geçen hafta gelmediniz talan oldum yollarda sizin yüzünüzdenbu haftada ben gelmiyorum hıh
geçen hafta gelmediniz talan oldum yollarda sizin yüzünüzdenbu haftada ben gelmiyorum hıh
cagatay sabah çikolatalı poca istiyorum :D ( yıyen var mı dıye sorma )
ahaha tamamdır bende çay bekliyorum senden yengeden
Beyler sormayı unuttum,çikolatalı mı kaşarlı mı ?
Tamamdır güzel abim,yarın sabah görüşmek dileğiyle
Sensiz olur mu müdür ya gel tabii
1-SolidRider + 1*
2-Osiris
3-Hasanrs
4-Palakadir
5-Kngsze
6-BERKE90
7-TANIMSIZ
8-Mr.Mühendis*
9-Taskinlar + 1*
10-Tunahanist
11-Ozturk34
12-Mesh + 1
13-hrnasy
14-Kreatin37
15-Mhmtrn
16-Lastrebel
17-ayrinti
18-ugurcan88
19-Barıştr
20-Benhur
21-Emre Ckmk
22-demirutku
23-Mertcck
24-68charger
25-BurakCbr250
26-EnverNc700X(Şimdilik isimleri ile yazdım arkadaşlarınızı.)
27-tmr1978
28-SARAN
29-Coffee + Kelebek
30-Sadık1453
31-Ckemal + 1
32-rahmi34 + belki annemide getiririm
Nete anca girebildim kusuruma bakmayın.Sabah 8:30-9:00 arası Levent bp de olalım.9 gibi yola çıkalım ki and.yakası grubuna geç kalmayalım.Telefon numaramı yazacağım aşağıya,herhangi bir sebepten yolda kalan,geç kalan vb. gibi durumlarda haber verin,bekleyelim.Soora bi bakmışsınız Bp de kimsecikler yok
0534 918 69 91
Enver NC700X iptal.
Nasıl endurocu ise artık😄
Arkadaslar bkr son dakika gelismesi nedeni ile sizlerle tanismak icin gelmeyi cok istedigim bu geziye gelemiyorum maalesef :(
"KAZASIZ SURUSLER"
Bahçeşehir yolcusu kalmasin İstoç rampaya beklicem
Bekliyorum gelen yok.7 35 den beri bekliyorun.
Levent BP ye biraz erken geldim sanırım
Öncelikle kaza yapan 2 arkadaşıma da geçmiş olsun, kendilerine bir şey olmaması en büyük sevincim.
Acısıyla tatlısıyla yine güzel bir gezi geçirdik. Emeği geçen herkese teşekkür eder,Hepinize kazasız sürüşler dilerim.
Sizlerle tanıştığıma memnun oldum arkadaşlar kaza yapan arkadaşlarımıza geçmiş olsun kusurumuz var ise affola
kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun, onlara birşey olmaması sevindiriciydi. bunada şükür. herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum bizimle beraber vakit geçirdikleri için. fotoğrafları yarın yüklerim bir aksilik olmazsa
Sağlık sebeplerinden ötürü bu geziye katılamadım :( bidahaki gezilere inşallah. Kaza nasıl oldu bu arada?
http://hizliresim.com/kr6av9
http://hizliresim.com/rL1a0B
kartpostallık resimler benden
emeği geçen herkese tşkler. her nekadar yorucu olsada güzel bir gündü. kaza yapan arkadaşlara tekrardan gecmiş olsun.
kaza yapan arkadaşlarımıza geçmiş olsun(hasan abi sana da geçmiş olsun).
06,06,2014 tarihinde cuma akşamı kamp yapmayı planlıyorum(ERİKLİ VEYA TEKİRDAĞ)civarında düşünüyorum katılmak isteyen varsa MT Forumda bildiricem.
Arkadaşlar kaza yapan siyah apache ve kırmızı fazeri kullanan arkadaşlara geçmiş olsun. Siyah apache yi kullanan arkadaşın burdaki adı kngsze,olay çok ters biyerde meydana geldi yol birden daraldı+ karşıdan gelen araçlar öndeki arkadaşları sıkıştırdı bunun sonucunda panik fren ve yakın mesafeden takip edildiği için bu 2 motor birbirine çarpıp kenara savruldu. fazerin ön grenaj ve dikiz aynası, tvs nin ise ön maşası yamulup sürülemez hale geldi.. Arkadaş ordan kamyonet ayarladı şuan yolda evine doğru motoruyla beraber geliyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)