Floryada nerede olacaksınız ?
Abi bu aksam da ekstra is çıktı. Yurtdışından gelen arkadaşımın yanina gitmem gerekecek birazdan. Size iyi gezmeler. Önümüzdeki hafta görüşürüz.
Geldim ben çay içiyorum bir kaç arkadaşım daha gelicek koreliye selam volkan
Evet yandan yandan gir sahile doğru gel görürsün
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:41 ----------
Haftaya perşembe ve Cuma tüm gün gezi için müsaitim, başka müsait olanlar varsa hep beraber Marmara içi bir yere gidelim
Çarşamba olsaydı takılırdinız bize forumdan 4 arkadaş canakkaleye gideceğiz orada 5. İle bulusucaz.
Bayramda çanakkale konusuna yazın istanbul gezg nikli arkadaşımız gezecek adam arıyor çanakkalede
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:33 ----------
Belturda erdemle oturuyoruz gelmek isteyen varsa buyursun
Sizin çanakkaleden dönüş ne zaman?
Cuma terslik olmazsa. Kendi adıma böyle. Diğer arkadaşlar fütursuzca takılacaklar
Çanakkalenin neresinde kalacaksınız? Cuma kaçta dönersiniz? Belki dönüşü beraber gerçekleştiririz...
Geliboludayim ben. İzmire de gidebilirim istanbula da dönebilirim. Duruma gore değişebilir. İstanbula dönersem buraya yazarım.
Bende belki tekirdağdan marmara adasına geçerim, deniz temiz dedi arkadaş aslında eskişehiride görmedim ama deniz kum güneş cazip geliyor...
Bir ramazan daha sona erdi
iftar sonrası turlamasina ise bir dega katilabildim.yinede muhabett güzeldi
inşallah seneya yine katılmak dileğiyle.
Ramazan bayramınızı mübarek olsun
ben perşembe günü Osmangazi köprüsünden geçip mudanyaya gitmeye karar verdim, Google'a göre 2 saat sürecekmiş, gelmek isteyen olursa beklerim erdek olursa 3.5 Saat'e çıkıyor, günübirlik değer mi bilmem, dönüşte 76 tl'ye bandırma-Yenikapı feribot alternatifi de var, düşünücem ama öncelikle köprüden geçmek istiyorum
iftar mı kaldı rahat bırakın artık şu konuyu
Alerjin mi? Var ramazan karşı çocuk
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)