Merhaba arkadaşlar
istanbulda oturan arkadaşlarla iftardan sonra turlama yapabiliriz diye düşündüm ramazan boyunca boş olan arkadaşlar buradan yazarak turlamak için arkadaş bulabilirler
bu akşam için ne diyorsunuz ?
Merhaba arkadaşlar
istanbulda oturan arkadaşlarla iftardan sonra turlama yapabiliriz diye düşündüm ramazan boyunca boş olan arkadaşlar buradan yazarak turlamak için arkadaş bulabilirler
bu akşam için ne diyorsunuz ?
Fikir guzel bence ama bugun cogu kişinin haberi olmaz,Saat 5 zaten. Bana kalirsa Ramazanın son gunlerine dogru organize olmus sekilde yapilirsa daha çok insanin haberi olur.
9da yemek yenir 930 uygundur bence
Yarın müsait olan arkadaşlar buraya yazarsa toplantılar gerçekleşir
Motor olsaydı kaçmazdı
GÜNCEL !
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Yav bende geleyim diyeceğim de yolları bilmiyorum arkadaş hala :D
bide ankarada böyle diyen olsada hemen bi turlasak
Ben 930gibi bduzunden çıkıp Mecidiyeköy tarafına kayacağım
Güzel fikir soyle biraz turladikdan sonra guzel biyerde cay icilebilir
Amaç o zaten varsa gelecek soylesin
Bende beylikduzunde oturuyorum
Iftardan sonra olabilir bence
Yetişe bilîrsem gelirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:29 ----------
Avcılar tarafındayım iftarda arabayla inş yetişirim
930da marmarapatkta buluşalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:34 ----------
Oraya gelmemiz 945i bulur
yetişemesrn de arkadan gelirsin ya da avcılar tarafında çay içeriz ben hiç gitmedim oralara
Söz vermeyim yetişmem zor gibi bakalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------
Iftarı bi açalım bakalım
Dikkatli olun.
Ramazan bizim insanımıza yaramıyor. İftardan sonra millet trafikte kudurmaya başlıyor can sıkıntısından. Aşırı tehlikeli kullanan bi tayfa peydahlanıyor.
Bende katılabilirim. Maksat turlamaksa güzel bir rota belirlerleyelim. Guzel de bir kafe. Gelenek haline getirelim ramazan boyunca
Hemen söyle rotayı çıkalım anında
hazır bekliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------
Ben çıkıyorum arkadaşlar Allah hepimizin orucunu kabul etsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)