İşte biz de bunu diyoduk zaten Karakız.Marmaristen bi İstanbul turu derken...
Gitmiyeceğim diyen sen.....
Biz adama böööyle itiraf ettiririz....
İşte biz de bunu diyoduk zaten Karakız.Marmaristen bi İstanbul turu derken...
Gitmiyeceğim diyen sen.....
Biz adama böööyle itiraf ettiririz....
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
bize de haber ver de kalabalık yapmıyalım bari, olura bizim de gitmek gibi bi niyetimiz var zaten.dostdark adlı üyeden alıntı
Şu gezideki pankart olayı hepimizi bitirdi. Kılıç balığı ile oturup Kılıçbalığı ile kalkmaya başladık.Kulakların artık devamlı çınlıyodur.
Dostum zaten istanbul izmir ankara veya türkiye kalmadıki MT olduk hepimiz ben izmirde yolda kalsam internet de seni arayayıp yardım istemiyecekmiyimokram adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Sevgili Dostdark, Takılayım bi dedim hınzırca.
Yardım istemezsen darılırım zaten.
Görüşmek üzere
Görüşürüz dostum biz hepimiz kardeşiz kızmak yok makara varokram adlı üyeden alıntı
İzmirdeki arkadaşlara selam
KAMP ADAMLARI
Barıs abi hic yorum yazmamıs heralde mangal hikaye oldu
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
alestevardiya adlı üyeden alıntı
heralde yazar yakında yoksa hala haberi yok mu
malesef ctsi de çalışıyorum,çok isterdim gelebilmeyi ,hayırlı yolculuklar arkadaşlar
bi ara gene bi gezi vardı marmarise 10-15 kişi geliniyodu 2 kişi geldi bu öle olmaz işallah
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
yok yok olmaz 2 kişi olmasa da 3 kişi olcağı kesin
Arkadaşlar siz bendenmi kaçıyorsunuz neyapıyorsunuz anlayamadım 12 mayısta ben denizliden ailemi ve sizleri ve güzel izmirimi ziyaret için yola çıkıyorum kaç kez yazdım yoksam haberiniz yokmu allaala
neyse ne isterseniz yapın ya bende cengiz abimi ziyaret ederim
arkadaşlar cuma değil perşembe günü desenizde her yol kuşadası izmir mt yağmur çamur dinlemez. Yanlız biraz önce arkadaş içki almak için motorun anahtarını aldı sağlam gelirse (acemi) ben varım
BBRR adlı üyeden alıntı
abi gecen sefer eğzost kopuktu benim, motor arızalıydı yani, hem ortalığı bulandırmaya çalışanlar vardı biliosun, inş bu sefer yanındayım...
kazasız belasız tam takım, arızasız gelebiliriz inş...
bekle bizi marmaris geliyoozzzzzz
bahtiyar kardeşim 3 kişide olsa 4 kişide olsa biz gideriz ortamı ayarlarız geri kalanlarıda karşılarız öyle olmazmı, olmaz heralde
ya dostlarım yeterki siz gelin içmek nedemek itiniz olur.artık mt adana,mtizmir ,mt ist.kalmadıııııdostdark adlı üyeden alıntı
mt tr var
MT TR varrr biz dostuz herzaman burda bi eviniz var kılıçbalığının evi her mt liye açık
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
sevgili, kılıçbalığı ve dostrak
tadı yok sizsiz içilen ne rakının ne biranın, kalmadı tesellisi ayrı kalmanın.
lütfen şundan emin olun masamda iki kadeh fazla olacak içleri dolu belki tadını alamayacaksınız ama kadeh sesleri kulaklarınızda çınlayacak.
sizleri seviyoruz.
Acemiliğine veriyorumderin adlı üyeden alıntı
Modlar arası yolculukta bu kadar uzunluk az bilem
İtebu ya işte bu dostluk bu kardeşlik bu.kuvva adlı üyeden alıntı
İnan içmiş kadar oldum dostum.biz böyle kenetlendikten sonra kimse sırtımızı yere getiremez
İzmir e sevgilerrrrr
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)