Birlikte İftar Yapmaya Ne Dersiniz?
Reklamlar
-
18 Temmuz 2014, 15:30
CelalOgun adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar,
Sanırım rezervasyon 10 kişilikti, bana da yer bulunur mu? Son anda belli oldu, kusura bakmayın. Ben de gelmek istiyorum.
Dedim ya soframız geniş buyurun gelin tabi ki.
Takılmayın rezervasyon sayısına 10 olur 11 olur ayarlarız bir sandalyeye bakar
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
Reklamlar
-
18 Temmuz 2014, 16:49
merhaba ben Küçük çekmece tarafından gelmek istiyorum rezervasyon önemli değil demişsiniz bir sandalye bana da bulabilir miyiz :D
bu taraflardan gelecek arkadaşlar var mı? beraber gidelim
-
18 Temmuz 2014, 17:56
Tabiki buyurun bekleriz.
Ancak şu yanlış anlaşılmasın ne olur.
Mevcut rezervasyonumuzu belli bir sayı ile yaptık, bunun dışındaki katılımcıları da bekliyoruz. Sadece iftar saati yoğun olması nedeni ile firma ayrı masalar sunabilir. Yemeklerimizi yer sonra yine sohbet muhabbet için bir araya gelebiliriz. Sıkıntı yok gelmek isteyenler buyursun iftar öncesi ve sonrası sohbetlerimizde sıkıntı olmaz sadece 15-20 dakikalık bir iftar sırasında o da eğer oturduğumuz masanın yakınındaki masalar müsait olmazsa.
Soframız geniştir buyurun. Sohbet muhabbet, bilenler bilmeyenlere anlatır. Sormak istedikleriniz aklınıza takılan soru işaretleri eğitim hakkında detaylar.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
-
18 Temmuz 2014, 18:27
Sadık1453 adlı üyeden alıntı
Tabiki buyurun bekleriz.
Ancak şu yanlış anlaşılmasın ne olur.
Mevcut rezervasyonumuzu belli bir sayı ile yaptık, bunun dışındaki katılımcıları da bekliyoruz. Sadece iftar saati yoğun olması nedeni ile firma ayrı masalar sunabilir. Yemeklerimizi yer sonra yine sohbet muhabbet için bir araya gelebiliriz. Sıkıntı yok gelmek isteyenler buyursun iftar öncesi ve sonrası sohbetlerimizde sıkıntı olmaz sadece 15-20 dakikalık bir iftar sırasında o da eğer oturduğumuz masanın yakınındaki masalar müsait olmazsa.
Soframız geniştir buyurun. Sohbet muhabbet, bilenler bilmeyenlere anlatır. Sormak istedikleriniz aklınıza takılan soru işaretleri eğitim hakkında detaylar.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
Sadık abi motorlar gözümüzün önünde mi olacak? bende alarm kilit vs yok
-
18 Temmuz 2014, 18:39
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
-
18 Temmuz 2014, 20:04
Osırıs adlı üyeden alıntı
Sadık abi motorlar gözümüzün önünde mi olacak? bende alarm kilit vs yok
Merak etme gözümuzun onunde duracak yavrular.
"KAZASIZ SURUSLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
18 Temmuz 2014, 20:11
Mekanı bulamadım ya ben arayayım yada mekanı bulan benı arasın 05433167823
-
19 Temmuz 2014, 02:00
Bu mubarek Ramazan aksaminda dabetimize icabet edip gelen tum arkadaslara, abilere kardeslere tesekkur ederim. Sizin gibi guzel insanlari tanimama sebep oldugunuz icin ALLAH razi olsun.
Bu arada ekip hizli cikti, ben kaskimi takip montumu eldivenimi giyene kadar kayboldular gozden yoldada denk gelmedik
"KAZASIZ SURUSLER
-
19 Temmuz 2014, 02:31
inanmamresim isterim
-
19 Temmuz 2014, 06:14
Kesinlikle gelmeyen arkadaşlar çok şey kaybettiler. Kesinlikle en yakın zamanda tekrarlamalıyız.
-
19 Temmuz 2014, 11:43
Bu mubarek Ramazan aksaminda dabetimize icabet edip gelen tum arkadaslara, abilere kardeslere tesekkur ederim. Sizin gibi guzel insanlari tanimama sebep oldugunuz icin ALLAH razi olsun.
Bu arada ekip hizli cikti, ben kaskimi takip montumu eldivenimi giyene kadar kayboldular gozden yoldada denk gelmedik
"KAZASIZ SURUSLER
Asıl biz teşekkür ederiz,güzel mekan,güzel sohbet,güzel insanlar.=Karnım doydu ya mutluyum
Bahsettiğimiz barınak organizasyonuna erken gidebilmek içindir.
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
-
19 Temmuz 2014, 15:07
"KAZASIZ SURUSLER
Ben orda seni sordum ama vedalaştık gitti dediler Bizde dönüşü hızlı yaptık biraz bende sizi tanıdığıma memnun oldum artık barınağa da bekliyoruz abiler
-
19 Temmuz 2014, 17:12
Osırıs adlı üyeden alıntı
Ben orda seni sordum ama vedalaştık gitti dediler
Bizde dönüşü hızlı yaptık biraz
bende sizi tanıdığıma memnun oldum artık barınağa da bekliyoruz abiler
Kasklari takinca gorusemeyiz diye vedalasmistik sonra baktim gitmis herkes
Neyse barinak'i coknmerak ettim INSALLAH en kisa zamanda gelmek istiyorum.
"KASASIZ SURUSLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
19 Temmuz 2014, 18:01
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)