Milli maç saat 10:00'daymış kardeşim yoksa gelme niyetim vardı size keyifli muhabbetler
Milli maç saat 10:00'daymış kardeşim yoksa gelme niyetim vardı size keyifli muhabbetler
Hızlı Gidip Durmasını Bilirim Sen bakma Bana ben Rüzgar Gibiyim.
Sonucu ben söyleyeyim 2-0 ispanya.
Zevkli mac olacağına inansam izleyeyim de hırvatistan maçında reklam çocukları yüzünden batırdık. Topçuluk yerine reklamcılığı secerlerse olacağı bu.
Velhasili, migros yaninda bulunan belturda buluşalım arkadaşlar gelmek isteyenlerle
bostancı migros yanı beltur'da saat 10:00 da maç mı izlenecek
Bilmiyorum yayın var mi ? Sorayim netten bakıp iletişim bilgilerine yazarım.buraya
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:38 ----------
Televizyon yok arkadaşlar mac planı yapanlar kendi planlarına devam etsin.
Bir bilgim yok. Herkese açık sonuçta gelebilir.
eğer avrupa yakasında olucaksa bende katılırım hgs yok geri dönemem yoksa
Öndeki araca yakin geçersen ödemezsin. 1. Köprüden gel ama.
Maçlı sahilde bir yer olsaydı katılım daha fazla olabilirdi
Bostanciyi şahsım adına anadoluda oturmaya rağmen bilmiyorum. Beltura bile ilk kez gittim geçen gün.
Bilmediğimden dolayı surasi burası buluşma alanıdır diyerek riske atmak istemedim.
Sizler buluşma yerini belirleseydiniz orada buluşulabilirdi. Bir de mac ispanyayla olunca izleyesim hic gelmedi açıkçası.
Anadolu yakasındaki buluşmalar için takipteyim...
Bende Avrupa için bir atılım bekliyorum ama biz yakadan ses seda yok )
19 haziran pazar akşamı bir buluşma yapmak isteyen varsa buraya yazsın akşam üzerine kadar yazanlarla kararlaştıralım.
Persembe gunu icin iftar veya iftar sonrasi plan yapsak (Anadolu yakasi) kimler katilabilir?
Sayıya gore rezervasyon yaptiririz. Iftar olmasa bile baska planlar yapilabilir.
Katılımcı çıkmıyor nedense
Herkes uykuda heralde
Arkadaşlar iftar mı yapacağız. Toplu sürüş de yapar mıyız.
Eger katilimci olursa toplu sürüş de yaparız. Tatli da yeriz kahvede iceriz. Brooklynnn i dedigi gibi millet uykuda herhalde
Neyse çarşamba gunune kadar katilimci sayisi belli olursa uygun bi yerde iftar yada iftara katilmak istemeyip sürüse katilmak isteyen olursa ona goreplan yapariZ
Bana iftar sonrası sürüş artı bişeyler içip sohbet uyar ekleyin beni gençler
Çarşamba bana iftar sonrası sürüş uyar
Mekanı sizler belirleyin buluşalım cay içip tanışalım
Veyahut da ılıcaya kaçalım gene
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)