Guzel bir gundu (kaza haric)
Kaza yapan arkadaslara burdan bir kez daha gecmis olsun diliyorum
Bu gunun anlam ve onemine binayen Foto ve varsa videolari merakla bekliyoruz ...
Guzel bir gundu (kaza haric)
Kaza yapan arkadaslara burdan bir kez daha gecmis olsun diliyorum
Bu gunun anlam ve onemine binayen Foto ve varsa videolari merakla bekliyoruz ...
Herkese teşekkürler , fazerlı abimden tekrardan özür diliyorum yalnız hafif bir burukluğum var en azından gelip bi kardeşim bir şeyin var mı demesini beklerdim.neyse olacağı varmış ben halimden memnunum ne zaman şileye gitsem birşeyler oluyor. Beni bıraktığınız yerde on numara adamlarla tanıştım en az 1 kilo but 2 kilo köfte yedim alkol kullanmama rağmen 70 lik rakıyı önüme diktiler :D
Beklemenin değeri: 15 tane çay (saymayı. Bıraktım)
2 paket sigara
6 saatlik sonu gelmeyen gırgır
Yediğim yemekler
Bir kuruş da para almadılar baya zorlamama rağmen Bardağı. Dolu tarafından bakmak lazım. Bu sefer de iyi dersler çıkardım iyi insanlar tanıdım...güzel geziydi
Tvslı arkadas ve Kaza yapan Fazera gecmıs olsun.
Arkadaslar yola cıkmadan basa basa uyarın takıp mesafesını uymayanıda cıddı cıddı uyarın kaza olması motora gelmesı yıne sans. Eger cana gelırse ınanın gezıyı duzenleyenı sorumlu tutarlar.
Yanı gezıyı duzenleyen arkadas ustune sorumluluk aldıgını unutmasın herkes cekılır kabak onun basına patlar :/
Fazerlı arkadas forumdanmı topıkten ıse tanıyoruz bı fazerın kafa grenajını fotolasın belkı plastık kaynak olcak durumdadır.
Tvs ıcın on masa degısıcek duzeltme ıslemı saglıksız olur dıye dusunuyorum tekrardan gecmıs olsun
Sağolasın cem abi (17 yaşında olmak ne kötü herkes abi :D)
Büyük ihtimalle yeni alıcam.
Ek olarak demiyim dedim de yamahanın mavi cubunu kullanan arkadaşa da sinir kaptım ulan o kadar büyük makine var 50-60 gidiyor ne demeye solluyorsun? Geldiğini görmedim yanımdan fızz diye geçince panik yaptım!
Organizasyonlarda da bu kadar kalabalık bence doğru değil bölünmesi lazım ve nereye gidileceği önceden tam belirlenip oralara gidilmeli.
Tamer abi grubu yönetmeye çalıştı kimse iplemedi.
Şahsi görüşürüm gezilere daha geniş daha düZgün yollardan gidilmeli kazadan değil ama sürüşten dolayı her tarafım ağrıyor (mobilim :/)
Gecmıs olsun cana degıl mala gelsın motor ıllakı halledılır
cem konuyu bilmiyorsun yok patlar yok catlar bir tek kişi sorda sorumlu degıl herkes sorumlu kendınden uyarı oldu söylendi takıp mesafesine uymayanlar ve daracık yolda birbirini gecmeye çalişsanlar arkadamda gelen hasan abi onu adım gibi bılıyorum takıp mesafesıne uyan bırı idi daracık yolda kaza önümde oldu durdum karşidan araba gelıyordu kenara yaklastı ama motoru taslı yerde kaydı ve düsürdü. neyse uzatmıcam sonuçta DÜZENLEYEN DEGIL HERKES SORUMLUDUR...
kımsenın kenara cekıldıgı yoktu elinden gelenın en ıyısını yaptılar o senın ortamında kenara çekılme var cem ...
arkadaşlar çok üzüldüm geçmiş olsun arkadaşlara cana geleceğine mala gelsin tekeriniz düz bassın gelemedim mesai çıktı şans işte,,
bende cumartesi günü şile -gökmaslı köyüne gittim bir çok motorcu arkadaş vardı o taraflarda tüm malzemeleri almışlar artık kamp mı kurçaklardı nedir bilmiyorum ama kaynıyordu yani. kaza yapan arkadaşlarada geçmiş olsun.
Benım ıyı nıyetle ve yardımcı olmaya calıstıgım bır yazıyı nasıl olurda teker teker secıp ıgneleyıcı hale getırırsın anlamıyorum.
Yok patlar catlar senın ortamın falan hıc yakısmıcak sozler yorum yazdıgıma dahı pısman ettın suanda.
Neyse saglık olsun gecmıs olsun koskoca adamlarsınız ne yapcagınızı bılırsınız ama bırcok gezı duzenleyerek ve gruba eslık ettıgımdan dolayı bırkac tavsıyede bulunmak ıstedım susmak daha ıyı demekkı
Böyle büyük gruplarda en fazla 5 motorluk gruplara ve 2 dk lık mesafelerle çok güzel bir gezi olabilir. Benzer motorları da aynı gruplara koyarsınız. Hem diğer araçların rahatlıkla girebileceği boşluklar yaratmış olursunuz. Her grubun en önüne eğitim almış veya uzun süre kullanan arkadaşları yerleştirirsiniz. Kimse kimseyi sıkıştırmaz, takip mesafesi uygun olur. Mt bundan önce 100kişilik bir organizasyon yapmıştı. Kazalar yaşanmıştı..
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
Herkese merhaba..dun gec geldim eve okuyamadim mesajlarinizi..Cem bey oncelikle dogru soylediginizi biliyorum ve inanin bana Allah korusun oyle bi kaza olsa ben vicdanimdan duramazdim.Soylediginiz gibi bu gezidede oncekindede cok kez konustum aslinda..
Dun ki gezide ki grup surusu.bence idealdi.Sadece virajlarda biraz aranin acilmasi gerekiyordu.Saglik olsun iki tanidigim insanada uzuldum.
Aksamda konustum bir kac kisiyle "biz neden boyle yollara suruyoruz diye" bundan sonra tem gibi yollar haricinde bir gezi organize etmicem abiler.
Ben herkese tesekkur ederim.Cok keyifli bir gun yasadik.Kendi adima;
1-Plani yaparken tamer ve hasan abilerle agvayi ben secmistim.Yolu ben bu kadar bilmiyodum.kesfetmek istiyodum.bu kadar kisiyi oraya kadar goturup birsey yapamadik onun icin
2-Elimden geldigince herkesle ilgilenmeye calistim..ilgilenemediysem
3-İlk parti tavugu tek oldugum icin acele ile pisirdigim icin.
Kusura bakmayin
çok geçmiş olsun kaza yapan arkadaşlar
Fotograflar ıcın tesekkurler cokca eglenmıssınız bırazda guzel fotolar koysanız daha ıyı olur
Mesh konuyu ve demek ıstedıgımı yanlıs yere getırdı Sızın gezınız sızın hayatınız sızı sorgulamak ne haddıme .. Kazayı sorgulamadım bakın yukarda uyarıda bulundum . Gezıyı duzenleyen arkadaslar kurallara uymayanları oylama ıle cıkarın toplamda 2 kere uyarın demek ıstedıgım buydu.
Herkes kendınden sorumludur evet oyle fakat 1 tane can kaybı olursa gelde anlat aılesıne herkes kendınden sorumludur ..
Polıse 30 kısı ıfade verırken ıllakı bırı hasan mehmet alı velı onculuk ettı dıyecek.
Hıc cekınmeyın 2 uyarı verın 1 uyarı.... 2 oylama ıle gruptan cıkarma bu kadar basıt bu arada soyledıklerım kaza ıcın degıl yanlıs anlasılmasın kazayı sorgulamak kım haklı kım haksız bıze dusmez. O ısı trafık halledıcek
Benım uzuldugum nokta su bu gezıyı her seferınde ıyı nıyetle bırı onculuk edıp duzenlıyor ugrasıyor ılgılenıyor emek verıyor ..
Her gezı sonunda mıllet bırbırını sıkayet edıyor. Bu kadar emek verıyorsa ve kurallara uymayıp sızın emegınıze saygısızlık edıyosa gezınıze almayın hocam
Cem benim niyettim sana çatmak falan değil ama bazi kelimelerin sanki iğneleyici geldi. İstersen bi yabancı gibi oku o zaman hak verirsin. Ama seni kirdim ise özurdilerim niyetin kurmak falan değildi bazi arkadaşlara yine sinirliyim olan oldu neyse te karardan özürdilerim kirdim ise
Selamlar,
Geziye katılmak için buluşma noktasına geldim. Fakat son anda fikir değiştirerek yalnız gitmeye karar verdim ve sizden önce Saklıgöl' e gittim. O ne kalabalıktı öyle. Baktım ki orada nefes alacak yer yok, daha sakin bir günde tekrar gitmek üzere vedalaştım Saklıgöl ile ve Şile' de liman manzarasına kuşbakışı hakim Bilir' e kahvaltıya gittim. Sonra da yine sakin bir sürüş ile İstanbul' a döndüm.
Şimdi kaza haberini öğrendim. Çok çok geçmiş olsun.
Bu arada biraz dar olmasına rağmen Şile otoban bitimi ile başlayan Saklıgöl yolu oldukça neşeli ve güzel bir yol. Dar yollarda özellikle virajlarda dikkatsiz otomobil sürücülerine çok dikkat etmek gerekiyor. Bu yol da buna çok güzel bir örnek. Ben girdiğim her virajda karşı şeritten bir araç geliyor varsayarak, olabildiğince dıştan ve yine trafiğin izin verdiği ölçüde yavaş alıyorum. Hem bu vesileyle sağı solu seyredecek vakit de kazanıyorum..
Nacizane 300bin kilometre üzerinde tecrübeye sahip bir sürücü olarak kazalarda iki sorumlu görüyorum. İlki sürat, ikincisi de yakın takip. Ve inanıyorum ki bu iki durumu kontrol altında tutabilecek bir iradeye sahip olunursa, pekçok sorun sert bir frenaja gerek bile kalmadan atlatılabilir.
Tabi adı üzerinde "KAZA". İnsanın planlayamadığı pek çok faktör de olabiliyor ve o an' ı sadece kazaya karışanlar bilir. Tekrar çok geçmiş olsun diyorum.
Bu fotolar ıcın keske ayrı gezı konusu acsaydınız 8ncı sayfa arada kaynar gıder 10 numara olmus
fotoğraflar için burdan devam edelim http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post3351434
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)