Birlikte İftar Yapmaya Ne Dersiniz?
Reklamlar
-
30 Haziran 2014, 16:29
Arkadaşlar herkese merhaba,
Sezon nedeni ile bir çok organizasyonlar yapılıyor ve insanlar tanışma fırsatları buluyordu ancak Ramazan ayının gelmesi ile her yıl olduğu gibi bu yılda ara biraz açılmak zorunda kalıyor. Malum konsantrasyon düşeceği kimse pek motosikletle uzun seyahatler ve programlar yapmıyor.
Ama bu bizim bir araya gelip bir iftar organizasyonu yapmamıza engel değil.
Teklifim aslında şöyle. Öyle dallı güllü bir yerlere gidip adam başı 25-30 lira vererek garsonların hizmet ettiği bir yerde değil. Kendi elimiz ve emeğimizle evlerimizde hazırladığımız yiyecekleri paylaşmak. Elinden gelen evinden yaptığı yiyeceklerle gelir, elinden gelmeyen pideyi, içeceği alır. Ve herkes birbirine misafir olmuş olur. Böyle zengin bir iftar sofrasında bulunmak isteyenler haydi buyurun.
Mekan olarak tüm tekliflere açık olmaklar birlikte aklımdan, kireçburnu, kuruçeşmedeki park olabilir. Açık alanda oldukça sıcak ve keyifli bir İftar olabilir. Dediğim gibi mekan konusunda takıntılı değilim. Alternatiflere açığım ancak çokta fazla bu bölgelerin dışına çıkmak dağıtmak istemiyorum. Tarih olarakta ertesi gün çalışmayacağımız (bir kısmımızın en azından) bir gün olarak 18 Temmuz Cuma akşamı gibi planlıyorum.
Katılımcı sayısına göre aynı başlığın altından bir liste oluşturup bu listeden kim neyi üstlenmek istiyorsa buna göre bir plan yapıp imece usulü bir organizasyon yapalım diyorum.
Katılımcılar isimlerini yazsın lütfen.
1. Sadık Sönmez
2.
3.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
Reklamlar
-
haftasonu çalışan biri olarak henüz hiçbir organizasyona katılamadım :(
-
Al sana fırsat işte
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
-
Yimeh olsun fizana giderimmmmm
1. Sadık Sönmez
2. Kngsze
3.
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
-
-
bagımlı adlı üyeden alıntı
Cuma günü çalışıyorum :(
Hangi saate kadar çalışıyorsun kardeşim sen öyle!
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
-
Bir yerden birşey çıkmazsa katılmaya çalışacağımm.
-
Ha ha alem bu çocuk.
kngsze adlı üyeden alıntı
Yimeh olsun fizana giderimmmmm
1. Sadık Sönmez
2. Kngsze
3.
açıkcası niyeten ben de katılmak isterim. Bu cuma akşam şeklinde tarihi kesinleştirebiliyor muyuz?
Yoksa takribi bir tarih mi?
=== Eğitim Şart ===
-
02 Temmuz 2014, 15:26
Sadık bey,kendin pişir kendin ye olayı olmasın bence uygun biyer bulunur elbet gidip yenir yemek üstüne semaver çayı Bende katılırım o vakit
-
02 Temmuz 2014, 15:59
Valla ister kendin pişir ye olsun ister bir yerde yiyecek olalım.
Ben çantamda zulamla gelirim
Ectuna' Niye öyle diyorsun ki abi
Bir daha ki hafta için düşünülüyor ?
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
-
02 Temmuz 2014, 16:51
ectuna adlı üyeden alıntı
Ha ha alem bu çocuk.
açıkcası niyeten ben de katılmak isterim. Bu cuma akşam şeklinde tarihi kesinleştirebiliyor muyuz?
Yoksa takribi bir tarih mi?
Aslına bakarsanız organizasyonlarda esneklik payı bırakıldığında talep o kadar çok oluyor ki sonunda hiç yapılamadan vaz geçiliyor.
%100 bir kesinliği olmamakla birlikte Cuma günü uygun olur diye düşündüm. Genelde hafta sonlarını insanlar aileleri ile yada akrabalara giderek değerlendirir düşüncesi ile. Ama aynı haftanın Cumartesisi çoğunluğa uyarsa bana da uyar.
Osırıs adlı üyeden alıntı
Sadık bey,kendin pişir kendin ye olayı olmasın bence
uygun biyer bulunur elbet gidip yenir yemek üstüne semaver çayı
Bende katılırım o vakit
Olmayacak iş değil. Neden olmasın? Ama herkesin kesesine uygun bir yer bulmak lazım. Benim derdim Hem iftarımızı yapalım hem de güzel insanlarla tanışıp sohbet edelim.
Zaten beklediklerim yavaş yavaş düşmeye başladı Bir türlü organizasyonlarda bir araya gelememiştik. İftar bahanemiz olur.
kngsze adlı üyeden alıntı
Valla ister kendin pişir ye olsun ister bir yerde yiyecek olalım.
Ben çantamda zulamla gelirim
Ectuna' Niye öyle diyorsun ki abi
Bir daha ki hafta için düşünülüyor ?
Kardeşim sen gel ben sen aç bırakmam
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
-
02 Temmuz 2014, 16:53
Iptal falan olmassa bende gelirim buyuk ihtimalle.
-
02 Temmuz 2014, 17:01
Bu Cuma ise ben varım inşallah.
Şimdilik bildiğim bir manim yok ve katılmaktan memnuniyet duyarım.
En önemsiz konunun ne yiyeceğimiz olduğunu düşünüyorum. Karpuz peynir ekmek yesek bal olur o bal.
-
02 Temmuz 2014, 17:15
ectuna adlı üyeden alıntı
Bu Cuma ise ben varım inşallah.
Şimdilik bildiğim bir manim yok ve katılmaktan memnuniyet duyarım.
En önemsiz konunun ne yiyeceğimiz olduğunu düşünüyorum. Karpuz peynir ekmek yesek bal olur o bal.
Aynı fikirdeyim. Aslında Ramazan' ın üçüncü cumasını yazmıştım. 18 Temmuz olarak ama 2 güne bir organizasyon sığdırırız biz diyorsanız buyurun. Gidelim.
Karar bu sayfadakilerin. Ama hızlı olsun.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
-
02 Temmuz 2014, 17:24
Herhalde ben atladım göremedim tarih nerede diye?
Ben uyarım. Tarih neyse o.
Yalnızca uzak tarih olunca o kadar ileriyi planlamakta zorlanıyorum. (vizyon yok demek ki bende)
Bilmediğim bir engel çıkmadığı takdirde memnuniyetle katılırım.
(Tarih işini ben karıştırmayayım)
-
02 Temmuz 2014, 17:40
aksi bi durum olmazsa bende katılırım. tam olarak yer mekan neresi olucak. iftar olacaksa ki kalabalık olacağız kesinlik ve rezervasyon olması şart gibi...
-
02 Temmuz 2014, 18:12
O zaman önce tarihi 18 Temmuz 2014 diye sabitleyelim.
Sonra bir isim listesi yapalım.
En sonda da nasıl iftar yapacağımıza karar veririz.
1. Sadık1453
2. kngsze
3. Osırıs
4. Ectuna
5. porlanoche
6. ersenelbey
7. hasanrs
Şimdilik niyetli olan arkadaşlar bunlar. Tarihimizde belli. Benim gönlümden elimizin değdiği yiyecekleri birbirimizle paylaşmak geçiyordu. Ama derseniz ki, boş ver uğraşmayalım o zamanı sohbet ederek geçiririz ona da varım. Bu konuyu netleştirmek için biraz daha bekleyeceğim. Birde katılımcılar erkek olunca pide ve içecekten başka bir şey gelmiyor insanın aklına. Bu adamlar ne yapıp ta getirecek diye düşünmüyor değilim
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
-
02 Temmuz 2014, 19:52
iftarda oturup kendimiz hazırlamak heleki niyetli kişiler için oldukça zor en güzeli sakin salaş bi yer olabilir aslında.
-
02 Temmuz 2014, 20:30
Sadık1453 adlı üyeden alıntı
O zaman önce tarihi 18 Temmuz 2014 diye sabitleyelim.
Sonra bir isim listesi yapalım.
En sonda da nasıl iftar yapacağımıza karar veririz.
1. Sadık1453
2. kngsze
3. Osırıs
4. Ectuna
5. porlanoche
6. ersenelbey
7. hasanrs
Şimdilik niyetli olan arkadaşlar bunlar. Tarihimizde belli. Benim gönlümden elimizin değdiği yiyecekleri birbirimizle paylaşmak geçiyordu. Ama derseniz ki, boş ver uğraşmayalım o zamanı sohbet ederek geçiririz ona da varım. Bu konuyu netleştirmek için biraz daha bekleyeceğim. Birde katılımcılar erkek olunca pide ve içecekten başka bir şey gelmiyor insanın aklına. Bu adamlar ne yapıp ta getirecek diye düşünmüyor değilim
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
Abi sen onu niye dertt ediyonnn.
Verin beni yanıma 2 tane topcaseli motor, ayıptır söylemesi annem kadar güzel yimeh yaparım.
Tek artım daha iyi yirim
Eğer kendimiz yapacak olursak.Zeytinyağlı sarma ek olarak mimliketimi temsilen mantı ha bide tatlı faslının yarısını üstlenirim on numara beş yıldız karbeyaz ve milmum kemalpaşa yaparım.
Sarmanın yarısının şekli bir garip olabilir ama tadı güzel olacaktır merak etmeyin
Mantının içini ben dolduruyorum validem dürüyor ona göre
Neyse oruç oruç bi mutluluk sardı beni yemek mevzusu geçince
İmam amcayı beklemeye koyuluyorum ben
Edit - Edit : Kişi sayısının 3 gün önceden netleştirmek gerek ona göre :D yoksa yalan olurum valla
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)