şavşata gittiginizde köyümede bi ugrayın tavsiye ederim köy yolu asvalttır köyümün adı tepeköy köy yolu 7 km asvalttır çalışmasında bende çalıştım özledim memleketimi bende sahara pancarcı festivaline gidicem tam tarihini bilmiyorum daha açıklanmadı sabırsızlıkla bekliyorum istanbuldayım memleketten uzaklarda yaşıyorum
01-14 Ağustos tarihleri arasında benzer bir rota yapacağız.
Raporunuzu dört gözle bekleyeceğim.
yol bizi bekler...vakit geldi hazırlıklar bitti sayılır...gece de güzel bir uyku çekersek gayet iyi olur
Kazasız belasız hayırlı yolculuklar, Rizede 7 yıl çalıştım ve özledim oraları, İnsanların aklına Karadeniz deyince genelde uzungöl ve ayder geliyor, işim nedeniyle Rize'de gitmediğim yayla dağ tepe kalmadı gerçi çoğunun adını unuttum ve karıştırır oldum , görülmesi gereken müthiş yerler mesela verçenik yaylası aklımdan çıkmaz. Küçük bir araştırmayla öğrenilebilir, özellikle yabancı turistlerin çoğu bizim pek adını bilmediğimiz yaylalara çıkıyor.
Ek olarak Ayder yaylası ki betondan bir yayla olmaya başladı, Karadeniz kültürünün iyi yaşatıldığı bir yer bu bakımdan çok iyi, geceler nazlı çiçekte bol bol horon tepebilirsiniz.
Bu arada Rize için konuşmak gerekirse, Rize merkezde Huzur lokantasına uğrayın yemekleri güzeldir sütlacı muhakkak tavsiye ederim, Huzur da çok zaman geçirmişliğim vardır, vallahi anlatırken özledim, Çalışanlarıyla arkadaş dost olmuştuk ailece görüşürdük.
Çamlıhemşine vardığınızda yeşil vadi restaurant var orda da güzel yemekler yiyebilirsiniz. Ben de en kısa zamanda Rizeye gdip gelmek istiyorum, İnşallah nasip olur.
Rotanız güzel Aydere cıkıcaksanız Çayelinden geciyorsunuz demektir.. Vakit ayırın içeri girin lale lokantasını sorun kuru fasulye pilav yiyin üstünede fındıklı sütlaç pişman olmuyacaksınız o fasulyeyi başka yerde bulamazsınız umarım vakit ayırıp girebilirsiniz iyi yolculuklar yolunuz bahtınız acık olsun agustos sonu dogu ekspresiyle gelip sahilden sürerek dönmeyi planlıyorum raporunuzu 4 gözle bekliyorum tekeriniz düz bassın hayırlı yolculuk.
Birazda görsel sunayım teşvik olsun heyecanınız artsın :D7
Rafting yaptıran yerin adını hatırlayamadım ama fırtına deresininn üstünden şöyle bir geçtim güzeldi
Aydere çıkarken çamlıhemşinde bu levhayı görünce gülmekten düşmeyin diye simdiden gösteriyorum önünde bir hatıra fotografınızı bekliyoruz
Ayder yolları ne güzeldir şimdi
En tazesinden, gaza getirsin sizi
erro, buradaki DOKADAK Pazar günü Pokut yaylasına tur düzenliyor, Pazar burada olacaksanız kaçırmayın
arkadaşlar vardınızmı nerelerdesiniz paylaşımlarınızı bekliyoruz bol bol resim isteriz
Kalacakları yerin araştırmasını rezervasyonunu bile başkalarından rica edecek kadar sersefil, medeniyetten uzak durumdalar Efsane yerlere gittikleri haberlerini alıyoruz. Rotayı biraz değiştirmişler falan filan, Erhan paylaşırmış nasolsa
Efsaneye göre 3 motorcu Karadenize gitmeye karar vermiş...
süperdi valla tadı damağımda kaldı...güzergahtaki hiç bir şehre girmeden direkt doğaya yeşile girdik valla
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)