arkadaşlar benim msn adresi selcuk.oz@hotmail.com telefonda 0536 551 52 38
ben her zaman buluşmaya hazırım motor yok ama araba var yol üzerinde 4 artçı alabilirim yani)
Beylikdüzü nargile cafe veya cafede
Beylikdüzü parkı içindeki çay bahçesinde
Büyükçekmece sahilde
Gezi yerleri uygun değil ortak kararla başka bir yer bulalım
arkadaşlar benim msn adresi selcuk.oz@hotmail.com telefonda 0536 551 52 38
ben her zaman buluşmaya hazırım motor yok ama araba var yol üzerinde 4 artçı alabilirim yani)
rüzgarınla sarıl bana hayallerim üşümeden
pazartesi günü tam listeyi yapıp herkezi bilgilendiricem şu ana kadar oylamadan çıkan sonuca göre büyükçekmece sahile gidiyoruz.Buna uygun buluşma 14 mayıs pazar günü ilk buluşmamızı gerçekleştiricez bu konu ile ilgili öneri yada eleştiride bulunacak herkezi bekliyorum hepinize teşekkür ederim
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Bir aksilik olmaz ise takılırım peşinize. Ring yapıp, bir kaç yerde çay ve bir dürümcüde yemek partisi hoş olurdu. Cennet mahallesi inişinden başlayıp, firüzköy küçükçekmece gölü sahili, bahçeşehir, hazerfan havalanı, büyükçekmece sahil , gürpınar sahil, beylikdüzü ( migros bowling güzel olurdu !) ambarlı avcılar sahil iyi bir ring olurdu.Bu ring üzerinde iki üç yerde çay ve sigara molası ( sigara sağlığa zararlı değildir. sadece ÖLDÜRÜR ! ) Anlaşmalı Bir DÜRÜMCÜ veya KANATCI vs ' de yemek . Keyfiniz ve motorunuz GICIR GICIR olsun.
Yeni öğrendim
arkadaşım çok güzel bir plan seninle aynı şeyleri bende düşündüm dün bu bowlling olayı için migrosa gittim şöyle göz attım çok kalabalıktı ve başka bir günde toplanıp gitmek bana daha uygun geldi neden dersen bu tanışma ve kaynaşma toplantısı olacağı için sakin bi yerde olalım herkez birbiyle rahat rahat konuşsun tanışsın sohbet etsin ondan sonra bu tarz gezileri kesinlikle yapmalıyız sosyallik açısından çok güzel olur.senin söylediklerine ek olarak bende sitemizde reklamı olan efsane adam filmini seyretmek için sinemaya başka bir plan yaparız derim bence bir yerde buluşalım bişeyler içelim ardından canımız nereye gitmek istiyorsa oraya giderizplaton adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar yer tespiti yaparken motorlarımızıda hesaba katın ben motoruma bakmadan kahvaltı bile yapamıyorum..Yani park yerleri gözümüzün önünde olacak gibi gelen giden motorları görelim izleyelim...
pazar günümü bu iş için geçireceğim öğleden sonra hem sahile hemde bizim çevreki yerleri gezip en uygun yeri bulmaya çalışacağım elimden geldiğince eğer sizinde yolunuz düşerse sizde bakınırsınız uygun bir yertunoka adlı üyeden alıntı
pazar günü hava güsell olursa izmite gidiyoss yarışlara..Olmazsa yagmurda olsa sahildeyim uygun bi yerler bakarız
Yolda gören çekinmeden çevirebilir CBF500 gri...
Beni de çevirebilirsiniz (polisler hariç ) siyah zat150.Gezelim görelimtunoka adlı üyeden alıntı
terör kardeş yarın tanıştığımızda daha ayrıntılı konuşuruz ayın 14 üne organizasyon çalışmalarına devam edelim bu arada dün gece 21:00 dan 24:00 a kadar bizim köşedeki kavşakta jandarmalar uygulama yaptı bir çok motoru bağladı yarın 12 de görüşürüz
merhaba ben avcılar'dan.. bu tarz etkinlikler yapamazsak zaten motorcu olmanın bi esprisi olmaz. mesela siteden arkadaşlarla toplanıp izmit pistine gittik hyusong testi için. muhteşem bir gündü.
ayrıca bu birlikteliğin ilerisi için de önemli olacağı kanaatindeyim. belki daha sonra bi KIYIKOY turu düzenleriz:-) saygılar.
Bugün bi tur attım sahilde toplanacak çok müsait yerler var hastahanenin ordan girişte soldaki ilk kafeteryalar bence uygun,motor park etmeyede yer var bide sizler bakın...
tunoka arkadaşım sana katılıyorum oralar oldukça güzel ayın 14 üne mutlaka ayarlayalım bişeyler yarın terörle 12 de buluşucaz müsayit olursan sende gel
evet dün benimde dikkatimi çekti bir tek ordada değil migrosun ordada vardı jandarmalar yarın 12 de yanındayım ayrıca tunoka abi söylediğin yer uygunsa gidelim abi bu arada izmite gideceksin sanırım allah yolunuzu açık etsin kazadan beladan saklasın
Sagol Teror yolda yemeden getirebilirsem size pişmaniyede getiriyim...
bendede yok ehliyet bu aralar motoru çıkartmamak lazım yanarız valla jandarma komutanlarının çoğu müşterim ama yinede dikkat etmek lazım
düşünmen yeter abitunoka adlı üyeden alıntı
ömer baba senide ehliyetliyelim bende yeni kayır oldum kursa şimdi çıkıyorum yarın görüşürüz hepinize iyi akşamlar saygılar
bu buluşma bence harika olur. nerede buluşmanın ne önemi var önemli olan buluşmayı gerçekleştirmek..
arkadaşlar bizler motorcular olarak trafikte örnek teşkil etmezsek her halimizle (ehliyet, kask vs.) ne farkımız kalır ki diğerlerinden!
başlığı yeni gördüm. güzel fikir.
yazın beni de listeye.
beylikdüzü bölgesinde, siyah ybr veya kt ile dolaşan kalın gövdeli full korumalı vatandaş benim.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Çocuklar(diyorum çünkü yaşım buna müsait) amam ehliyetsiz kullanmayın polise veya askere yakalanmak degil herhangi bir kazada haklıda olsan haksız duruma düşersin biraz sabırla ehliyeti bekleyin....Bence...
evvett! abiler,arkadaşlar gezi yerimiz belli olmuştur detaylı bilgi ve katılım listesi aşşğıdaki linktedir tanıdık tanımadık herkezi bekliyoruz yeni mt.net üyesi arkadaşlar unutmayın bu tanışma ve kaynaşma organizasyonudur çoğumuz bu gezide tanışacak umarım güzel bir gezi olur
http://www.motosiklet.net/forum/show...172#post235172
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)