prşembe ve cuma gündüz boşum seç been geleyim kemerburgaza kadar gideriz
Cuma sabahı boşum kardeş. Çarşamba perşembe sınavlar + iş var. Cuma sabahı müsaitim. Yalnız baştan söyleyeyim benim yer yön duygum zayıftır , iş ev okul arasını biliyorum bi tek. İdare ederim seni ağır ağır gideriz diyorsan her yola gelirim. Olmadı Sarıyer'e doğru kaçarız. Sirkeci'ye gelirsen karşılarım seni.
Not : 125 cc scooter sürücüsüyüm yanlış olmasın
tamam o zaman cuma saat 11 gibi buluşalım verelim burnumuzu karadenize öyle gidelim garipçe felan oralara
Dediğim gibi her türlü varım. Ancak 11'den biraz daha erken olsa iyi olur. Gerçi sen bu tarafa geçeceksin. Bir abi daha var o da scooter kullanıcısı hemen ikna ettim onu da CBR 250 kullanıyo galiba dedim , çekindi biraz uzar gider o biz geride kalırız diye Biz bir keresinde Tayakadın köyüne gitmiştik, süper yerler. Yol da çok zevkli. İstersen yine yapalım. Ne dersin ?
yok yahu ne uzaması beraber gidiyoruz
farketmez gideriz. saat 10 olsun hadi levent bp de buluşuruz
neyse şimdi yarınki geziye dönelim konu değişmesin :D
sabah 10.30da kurtköy opet mehmetçik vakfı tesislerindeyiz
Yarın beklenmeyen iş sebebi ile gelemeyeceğim. Tüm arkadaşlara hayırlı yolculuklar ve eğlenceler dilerim.
Arkadaşlar yarın görüşürüz inşaallah
Bugün yaptığım kmnin haddi hesabı yok bünye pert şimdi yatıyorum yarın opete gelmeye çalışırım ama gidiş yönünde opete giriş yok. napsam karşıdaki opetten elmi sallasam :D
malesef gelemiyorum :( umarım başka bir zamana artık
anlaşılan istanbuldan giden 3 izmitten katılan 1 kişi var
havada güzel
ufak ufak hazırlanalım bari
osiris üşenme gir otoyola gel işte
Çok pis kıskandım. :(
Haftaya da ben bi organize edim
Bu arada Maşıkiye Cansu on numara mekan, tavsiye ederim.
Samet, tavla olayı çok kulağa hoş geldi, sapanca gölü kıyısında ki mekanlar güzel.
Keyfini çıkarın, ben de dahilş olmayı çok isterdim :(
Ama herişte bir hayır var, bugün arka lastiğe iki çivi girdi. Bir de değil, iki!!!
Sabah servisteydim. :(
Kazasız belasız geziler
Hesapta opetten şekerpınar gişelerine kadar eşlik edecektim ama bi anda kendimi maşukiyede buldum Güzel bir gün geçirdik en kısa zamanda yeni bir gezide buluşmak üzere hoşçakalın dostlar.
Viraj videoları nasıl çıktı acaba
Çok güzel bir gezi oldu evet . Viraj videolarını bende merak ediyorum . Yarın öbür gün yüklenir youtube'a
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)