Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mini İstanbul Turu - Tamamen Spontone

REKLAM ALANI
    ozwizard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XMAX 250
    Arkadaşlar takriben bir saat içinde akşam 16.00 kadar falan boş kalıcam. Biraz dolanıp mesai saatleri içinde gezebilmenin keyfini tatmak arzusundayım. Olur da canı sıkılan vardır, bana eşlik etmek isteyen olursa, beklerim. Hasanpaşaya gidip mağazalara bakıcaktım, bot falan bakıcam. Ordan bi Bağdat Caddesi ne uzanıp sahil yolundan kartala kadar giderim diyorum.

Asıl önümüzde ki hafta içi fotoraf çekmeye de meraklı arkadaşlarla birşeyler yapmak isterim. Kafam da bir rota var, hem motor kullanıp hem de güzel fotoraf çekebileceğimiz bir root düşünüyorum.

Gerçi bazı dostlar dün güzel gezmiş belki haftaya da bu tarz bişi yaparız. Ama bugün sohbet falan için canı sıkılan olursa lütfen msj atın.

Herkeze Kazasız Sürüşler

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:46 ----------

Sanırım müsait kimse yok şu an Moda dayım hasanpaşaya gitmeyi planlıyorum, yok mudur kimse

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Kocaeli İl Temsilcisi Ezio41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha XJ6 Diversion F ABS
    İstanbulda olsaydım gelirdim bende

Motosikleti
    XMAX 250
    saolasın kolay değil tabi önceden organize etmek gerekiyor. önümüzde ki hafta içi için bişiler düşünücem artık

solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    spontane?
    kendiliğinden?
    irticalen?

geziyi tasarlamışsınız, spontane olmamış

Motosikleti
    XMAX 250
    Ben böyleyim hocam spontane başlar sonra plana programa dönerim

Artık olduğu kadar )

Motosikleti
    XMAX 250
    Arkadaşlar, bu hafta içi vakti olup da gezmek istiyen varsa bana özel msj atabilir. Bu hafta full izinliyim, her türlü programa kapım açık.

Samet, kusura bakma Cuma katılamadım, zaten iyi ki de gelememişim feci trafik vardı, muhtemelen randevuma yetişemiyecektim. Ancak en kısa zaman da bişiler yapalım, akşam falan da bi kahve içer sohbet ederiz, sana telden msj atarım, benim numarayı da almış olursun.

Dün gece Kadıköydeydim. Motorsuz arkadaşlarımla, motorla buluşunca masanın tek ilgi çeken adamı olmak keyifli oluyor ) ama masada alkol alamayan tek adam oluyorsun, ota b.ka gülüyorlar sende sırıtıp duruyosun Hade bekliyorum benim gibi haftaya işi gücü olmayanları

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)