapmıssınız
arkadaşlar yapımda ve yayında emeği geçen bütün dostlara teşk.ediyorum... tekerleklerinize sağlık..
bu fotoyu açılacak topic e taşırsanız sevinirm... motorcu dayanışmasını görün istedim... Soner Abinin Motoru ateşleme problemi yaptı ve mehmet arkadaşımız onu ayağıyla çok rahat bir şekilde 3-4 km. itekledi...
resimde soner ebi ve can yoldaşı mehmet arkadaşımız..
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
ula kimsenin numarası yok bugün beylikdüzü migros ta işim vardı gittim oraya sizin yanınıza ugriyim dicektim bakıyom bakıyom telefona numara bulamıyom yeride bilmiyom yoksa bende katılcaktım aranızaKartal23 adlı üyeden alıntı
herkeze günaydın gezi ile ilgili foto ve yorumlara aşşağıdaki linkten devam edebilirsiniz
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=13893
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
ewwet dostlarım hepinizle olmak çok güzeldi organizasyonda emeği geçen başta teror arkadaşımız olmak üzere herkese teşekkür ederim
bu arada geçmiş olsun destinyofrock
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)