Kaç kişi olduk kesin liste belli mi
arkadaşlar hgs kartlarını otoban cıkışlaarındakı ptt şubelerınden alabılırsınız motosıklet ıcın 6,sınıf mevcut haberınız olsun
Çok sıra bekliyor muyuz oralarda ? Hgs alacağız diye beklemeyelim saalerce
ilk mesajı düzenle seçeneği nedense yok ama liste şöyle gibi
samet10
brooklynnn
koraycbr_salı günü belli olacak
ezio41 izmitte katılacak
camper
armaganoztas
brooklynnn in arkadaşı da gelecek galiba
Biraz daha zorlasak yuvacık gezisini geçeceğiz
11 haziran belki bir ihitmal bende gelebilirim, tahminen akşam saat kaça kadar sürer gezi?
En geç 9 da donmuş oluruz diyorum ben
daha geç olmaz erken olur.
kocaelili arkadaş nerede durcaz sapancada nereye gide eğiz plan yapabilir mi ?
Sapancaya bugün ben bi ön gezi yaptim etrafa bakmak için ne var yok gibisinden . Baya guzel ızgaralik yerler var yemek için Eğer isterseniz Maşukiye'ye de gidebiliriz hem ormanlik hem de balık izgara vs. Güzel olur Numaramı özelden birinize vereyim gelmeden önce telden haberlesip izmitte bulusalim ordan beraber gecelim Sapancaya .
Maşukiyedeki alabalık çiftliklerinden birinde yiyebiliriz. Şelale de var orada olabilir. Oradan sapancaya geçebiliriz.
sapancada göl kenarında da benim bildiğim yerler var oraya da gidebiliriz.
akşam 7 gibi ben evde olurum ona göre yola çıkarım oradan 5 gibi en geç
sabah opette buluşuyoruz 10.30da geç kalmayalım biraz erken gelsin herkes 10.30da hareket ederiz ben 10.15te orada olurum
Nereye gideceğimiz tam belli olsun da yarın ne yapalım ne edelim konusu olmasın
ezio hacım maşukiye önce sapanca sonra dimi?
eğer böyle ise önce maşukiyede balık yeriz sonra göl kenarında takılırız tavla felan oynarız
çok güzel yenilirim sormayın :D
maşukiyede cansu diye bi mekan vardı galiba kocaman bi salıncak vardı oraya gidelim :D
Yahu İzmit'te 3 senem geçti bir türlü gidememiştim Maşukiye tarafına. Merkez - Umuttepe arası gidip geldik hep. Yarın çalıştığım için gelemiyorum vallahi bilseydim izin ayarlardım gelmek için. Gezmeye bahane arıyorum zaten. Size iyi yolculuklar , dönerken birer paket pişmaniye alın İstanbullular
alırım da sana getirimiyim bilmiyorum :p
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)