mustafa ben ısmarlim dicemde abicim sen doymuyosunki maşallah 4 tane dürümü bir ıssırıkta yiyosun valla gel abicim gel ben ısmarlarım sana istediğin dürüm olsun-MUSTURAKİ- adlı üyeden alıntı
mustafa ben ısmarlim dicemde abicim sen doymuyosunki maşallah 4 tane dürümü bir ıssırıkta yiyosun valla gel abicim gel ben ısmarlarım sana istediğin dürüm olsun-MUSTURAKİ- adlı üyeden alıntı
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
tunoka abi diyorlarki tunoka abimiz bu akşam hepimize dürüm ısmarlıyacakmış. bende dedimki yok artık bu arada akşam 20:30 da gelecekmisin abi bekliyoruz
20:30 da dürümcüdemi yoksa mekandamı olunacak??
gelmeye çalışacam...
20:30 da bizinkent köprü dibindeki dürüm tırın önünde bekleyeceğiz abi ordanda mekana gideceğiz.tunoka adlı üyeden alıntı
eveettt.. zaman azalıyo tüm duğalarım mahbutbey ve sefaköyün yolları açık olsun...E-5 te trafik olmasın... avcılar dan balıkyolu münübüsüne bineyim hemen evime ulaşayımm AMİN....
antika
baba esenyudun asfaltı değilde senin motorun ağlayacağına eminim... hız yapamassın... yerden biraz yüksek olsun motorun.. çok çukur engebe ve bozuk-yamalı yer var...OK.
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
ARKADAŞLAR PAZAR GÜNÜ SAAT=15:10 DA MOTOGP ÇİN AYAĞI YAŞILACAKTIR NTV DE CANLI YAYINLANACAK OLAN MOTOGP ÇİN AYAĞI YARIŞINIDA SEYREDEBİLİRİZ HERKEZİN BİLGİSİNE
Fenerin maçı nolcek?? seyredemicezmi yani..
abi maç 19:00 da değilmi yoksa benmi yanlış biliyorum
bu haftaki fb ve gs maçları satılık maçlar olacak.. buradan duyuruyorum... ve en az 2 takımda rakiplerine 4 tane gol ve üzeri atabilirler. çünki averaj belirleyeceği için 1. yi... haydi bakalım kim daha çok para verip gol atacak...
valla ben futboldan hiç anlamam pek ilgilenmemde ama yinede ucu bana dokunabiliyor böyle maçlarda hep mesaiye bırakıyorlar bizi yine bir son dakika golü atarsa şirkettekiler ne olur işte onu bilmiyorum
aman derim pazar günü bi gol yeme...
bakalım hep 3-5-2 oynuyorduk paso mesaiye kaldık bu sfer 4-4-2 tsktiği ile ver kaç yaparak kurtulmayı planlıyorum hehe
abi taktik süüpper birde tutarsa duble olur....
bakalım umudumuzu yitirmiyoruz önümüzdeki karşılaşmalara bakıyoruz
yaa arkadaşlar 30 kişi bile olmamışız yaww..
hava güzel ne bekliyorsunuz.....
haydiiiiiiiii...
Abi bana + 4,5 yazın valla kalabalık gelebilirim
aman fazla saymayalım da bereketi kaçmasın...
katılımcı sayısı güzel tabi katılıma bütün MT yi bekliyoruz. haydi millett kop kop yapalım .
arkadaşlar yaklaşık 35-40 kişiyiz tabiki daha çok kişi katılsın istiyoruz gelen olursa başımızın üstünde yerleri var gelmeyenler ertesi gün fotolarımıza bakar keşke gitseydim der bir dahaki gezilere gelmek ister
teror
abi ben bu akşam fot.mak. getiricem foto çekip siteye ekleriz bu akşam.. ogr. cazibesi artar...
ben şimdi offline oluyorum... akşama görüşmek üzere... 18:30 itibariyle yollara vuruyorum kendimi... görüşmek üzere...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)