Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

[istanbul MT] bu akşam 13 haziran sohbet muhabbet buluşması rumeli hisarı

REKLAM ALANI
    engin_deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    street triple rs
    Alıntı Alper_tim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sıkıntı yok kardeşim burda atıp tutan arkadaşlar gelip yüzüme söylesinler diye yaptım buluşmayı bakalım kimler gelebilcek diye orda olacağım
    hem konuşuruz hem çözümler buluruz belki hem bide beni dinlesinler di mi

muhakkak. boşuna dememişler insanlar konuşa konuşa !
    elit motogaraj

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Alper_tim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sıkıntı yok kardeşim burda atıp tutan arkadaşlar gelip yüzüme söylesinler diye yaptım buluşmayı bakalım kimler gelebilcek diye orda olacağım
    hem konuşuruz hem çözümler buluruz belki hem bide beni dinlesinler di mi
    Alper Kamerun Meksika maçı var ben gelemiyorum..mesajlarım yeteri kadar açık ve netti..umarım bu kadar eleştiri(m)den sonra şu Organizasyon işlerinde daha dikkatli ve özenli olursun..iyiniyetin ve samimiyetin hususunda kimsenin en ufak bir şüphesi yok...sadece biraz başıbuyruk ve dikkafalısın...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:29 ----------

ve bu sene içinde bize bir Yuvacık Gezisi borcun var....

Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KIA SPORTAGE
    bu akşam burdan atıp tutanlar dışında diğer dostlarım geldi güzel muhabbet oldu
    ama burdan atıp tutanlarında gelmesini ve beni dinlemelerini beklerdim olmadı
    neyse bi daha ki sefere inşallah
    katılım gösteren dostlara teşekkürler

Motosikleti
    Aga sen bir daha Yuvacık Gezisi düzenle bak bakalım kimler geliyor kimler gelmiyor...keyfe keder cinnet geçiren İstanbul Cuma Trafiğinde Hisar buluşması yapmak iş değil...yani buda saçma bişey ama işte seni kırmamak için bu 2.saçmalaman diyemiyoruz...ama gelene gitme demem...gitmeyenede git demem...özgür memleket...Yuvacığın tekrarı ne zaman olacak asıl konuya girelim...yine inat edip seneye mi diyeceksin...şu hatanı artık bir telafi et diyorum...

Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KIA SPORTAGE
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aga sen bir daha Yuvacık Gezisi düzenle bak bakalım kimler geliyor kimler gelmiyor...keyfe keder cinnet geçiren İstanbul Cuma Trafiğinde Hisar buluşması yapmak iş değil...yani buda saçma bişey ama işte seni kırmamak için bu 2.saçmalaman diyemiyoruz...ama gelene gitme demem...gitmeyenede git demem...özgür memleket...Yuvacığın tekrarı ne zaman olacak asıl konuya girelim...yine inat edip seneye mi diyeceksin...şu hatanı artık bir telafi et diyorum...
    en iyi ihtimal ile olursa bayram sonrası olabilir yada haftaya düzenleriz ama ben gidemem grubu götürecek organizasyonu sağlayabilecek biri varsa elimden geldiğince yardımcı olurum fikirleri dinleriz
    ayrıca cuma akşam trafik felan bahane sanki eskiden buluşmalarda cuma c.tesi pazar hiç buluşmadık sanki o zamanlar hiç trafik yoktu memlekette
    mete_han bunu beğendi.
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

Motosikleti
    bu yaz mutlak yapalım ve tarihi artık ileri bir aya atalım...yani şu işi artık yaz sıcaklarında yapsak kimseye bir zararı olmaz herhalde...oralar zaten gölgelik ve mini şelale çay vs var...rakım yüksek olduğu için sıcakta orda olmanın herhangi bir dezavantajı yok...cuma trafiğiyle cumartesi pazar trafiği çok farklı bilirsin...dediğim gibi geldi gelmedi meselesi değil...amac ruhu yakalamak...her hafta sonu buluşma düzenlesende o ruhu yakalamak zor belkide imkansız...suç senin değil suçlu yok...ama bunu birileri dürtse kıpırdatsa hiç fena olmaz...

yinede şu var..güzel bir ambians ortamı yakalanırsa Skul Erhan zaten bunlar çok oldu diye banlar yavaştan dağıtır grubu...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)