cb125 ile katılabiliyor muyuz ?
tek başıma gidip geliyorum yoksa :((
cb125 ile katılabiliyor muyuz ?
tek başıma gidip geliyorum yoksa :((
Güncel arkadaşlar
Pek katılım olmadığından bakamıyorum ben de sayfaya çok.
Uyarsa cikariz bu aksam.
Motor farketmez maksat muhabbet sohbet
Hepiniz 2 tekerdeyiz.
Nerede oturuyorsunuz
Ben anadolydayim
Bende anadolu çekmeköydeyim
Bu tarafı çok bilmiyorum. Bildiğiniz yer var ise orada buluşalım. Ben tuzladayım. Bostancı felan olabilir ilk defa gideceğim ben de. 0541 438 63 39
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:42 ----------
Bostancı ucel kokorecte buluşuyoruz arkadaşlar.
Bugün isim olduğundan çıkamayacağım
Fakat önümüzdeki gün(ler)de ayarlama yapabiliriz.
Ne tarz kullanıldığı cc fark etmiyor şahsım adına. Kişinin muhabbetinin iyi olması, iki teker ruhundan anlaması kafi.
Dun aksam güzel buluşma oldu.
Saygılar.
Dün akşam güzel vakit geçirdik anadolu yakasında gelebilecek kişiler burdan yazarsa tekrar konuşup buluşuruz.
Hocam, gayrimüslimler de katılabiliyor mu etkinliğe?
Buluşma yerini buraya yazarsanız katılabilirim ben de.
Anadolu yakasında merkezi biyer ayarlanırsa bende gelirim .Evimde işimde ümraniyede
bostancı tarafında olursa bende gelebilirim akşam kesinleşir umarım
Arkadaşlar biz dün akşam bir buluşma yaptık bu akşam ben yokum da eğer iftar sonrası müsait olan varsa bu yorumun altına yazsın hafta içi ayarlayalım bostancı da yapmıştık yine bostancı yapabiliriz.
Yarin aksam yapabiliriz uyarsa. Gün belirterek yapalım herkes kendini ayarlasın
Pazartesi akşamına ne dersiniz ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:23 ----------
Not : din ayrımı yapılmamaktadır herkese kapı açıktır.
Avrupa yakası olursa uyarım bende
Arkadaslar ekstra dikkat gosterirseniz sevinirim, bu sene Istanbul trafigi Ramazan`da cok sakin ama iftar sonrasi 4 tekerliler inanilmaz suratli kullaniyor, en azindan Avrupa yakasi`nda boyle bir durum gozlemledim.
Evet arkadaşlar
Pazartesi yani bu aksam buluşmaya ne dersiniz ? Mekan bostancı olsun herkese uyar diye düşünüyorum.
İftar sonrası denmiş ama hangi saatlerde olacak. Benim 10 da ümraniyede bir işim var yani 9 a kadar boşum o saatlerde katılabilirim bu akşam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)