Üstad ben beylikduzunden ayrılalı 4 ay oldu. Maalesef orada değilim artık. Whatsup grubu dağıldı arkadaşlar telefon yollamayin lütfen
Üstad ben beylikduzunden ayrılalı 4 ay oldu. Maalesef orada değilim artık. Whatsup grubu dağıldı arkadaşlar telefon yollamayin lütfen
Cuma akşamı güzel olur iftardan sonra sahur yaparız ancak ortak nokta belirlesek anadolu yakasından gelicem bende
Hacım ileriki tarihe bi buluşma düzenle de önceden haberi olsun milletin bizde katilalim aranıza dostum olmamı
Uzun yol derseniz iftardan sonra kerameti ilicasina gideriz. Yüzer, köfteci yusufta sahur yapar döneriz.
İstanbul içi buluşmaları trafiğe takılıyor bana pek gelmiyor
iftar sonrası yalovaya gitmeye ne dersiniz?
Kerametliye giderken karamurselden geçiliyor. Oturulup çay içilebilir sahilinde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:48 ----------
Düşünen yok herhalde.
usta tekirdaga bi köfte yemeye gidelim. çayıda boluda bolulu hasan ustada içeriz olmazmı
Şaka bi yana cuma ögleden sonra 3 gibi hem gazlamaya hemde iftar için tekirdağ yapıp gelebiliriz? düşünceniz varsa?
Cuma arkadaşa sözüm var motorize dolaşmayacagiz. Tekirdağ kasar su an. İftardan sonra olsa ne ala. Oruçluyken perişan olurum. Kendi aadima durum bu yanı.
Evet arkadaşlar. Cevap çıkmıyor kimseden. Yok mu uzun yola gelecek. Daha öncesinde gece yapıldı uzun yol bahsi geçen yere. Gidenler çok eğlendi.
Formdaki etkinlik turu başlığına bakın arkadaşlar. 11'inde Çınarcık'a iftara gidilecek ;)
Hafta sonu gezmek isteyenler varsa takılabiliriz.
Whatsapp 0537 880 1830
Ağustosta inegole gideceğim hayirlisiyla. Bayramda memlekete gidiyorum. Benden pas
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:09 ----------
Bu akşam bir yerler olabilir iftar sonrası
Güncel arkadaşlar
Var mi bu aksam cikacak
Bakalım bu sene düşen çıkar mi dedim. İlk düşen siz oldunuz tebrikler
güncelse ben dahil olabilirim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)