merhaba millet vedat kardeşim c.tesi konuşalımda belki beraber gideriz senle
yoksa beni almak isteyen war mı
merhaba millet vedat kardeşim c.tesi konuşalımda belki beraber gideriz senle
yoksa beni almak isteyen war mı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
günaydın arkadaşlar liste güncellenmiştir 1.sayfadadır yeni gelenler için tekrarlıyorum buluşma yerlerini ve saatini.
saat 11:00 da çoban çeşme E-5 opette sizi 600f nickli arkadaşımız suat karşılayacak 12:00 de beylikdüzü araç muayene istasyonuna kadar rehberlik edecek ardından saat 13:00 gibi organizasyon yerinde olunacak plan bu geç gelecek arkadaşlar beni cepten arayıp tarif alabilir cep tel: 0505 517 24 34
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
alper_tim
dostum eğer motorculardan kimse almassa otobüsçülere bir sor bakalım artçı kabul ediyorlarmı...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
dostum çobançeşme buluşma yerinde bir araç olacak ve müsait yer var sağolsun musturakinickli arkadaş araç ile gelecek ve boş yeri varmış senide alabiliceğini söylemişti bana onunla gelirsinalper_tim adlı üyeden alıntı
Alper-tim Bakırköyden otobüsler beylikdüzüne getirir seni ordanda bişekilde mekana ulaştırırız.Kimse almazsa ben gelir alırım korkma..
Teror sendede motor yoktu dimi?
tunoka abi ben herşeyi ayarladıkta ben napıcam bizde motor yok bişey yok artık bende bisikletle takılırım peşinize
walla bu organizsyon daha başlangıç B.çekmece için sanırım motor alma zamanın geldi..
teror
dostum ben seni artçı alırım...benim motorda müzik tesisatı da var cıstak cıstak gideris....
Arkadaşlar ben araç muayene istasyonundan dahil olacaktım gruba ama çobançeşmeyede gelebilirim araçla 3 kişi alabilirim haberiniz olsun gelmek isteyenler varsa söylesin
rüzgarınla sarıl bana hayallerim üşümeden
abi benim motor alma zamanım kaç senedir geçtide bir türlü alamadık hep bir engel çıktı anca seneye artıktunoka adlı üyeden alıntı
not:bu akşam saat 20:30 da bizimkent köprüsü altındaki dürüm tırın önünde olacağım bu akşam cafeye gidip kişi sayısını ve son planlamaları yapacağız 600f ile öyle konuşmuştuk gelmek isteyen olursa çok seviniriz
kartal23 kardeş bu akşam motoruna misafir olabilirim geleceksen
ewwet arkadaşlar geri sayım başladı bayağa kalabalık oluyoz hadi bakalım b.çekmece organizasyon görsün ben çobançeşme opette olucam oto ile iki kişilik yerim var iki arkadaşı alabilirim ücretler bozuk olsun lütfen
dostum ben alabilirim seni çobançeşmeden + 2 kişiyi dahaalper_tim adlı üyeden alıntı
rüzgarınla sarıl bana hayallerim üşümeden
mustafa baba bütün gezilerde hep sen koşuyon yardımıma valla allah tuttuğunu cbr 100rr etsin
Pazargünü hava çok güsell olacak...Umarım maçları kaçırmayız
teror
dostum geleceğim ama gecikeceğim de 8:30 da dürüm tırın orda olmaya çalışırım.. ve cıstak cıstak giderisss...mutlaka gelicem bu akşam... trafik sıkışık olmassa servisten ne kadar erken inersem hemen gelicem... OK...
tamam saati senin için değiştirdim ssat:20:30 da madem geleceksin gider yeri birlikte görürüz.Kartal23 adlı üyeden alıntı
akşam üzeri gezi yerini bulan 600f nicki suatın abisi ferhat abide orada olacak toplanıp birlikte gideriz böylece hem yeri görürüz hemde ön buluşma olur.
abi çok teşk. ederim... . elimden geldiğince erken gelmeye çalışacağım...
kimmm birisi dürümmü dedi tırmı dürümmü tır kadar büyük dürümmü kim ısmarlıyoo ehüehüeehüüeee ısmarlayan olursa bu akşam bende gelebilirim
DOSTLARIM ÇOK SAOLUN
bi aksilik olmazsa çobançeşmede olucam artık ordan sorası allah kerim
yanıma kaskımı alayım mı araç üstünde de giderim
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
slm canlar kartal 23 ben esenyurdun içinden tutcam ev bakalım neresi denk gelir işime yakın olsun ve motorda alırsam güzelini özelini alırım babacan esenyurdun asvaltını alatacak şekilde olsun diyosun ama bende aglatacak motor alcam cem yılmazla da sonra kapişiriz sende gelşirsin dimi
görüşmek üzere bende sizi arac muayene yerinde bekliycem herşey güzel olmak üzere hoşcakalın pai ciaoooooooo....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)