herkeze iyi akşamlar bende çıkıyorum bu akşam 20:30 da buluşma yerinde görüşmek üzere
herkeze iyi akşamlar bende çıkıyorum bu akşam 20:30 da buluşma yerinde görüşmek üzere
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
bu gün mecidiyeköy deydim ortayı kapatmışlar ben karakolun karşısında köprü altında olucam..10 gibi görüşmek üzere..necdet adlı üyeden alıntı
bu akşam ki buluşmamız. Org. yapılacağı yer çok güzel... son kontroller yapılmıştır.. Projektör tv getirecek cafe sahibi... Moto Gp izlememiz için.. sakin bir ortam.. muhabbetin sohbetin çok güzelll olcağı bir yer.... haydi sizleri bekliyorussss...
yaw fot.mak.iyi çekmemiş...neyse bu seferlik idare etmek gerek...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
evet arkadaşlar ufak bir düzeltme ile başlıyacağım mekan sahibi yetiştirebilirse projeksiyon cihazı koyacak yetişmezse 74 ekran tv koyacak moto gp yi seyretmek için. dün akşam toplandık 6 arkadaş hem gezi öncesi tanışmış olduk hemde bir aksilik varmı diye kontrole gittik şimdilik bir aksilik yok allaha şükür ben dün akşam gelenlere hoş sohbetiniz için çok teşekkür ediyorum ayaklarınıza sağlık
hava kapalı ama bu sizi korkutmasın...
hava güzel olacak..cumartesi 22 derece..
pazar 19 derece hala evde oturup tv. seyrederim diyosanız tv hep orada arkadaşlar ama bu ortam her zaman bulunmaz..
hadi uyanın bakın elimde su kovası var gelmiiim oraya...
vedat her gelene benim 600f ile bir tur vericem desen eminim sayımız 5 e katlanır
abi olmadı bir bira alana motor hediye ediyoruz...teror adlı üyeden alıntı
cekiliş var diyelim... yoksa bahar fena çarpmış insanları yaw...
600f ile bi turmu dedi birisi benide yazin o zaman listeye
saka bi yana benide ekleyin listeye lutfen cobancesmede olucam bi aksilik cikmazsa yarin ama benim makina daha rodajda kabul ederseniz araniza arkadan arkadan gelirim artik simdiden tesekkurler yarin gorusmek uzere...
vedat bak 600f i duyan gelmeye başladı frontier listeye ekledim arkadaşım yarın görüşmek tanışmak üzrere
rodaj için yol lazım...ahanda sana fırsat..frontier adlı üyeden alıntı
merak etme ben sana eşlik ederim yavaş yavaş gideriz..
vedat kaya adlı üyeden alıntı
cok tesekkur ederim simdiden güzel bi gün olacak gibi görünüyo uzun yoluda severim hani....
ne diyebilrimki vedat abi bu eskortluk işinde süpper... bende yükseklik korkusu var köprü geçişimde banada yardımcı olmuştu... teşk...frontier adlı üyeden alıntı
kartal23 dostum ne yaptın akşam rahat bulabildinmi yolu?
abi çok kolaymış...teşk... aşağıya doğru direk indim ve rampa yukarı çıktım. köyüçine geldim.. oraları biliyordum zaten kolay oldu... şoförlüğüm konusunda ne düşünüyorsun... gözlüksüz kullandım.. biraz çukur falan..
arkadaşlar frontier dostumuz beni çobançeşmeye kadar getircekmiş ondan sora bakıcez başımızın çaresine
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
bende geliyorum bakırköyden giden varsa beraber gidebiliriz
eyvallah sevindim ya hemen bulduğuna akşam düşünüyodum acaba buldmu yolu diye.şöförlüğün konusunda ne diyim abi gayet güzel temkinli kullanıyosun asıl ben nasıl kullanıyorum ondan haber verKartal23 adlı üyeden alıntı
ayrıca along listeye ekliyorum seni buluşma yerinde görüşmek üzere
eyvallah arnıza kabul ettigin için sayfaları tek tek okudum galiba bir ben tanınmıyorum tanışmak ve görüşmek üzere bugün malum c.tesi yarın kaça kadar zıbarırım bilmem ama 11 de yenibosnada olmadı beylikdüzü araç istasyonu oda olmadı direk olay mahaline gelicem görüyosun hırslıyım yani illa gelicem kısmetse ilk grup gezim olacak heyecan yaptım
teror
sadece gaz olayına elin alışırsa kalkışlarda falan... scooter sana yakışır baba...
dostum rahat ol bende ayni durumdayim ilk gezi kimseyi tanimiyorum arkadaslar cok sicak kanlilar sagolsunlar güzel bi gün olucak bende merterden geliyorumalong adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)