bazı arkadaşlar önceden tanışıyoruz bazılarımızlada yeni tanıştık ama genelimiz buluşma yerinde tanışacak o yüzden hiç çekinmene gerek yok ayrıca hırsından dolayıda sen tebrik ederimalong adlı üyeden alıntı
bazı arkadaşlar önceden tanışıyoruz bazılarımızlada yeni tanıştık ama genelimiz buluşma yerinde tanışacak o yüzden hiç çekinmene gerek yok ayrıca hırsından dolayıda sen tebrik ederimalong adlı üyeden alıntı
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
along
dostum bu grup gezileri virüs gibidir.. bir bulaşırsa ooooo kendini kaybedersin bir bakmışsın burada bir bakmışsın başka yerde... bağımlılık yapar.. muhabbeti güzel olur...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
senin elcik bozuk kardeşim ben napim boşluk var (çok bilmişiz ya şimdi kendimizi temize çıkartıyoruz) şaka bi yana sağolasın güvenipte verdin motorunuKartal23 adlı üyeden alıntı
frontier bizde 2 motor gelmeyi düşünüyoduk arkadaşın motoruda sl 150 keeway bakırköyden çıkıcaz yola belki yolda karşılaşırız bendede cbr125 var
kartal 23 hertürlü bu tip organizasyonlardaki bagımlılıga açıgım allah daha fazlasını bulaştırsın inşallah AMİN.
sanal alemde gerçek aleme dogru yola çıkıp görüşmek üzere.
vedat kardeş pazar için buluşma işi ne oldu mecidiyeköyü eski otobüs durağı köprü altı saat 10.00 için geçerlimi daha?geçerliyse ben orada olurum
abi ne demek.... lafı olmassss....
terör!! ya bizim emniyetten izin almamız gerekmiyormuydu? bir sorun çıkmaz umarım...neyse yarın 11:00 de opette biz ordayız... arkadaşlar 34 frn 95 plakam...eşlik etmekten zevk duyarım ....kırmızı 600f yarına kadar görüşmek üzere..............
evet arkadaşlar uzaktan gelecek üyelerimizde şimdiden bir plan yapsa çok iyi olur sonradan aksilik çıkmaması için ben yeni gelen arkadşlar için son kez tekrarlıyorum
11:00 çabançeşme E-5 kenarındaki opet istasyonunda 600f nickli arkadaşımız suat sizi karşılayarak buluşma yerine kadar getirecek 12:00 Beylidüzü araçmuayene istasyonunda toplanılıp hep birlikte buluşma yerine gidilecek
ÖNEMLİ NOT:ARKADAŞLAR ORGANİZASYON YAPACAĞIMIZ MEKANDA MALESEF KREDİ KARTI GEÇMEMEKTEDİR,YEMEKLER FİX MENÜ OLUP VERDİĞİNİZ SİPARİŞLERİ MÜMKÜNSE PEŞİN ÖDEYİNİZ SONRADAN AKSİLİKLER ÇIKIYOR EYLENELİM DERKEN MORALİNİZ BOZULMASIN BUNUN İÇİN LÜTFEN ALDIĞINIZ ŞEYLERİN PARASINI PEŞİN ÖDEYİNİZ.AYRICA MEKANDA MÜZİK SİSTEMİ MEVCUTTUR İSTEYEN ÇALMASINI BİLEN HER TÜRLÜ FAYDALANABİLİR.HEPİNİZE İLGİ VE ANLAYIŞINIZDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ
terör araştır şu emniyetten izin alma olayını....... böyle bişey yapmamız gerkiyormu?
ben gidicem bakırköyden sen nası gidion kardeşalong adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
hayır öyle bişey gerekmiyor emniyetten izin alma işi bitti zaten bizimle alakası yok biz açık alanda bir etkinlik yapsaydık belki gerekirdi ama böyle birşey için gerekmiyor..600f adlı üyeden alıntı
kardeş arabalar yola çıkınca izin alıyolar mı kendinize gelin yaaa delirtmeyin benii600f adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
istmod derneğini duymuşsan bu grubun gezilerinede katılıyorum alper_tim!!
bu arkadaşlar bütün gezilerinde izin alıyorlardı. kanunda da toplu araç hareketinde bu izin gerekliymiş.ama kalktıysa bilemem. ben sadece istmodun yaptığı olayı söylüyorum...delirmene gerek yok....... söylediğim herşey bizim için unutmayın.....
anlıyorum kardeş tamamda bugüne kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadık gezilerde ayrıca bu mootsikletlerde sonuçta bi ulaşım aracı olarak kabul edilmiyormu onun için izin alınması saçma bence yarın tanışınca daha rahat konuşuruz dostum saol bilgiler içinde600f adlı üyeden alıntı
sürüş güvenliği için bence bir kaç gruba ayrılıp öyle yola çıkılsın yeri bilenler grup grup ayrılıp öyle gelsin buluşma yerine bence en iyisi böyle daha sonradan sorun çıkmasın taktir edersinizki o kadar motorla yolda göze batabilirsiniz ehliyetsiz olan arkadaşlar için daha sağlıklı bece600f adlı üyeden alıntı
iyi o zaman ..umarım iyi bir gezi olucak...terör 11:20 de hareket ederiz opetten.. 12 ye doğru ordayız dostum.............
ömer dün bekledik seni bayağı telinde kapalıydı sonra indik aşşağı.
süper çıkmış dostum..yarın gösteririm sana... ama 1 tane var!
evet arkadaşlar yarın görüşmek üzere 12 de beylikdüzü oto muayene istasyonu orada sizi bekliyoruz.güneşli ve güzel bir pazar geçirmemiz dileğiyle yarın görüşürüz
başka gelen yok mu????????????????
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)