18-05-2014 Şile-Saklıgöl-Ağva Gezisi
-
Reklamlar
-
Köfte kesmezse kangal sucuk getirsemde köşede gariban işi şişe takıp götürsem mideye yanında duble çay höpürdetsem
-
Osırıs adlı üyeden alıntı
Köfte kesmezse kangal sucuk getirsemde köşede gariban işi şişe takıp götürsem mideye yanında duble çay höpürdetsem
Ne içtin ya ?
-
Yok yani gelemem ama içimden geçeni yazıyım dedim
SolidRider adlı üyeden alıntı
Geliyor musun ki yaparız diye konuştun ?
GÜNCEL
1-SolidRider + 1
2-Osiris
3-Hasanrs
4-Palakadir
5-Kngsze
6-BERKE90
7-TANIMSIZ
8-Mr.Mühendis
9-Taskinlar + 1
10-Tunahanist
11-Ozturk34
12-Mesh + 1
13-hrnasy
14-Kreatin37
15-Mhmtrn
16-Lastrebel
Bu kadar mıyız beyler ya ? Mangal dedim,kokusu dedim.Daha ne diyim
Son ağaç kesildiğinde, son nehir kirlendiğinde,son balık avlandığında; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak
-
Pazar ola hayrola 16 kişi de az değil.
-
Etler yagsiz galiba koku yapmiyor ateşe damlasa koku yapardi :-)
-
-
SolidRider adlı üyeden alıntı
Sen gel ben sana et değil biber pişiricem
yengenin eline de bi maşayla köz verdik mi
DİSKO DİSKO PARTİZANİİ
Haaaahh maşayı da yengenin eline tutuşturdu mangalbaşı savaşlarını başlattı Beyler herkes gardını alsın
-
Osırıs adlı üyeden alıntı
Haaaahh maşayı da yengenin eline tutuşturdu mangalbaşı savaşlarını başlattı
Beyler herkes gardını alsın
Mangalbaşı bende abi lütfen.
-
Bende geliyorum
1-SolidRider + 1*
2-Osiris
3-Hasanrs
4-Palakadir
5-Kngsze
6-BERKE90
7-TANIMSIZ
8-Mr.Mühendis*
9-Taskinlar + 1*
10-Tunahanist
11-Ozturk34
12-Mesh + 1
13-hrnasy
14-Kreatin37
15-Mhmtrn
16-Lastrebel
17-ayrinti
arkadaslar bende yeni sayilirim ama insallah bu vesile ile tanisip kaynasiriz 18sabahi gorusmek uzere...
-
geçen sefer yalovaya gelemedim ama bunu kaçırmam bi adanalıya mangal deyince durur mu hiç? :D
1-SolidRider + 1*
2-Osiris
3-Hasanrs
4-Palakadir
5-Kngsze
6-BERKE90
7-TANIMSIZ
8-Mr.Mühendis*
9-Taskinlar + 1*
10-Tunahanist
11-Ozturk34
12-Mesh + 1
13-hrnasy
14-Kreatin37
15-Mhmtrn
16-Lastrebel
17-ayrinti
18-ugurcan88
-
Cagatay Tamer arkadaşlara gerekli uyarilari yapalim grup halinde sürüş ve kask ehliyet vb. bununla ilgili gerekli aciklamayi yapalim uymayan varsa hic gelmesin simdiden
-
solidrider 16 kişiye mangal başıcılık biraz zorlar gibime geliyor ama)
bu arada küçükçekmece ve civarından gelicek olan arkadaslar varmı levent bpye toplu gidelim düşüncesindeyim...
-
Mesh adlı üyeden alıntı
Cagatay Tamer arkadaşlara gerekli uyarilari yapalim grup halinde sürüş ve kask ehliyet vb. bununla ilgili gerekli aciklamayi yapalim uymayan varsa hic gelmesin simdiden
Bu sefer peşin peşin konuşuyoruz Şilede ahmetli sapağında durup malzeme için tertip alıcaz,ordan şileye 2 motor gidip malzemeleri uygun fiyatlı alacak,geri kalanlarda bekleyecek daha sonra hep beraber giriş yaparız saklıgöle.. Zaten yol virajlı ectuna nın çektiği videolardan göründüğü üzere atraksiyona müsait değil )
-
Selam beyler bende gelmek isterim aksilik çıkmazsa Osiris Sende Pendiktesin sanırım
-
baristr adlı üyeden alıntı
Selam beyler bende gelmek isterim aksilik çıkmazsa Osiris Sende Pendiktesin sanırım
Evet pendikteyim,sabah 9 gibi viaport opetten gaz açarım.o saatte orada olan arkadaşlarla beraber şileye geçeriz
-
baristr adlı üyeden alıntı
tamamdır ,aksilik çıkmazsa pendikten beraber gaz açarız
-
Palakadir adlı üyeden alıntı
Azıcıkta asfalt yollara bakın belki slide yaparız
Bak bak biz ne anlatıyoruz bu ne diyor
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:59 ----------
hasansonmez adlı üyeden alıntı
9 kişi mi sadece?
Sana kaç kişi lazım?
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
-
mobilden mesajlari okudum aksam tedarik toplu surus ve akliniza takilan herseyle ilgili yazicam
keep calm and listen to hakki bulut
bu arada ugurcan sende mi adanalisin? adanalilar gecesi yapsak katilim daha az olur
-
adanalı olup da motosiklet sevmeyen var mıdır ki? eminim imkanı olsa tüm şehir motosiklet çeker altına :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)