Levent bpye gelecek arkadaşlardan birtanesinden ulasabilecegim bir numara alabilir miyim
Levent bpye gelecek arkadaşlardan birtanesinden ulasabilecegim bir numara alabilir miyim
Güncel liste:
1-Osiris
2-Kdiner
3-Soa +1
4-Hedef_Turan
5-Uğur Ak
6-ezio41
7-By-alfa
8-karalı+1
9-Kngsze
10-hasanrs
11-mezit
12-apranax77 +1
13- bpk
14- soycan
15-ynsemrsn+1
Topçular'dan 19:30'da teker döner.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:51 ----------
Bulusma ve hareket saatleri;
Topçular İskelesi'nden en geç 19:30'da hareket edilecektir.
Yalova'dan ya da Bursa'dan katılacaklar 19:40 gibi Yalova Migros'un yanındaki Shell'de bulusup,Topcular'dan ve Kocaeli'den gelen gruba dahil olacaklar.
Mümkün mertebe kurallara uyarak,evrak ve ekipman eksiği olmadan katılım sağlamanız önemle rica olunur.
Arkadaslar sorun çıkmazsa bir tane artçım var rezervasyon ona göre ayarlanirsa sevinirim acikta kalmayalim )
Tamamdir hocam
Birde benim arkadaş var
Toplam 3 motoruz
Saat 5 5.30 arası artcımla ordayım görüşmek üzere
5te bpdeyim , Allah yolumuzu açık etsin
Selamlar,inşallah benimde sizin gurubunuza ilk katılımım olacak. İftar etkinliğinize katılmak istiyorum. Rezervasyon yapıldımı acaba?
Avrupada bpdeyiz daha gelecek olan var mi
Arkadaşlar anadolu yakasında trafik hayli fazla,dikkatli sürelim biz 3 motor birazdan çıkıp eskihisara geçiyoruz orada görüşürüz..
Ben şu an eskihisardayım darıcaya kadar trafik yoğun, darıca geçince trafik polisi var, eskihisar feribot 1,5 km felç durumda.saat tabelasının altında gölgede oturuyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:37 ----------
Kimse gelmedi mi saat18:30 oldu onbeş Dakka bekler feribota binerim tel 05464168600
Trafigin böyle olacağını hesaba katmadık :(
İkişer üçer kişi feribota binerseniz sıra konusunda sıkıntı çıkmaz. Gişeden sıra beklemeden geçersiniz.
Uğur Topçular iskelesinde sizi bekliyor olacak.
0542 449 11 01 numaram. Herhangi bir aksilik yada ihtiyacınızda arayabilirsiniz.
Sağ salim lokantamıza ulaştık, yedik içtik muhabbet ediyoruz şuan, resim + video eklenecektir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:47 ----------
Sağ salim iftar sonrası gursu'dayım arkadaşlara teşekkür eder şimdiden bayramlarını kutlarım.
Organizasyon ve ortam güzel, sohbet ve çaylar koyuydu. Tekrarlayalim...
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)