Beni de listeye ekleyebilirsiniz arkadaşlar. Çekmeköyden katılacak varsa birlikte gidebiliriz.
iki kişi daha ekleyebilir misiniz rica etsem karalı abimiz varsa bizde varız :D
Benim forum dısından arkadaşta bi aksilik olmazsa gelicek yanımda gelirken 1 kişi daha gelicek inş.
ajemix ben de cekmekoydeyim beraber çıkarız.
arkadaslar herkes tam olarak nereden yola cikip hangi buluşma noktasından katılacağıni yazsın lutfen.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
120 mi. hadi hayırlısı bakalım. benim motor için sıkıntı olmazda ben daha motora yabancıyım. 1000 bakımını geçen hafta yaptırdım daha. ön siperlik te taktırmadım daha kaskta baya bi rüzgar sesi oluyo.
@erreguay
hizi otobanin akisina gore ayarlayacagiz.
emniyetli bir seyir icin ne fazla ne eksik, ne gerekiyorsa ona gore hareket ederiz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:26 ----------
arkadaşlar akşamdan depolarınızı doldurmayı unutmayın, motorlarınızın avadanlıklarını da yanınıza alın.
Slm arkadaslar ben ve bir arkadasim daha katilicaz yazarsaniz sevinirim.bayrampasadan gelicez bu arada
bende gelmeyi düşünüyorum da köprü geçişinde vs. ogs, hgs'm yok o iş nasıl olucak yardımcı olabilecek var mı?
Eren köprü ve otoyollar bayramda beleş
Listeyi de biri güncellensin sevabına, ben mobilim.
o zaman bende geliyorum
buyrun liste
1 - Olcay
2 - Yücel
3 - Eser
4 - Ufuk
5 - Ümit
6 - Seyrani
7 - I3luee
8 - Karalı
9 - eXcitinG (Bursadan gelen birileri olursa gelebilir)
10 - Farukxtm
11 - erreguay
12 - Kerem T
13 - ajemix
14 - ynsemrsn
15 - xxerhanxx ve arkadaşı
16 - EreN!
17 -
18 -
19 -
20 -
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:06 ----------
he bu arada bende sabah 8.30 gibi levent bp'de olurum. Yolu bilmiyorum, bilen birisi vardır ins bizim tarafta
Beyler yollar pekte tenha degil haberiniz olsun. Anan dikkat diyim. Yarin tatilin son gunu ozellikle donus yolunda daha dikkatli olun.
"KAZASIZ SURUSLER"
Hangi mekandasiniz ?
41KT260(Pcx 125)-S,41KT460(Ninja 250r)-S,41KT374(CBR 600F)...(Polaris sportsman 500)...
Güzel bir gezi oldu, mekan da hizmet de iyiydi.
toplam 10 motorduk,katilan herkese tesekkurler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)