Gelmiyen cok var bencede ertleyin yagmur sıkıntı olacak gibi
Gelmiyen cok var bencede ertleyin yagmur sıkıntı olacak gibi
www.erkakurye.com
Haftayada açıköğretim sınavları var.Bu sene ilk kez sınavlara denk gelmedi ve bendede motor var, gideyim dedim ondada yağmur yağacak iyimi
bugunde yagmur gosteriyordu, dogru duzgun yagmadi. hatta ciktim dolastim biraz. yagsa bile asit yagmicak gokten erimezsiniz.
Bizim burda şuan yağmur yağıyor ve bu sabaha kadar dinecek gibi durmuyor bilginize..
gitmeyecek arkadaslar ıle bır sonrakı hafta orhangazi kofteci yusuf yaparız uyarsa
Alper gidicek miyiz gitmiyecekmiyiz ona göre hazırlık yapıcam en son neye karar verdik.
valla ben gidicez diye biliyorum aksi bi durum yok değil mi ?
Ben sabah levent BP de olucam inşallah güzel bi gün olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:40 ----------
Yagmurlugumuda koydum çantama, ben yatıyorum herkese iyi geceler katılacak arkadaslarla yarın görüşürüz, katılmayacaklar la başka gezilerde inşallah
Hava durumu yağmur gösteriyor ama belli'de olmaz.Yağmur'dan dolayı katılmak istemeyenler olabilir normaldir.Yağmur'da motor sürülürmü ekipmanın sağlamsa sürülür,açık mekanda piknik yapılırmı yapılmaz.gerçi kapalı mekan'da var ama...erteleme işi yönetime kalmış şu an erteleme görünmüyor.Ben'de sabah bakarım hava durumuna baktım yağmuyor opet'in yolunu tutarım tulum'u yanımıza almakta fayda var ne olur ne olmaz.
http://www.accuweather.com/tr/tr/ist...orecast/318251
katılım listesi güncel
1-alper_tim
2-erhan erdil +2
3-rahmi34
4-Osırıs
5-Ectuna +1
6-xanka
7-Gürsel+2
8-alonso
9-kngsze(%50 +1) gelmiyor
10-TanImsIz gelmiyor
11-hrnasy
12-SolidRider+1
13-tulumbake
14-Gürsel34
15-lastrebel +1
16-Palakadir +3
17-mezit
18-ERROR88
19-hasanrs
20-Hedef_Turan
21-brooklynnn
22-fromghetto
23-ceyhun__22
24-redlion999
25-ilkayözdemir
26-LP76
27-ergunnn +1
28-ramazan can
29-sedat adgu
30-ahmet karadeniz
31-tyndare0s +1
32-taskinlar + 1
33-68charger
34-ckemal
35-barodi
36-Karalı
37-AHMET37
38-MerhabaDunya (Volkan)
39-atakan_93
40-Unique693
41-SARAN
42-byfurkan41
43-MuhendisBey
44-mlhzrdm
45-kaan_furkan
46-hsnogz41
47-yakuza_64
48-657li +1
49-Maximaspeed
50-jeansatar
51-serdar.0405 +3
52-tunahanist
53-coffe
54-Mustafa ÖZEN +5
55-brooklynnn
56-tmr1978
57-taediumvitae +1
58-ayrıntı +1
59-Sarıyerli
60-I3luee
61-myagdi
62-aytacaksel
63-gknstyle
64-Arjantinli69
65-
66-
67-
68-
69-
70-
kendinizi kalan yerden ekleyerek devam edebilirsiniz
Yağış sebebiyle katılamıyorum.Üzgünüm.
cümleten iyi geceler beyler
yağmur nedeniyle katılamayacak arkadaşları anlıyorum riske girmemek gerek
onlarla başka bir gezide buluşuruz inşallah
gelecek olan arkadaşlar ise mutlaka yağmurluklarını alsınlar
sürüş hızımız normal şartlara göre biraz düşük olacak maksat geçde gitsek varmak
kazasız belasız birgün geçirmek dileğiyle yolumuz açık olsun
geziyi ertelememe sebebim haftaya hem aöf var hemde ist. motofest var
ondan sonraki ve diğer haftalar bana uymuyor haa sen düzenle biz atlar gideriz derseniz onu bilmem oda nasıl ayarlanır düşünmek lazım
çok yağmazsa bizde sıkıntı yok, sabaha inşallah kısmet
Son dakika ya kadar bekledim ama henüz yüzme kursu almadigim ve meşhur suyabatmayanadam nikimde:-) olmadığı için size iyi eğlenceler diliyorum. Bu sefer de bensiz olsun beyàaaa
ah be Alper neden risk alırsın...biri kaysa düşse araba altına girse böyle lay loy yapabilcenmi çok merak ediyorum...sanki maaşlı memursun ben denileni yaparım gibilerinden...halbuki insiyatif sendeyken olaya ağırlığını koyacaktın...yarın olacak herşeyden sorumlu olduğunu unutma...olay ben sen gezisi değil..BİZ gezisi...ama sorumluk anlamında top sende...ha yarın kaza bela olursa bu işin fıtratında var yağmurda kaza olur dersen o da sıkıntı...
şeker değiliz eriyelim kafasındaki argadaşlarada hayırlı yolculuklar dilerim...yağmayadabilir tabi..ALlah değiliz biz damlaları düşürmüyoruz yeryüzüne haşa ...ama tahminler bu yönde...dün gece gördünüz yağmurun kralı yağdı İstanbula..herkesler penceredeydi acayip bir yağmurdu..sürüş esnası aynı şey yaşanırsa düzen tertipde bozulur...Temmuza alsaydık şu geziyi..harika olacağıdı...neyse geçmişteki 120 motor 250 kişi mevcudunu bu kafayla asla yakalayamayız gibi...
bildiğinizi okuyosunuz valla...hani yaşa başa taşa kıdeme de saygınız yok ... erteleyin ilerleyem haftalarada bende geleyim...ama yok sana uymuyor çünkü...
sorumluluk anlamında top niye bende oluyomuş metehancım gelmek istemeyeni zorla götürmüyorum ki
maksat gezmek olsun bizimkisi
Şimdi baktım telefondan yarın güneşli duruyor
Sizlerde kontrol eder misiniz arkadaşlar?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)