İftar açıldıktan sonra buluşmalar oluyor
Saat 10da buluştuk geçen gün. Kişilere yemeğini rahatlıkla yemeleri için vakit tanınıyor aceleye gelmiyor
İftar açıldıktan sonra buluşmalar oluyor
Saat 10da buluştuk geçen gün. Kişilere yemeğini rahatlıkla yemeleri için vakit tanınıyor aceleye gelmiyor
toplanıyor muyuz?
ihtiyarları da kabul ederseniz Anadolu yakasında ki ilk buluşmaya katılmak isterim.
Anadolu yakasinda bulusma olacaksa gelebilirim. Iftardan sonra ufak bi gezinti cay kahve muhabbet yapilabilir.
Bu aksam toplanabiliriz uygun olanlar varsa
Anadolu yakasından kastınız çok uzak değilse bende gelebilirim. Caddebostan falan olabilir.
Caddebostan olabilir. Ne dersiniz? En kotu bi cay icip turlayip dagiliriz. Bi aksiyon olur en azından
Tamamdir iftar saatine dogru son bir kez daha konusur netlestiririz. Katılmak isteyen olursa soylemesi yeterli.
Dun gece ılıcaya gittik efizikci ile. Fotograflar gelir yakında. Sabah saat 5te evlere vardık. Köfteci yusuf ta güzel bir sahur yaptık.
Bu aksam yorgunluk durumuma gore ben se gelebilirim. Ucel kokorecte buluşmuştuk geçen sefer oradan migrosun oradaki bel tura gitmiştik.
Benim durumum hala aynı. Geliyorum. 05300678517 numaram. Whatsapp tan falan yazarsanız ya da ararsanız bende numaranızı almış olurum. Daha net haberleşiriz böylece.
Yarın 22.00 de milli maç var, güzel, ferah, havadar bir yer yazsanız iftar sonrası gelenler gelirdi
Ben yorulmuşum arkadaşlar benden bu aksam pas.
Evet arkadaşlar dün gece brooklynnn ile akşam 10 da buluşup kerametli ılıcasına gidip yüzdük daha sonra da köfteci yusufta sahurumuzu yapıp geldik güzel bir geziydi sohbet muhabbet gezi hepsi harikaydı sizleri de andık hatta feribotta dedik fotoğrafları koyunca keşke gelseydik diyen olur diye
[IMG][/IMG]
feribota binmeden
[IMG][/IMG]
ılıcada başka bizim gibi çılgınlar da vardı.
[IMG][/IMG]
ay ışığında ılıca efsaneydi.
[IMG][/IMG]
sahur vakti.
[IMG][/IMG]
ve dönüş yolu...
Kimseden ses çıkmayınca Anadolu yakasını iptal ettik. Beşiktaş ta olcaz 2 arkadaşla beraber. Gelmek isteyen olursa buyursun.
Yarin aksam saat 10 bostancı
Gelmek isteyenler belirtsin lütfen. Genelde buraya yazılıyor sonra yazı unutuluyor
yaaa arkadaş yalovadayım insan haber vermezmi yaaaa
ikinci ilıca olayında haber verirseniz sevinirim
bu haftadan sonra bende katılabilirim takipteyim konuyu
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)