burcu senin için sürekli alt yazı yada fax geçmek gerekiyo başka türlü anlaşamıyoz
burcu senin için sürekli alt yazı yada fax geçmek gerekiyo başka türlü anlaşamıyoz
aklımı istanbulda bıraktım da ondan anlıyamıyorum kenan kusura bakma
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
arkadaşlar beyavuuu
niye cumadan çıkılıyo kineeeee
cumartesi çalışanınıs yokmu hiç aranısdaa
ben katılamicam heralde ozaman
size çok ii eglenceler
güzel olucaktır eminim
SeNkI [url]http://www.motosiklet.net/forum/images/aria/editor/menupop.gif[/url][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][COLOR="DarkOrchid"][/COLOR]
ınsallah cumartesı bende ızın alabılırım cuma aksam ı cıkılması benım ıcınde sakatlık yaratabılır. bakalım nasıp kısmet
Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar.
Asiller idare eder. Acizler şikayet eder. Basitler ise iftira eder...
yazımı sildim ve düzenledim
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
vallaha nazar değmesin emi izmir mt e
gelemiyorum ama size ii eğlenceler işallah bir aksilik çıkmaz. bedenim burada çalışıyor olacak ama ruhum sizinle
benim içinde eğlenin.fazla içmeyin yollara dikkat edin
Abi ben bu topiği anlamadım biri aydınlatırmı
Akşama ben birebir anlatırım. Beni toplantıda bul.Tornedo adlı üyeden alıntı
BBRR kardeşim de anlatabilir
sanırım bu gezı bır baska bahara kaldı
Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar.
APV41 adlı üyeden alıntı
bu gezi gerçekleşecek ancak marmok motosiklet festivaline denk getirmek amacımız
bu arada APV41 padişah kim senmi?? Vezirlerini de açıkla da bilelim bu ara esprilerin çoğaldı
espirilerin arkasında herzaman bir gerçeklik payı ararım ben...
ateş olmayan yerden duman çıkmaz; espiri yapılan şeyin konusuda gerçekliğe yakın olduğundan yapılır kanatindeyim.. bana espirileriylen yaklaşmaya çalışan insanlardan istemeden veya farkında olmadan uzaklaşıyorum çünkü hayatımda hiç hoşlanmadığım insan grubudur böle geyiklen karışık gülerek sohbet etmek hoşuma gitmez. özellikle espitüel arkadaşlara nefretim çoktur
bugüne kadar kimseylede bu yüzden dolayı tartışmadım fakat kendimi hep bir adım geri çekmişimdir.... ...
arkadaslar ne oluyo bole ya konu baska baska yerlere saptırılıyor ne gerek var bole seylere ya, bahtıyar sen ne anlatıyon kardesım ne yapmaya calısıyonuz sız kenan yaz suraya bı uyarı topıgın havası degıssın ya olmaz kı bole kımse kımseyle konusmak zorunda degıl sevmek zorun da da degıl ama ama bence bunun yerı de burası degıl....yakısmıyor bıze bunlar
bende onu diyom zaten yaf, zaten herkes aynı şeyi konuşuyorda hep aynı şey yapılıyor. bende doldum artık, biraz patladım kusurabakma kardeşim
bunun yeri bura değil akşama gel konuşalım....
ıste senden de bole bır buyukluk beklenırdı helal olsun... aksama gorusuruz opuyorum
konuyuda degıstırmemıs olalım barı su festıval ne zaman sa kacalım ya hatun da hazır ordayken benımle beraber marmarıse gelen arkadaslara marmarıstekı artcılar benden
abi marmok festivaliylen denk düşürmeye çalıştığımız için bu tarih ertelendi ben söyleyeyim şimdiden... yani ayın 2 sinde gidip sonra birdaha marmok a gidiceğimize ikisini bir kapıdan çıkaralım dedik oke anlaşılmıştır inş, levent abi arkam dolu kardeşim gelicek gelmeseydi kesin seni alırdım....
allah razı olsun nevzatım dusunmen bıle yeter ben makara yapıyom acındırıyom kendımı ben otobusle gelırım sagol dusunmen yeter
Evet arkadaşlar [izmir]
23 Haziran cuma akşamı saat 18.00 gibi yola çıkıp gece marmariste olsak ve cumartesi tam gün pazar yarım gün marmarisin tadını çıkarsak diyorum....... MARMOK Motosiklet festivali ne katılmış olur hemde barış kardeşimizi ziyaret etmiş oluruz
İstanbuldan yola çıkarak 23 haziran cuma sabahı izmire gelecek olan ve saat 08.00-09.00 arası marmarise hareket edecek olan istanbul ekibi ile bende marmarise yola çıkacağım... cuma günü çalışan genel çoğunluk cuma akşamı yola çıkacak şekilde saat ve buluşma yerini ayarlıyarak güzel bir organizasyon yapalım topiğe kayıtsız kalınmasın gelebilen ve gelemiyen arkadaşlar lütfen bildirsin liste yapıcam..!!!!
İstanbuldan geleceklerin listesi
- Skullhunter + 1 yenge
- Leto
- Boy + 1 Yenge
- Bandit +1 Yenge
- Avedis
- Dangero
BBRR barış bizlere mangal yakacakmış
görüşleri aliim
Eveet 22. gecesi istanbuldan feribotla izmire gelecegiz 2.3 sabah 8:30 da izmir alsancak dayız. Güzel bir kahvaltıdan sona marmarise hareket edecegiz marmaris girisde tüm marmaris halkı ve BBRR abimiz kırmızı halılarla bizi karşılayacak ve günün anlam ve önemini ifade eden bir konuşmada sonra mangal ateşini yakacak
Evet cuma günü marmok festival alanında çadırlarımızı kuracagiz festivale katılacak olan tum üyelerimizle birlikte oalcagiz.
Festival sonası istanbulda gelecek ekiple birlikte antalya turu yapacagiz bir sonraki haftada emok festivaline gidecegiz. Keyifli bri gezi olacak.
Marmarisde Görüşmek Üzere
BEN MARMARİSLİ BİR ÜYE SAYILARAK YAZ BENİDE LİSTENİN BAŞINA KENAN ABİ
artçılı gelmek konusunda ise tereddütlerim var hani artçılı dönmeyi engellemeyelim
lisdeteyim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)