Huser, Huserin aşağısındaki bir diğeri, A-Y.Kavrun, Pokut ve Gito.
Huser, Huserin aşağısındaki bir diğeri, A-Y.Kavrun, Pokut ve Gito.
Değişik bir gezi sayfası Kaç km yaptınız? Kaç gün...
syanur ile ben sanırım 2500 km yaptık 8 günde, erro da 7 günde 2300 falan yapmış olmalı
erhan cuma günü samsundan ankaraya devam etti, syanurla ben de sinoba geçip cuma cumartesi orada kaldık biraz daha
bu arada görmeyen herkese tavsiye ederim sinopu. özellikle erfelek kelimelerle anlatılmanın ötesinde güzelliğe sahipti
Evet Sinop çok güzel yer.Resim paylaşımı olacak mı?
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
erro toparlayınca açar başlığı, biz de altına bizdekilerle destek atarız ben ev bozma aşamasında olduğum için bayram sonrasına sarkması olası benlik işlerin
valla ben husere gidemedim de resimler itibariyle gözümden bi damla yaş akmadı diyemem kavrona gittiğimiz gün vardı sis, o yüzden çok yukarı çıkmadık kavronda. ertesi gün pokut ve gito yaptık, pokuttayken hava apaçıktı, gitoda da inerken bulutlar aşağıları kapattı, biz de içinden geçtik
ha bu pokuttur
ha bu angaraj!
burası da gito
gitoya çıktıktan sonra bulutlar yaslandı dağa, manzara süper oldu daha fazlası için erropaşamı özel mesaj vb yoluyla taciz ederseniz süreç hızlanabilir
Heil Spellcheck
vaşşşş, süper, bir an için korktum Gito ve pokutta da sis vardı diyeceksn diye. neyse gezi süper olmuş o zaman , bulutların üzerinde olmak bayağı heyecana getirmiştir sizi, diğer fotoğrafları ayrı bir gezi yazısında bir an önce bekliyoruz
Ben Huser'e tek çıkmıştım ilk gün, DRZ ile. Bildiğin sisin kralı vardı En tepeye varınca anladım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)