18-05-2014 Şile-Saklıgöl-Ağva Gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Adımız çıktı bikere,forum adminlerinden ricam rumuzumu brütüs olarak değiştirsinler.. Şaka şaka sakın ellemeyin
-
Hadi hayırlısı olsun bakalım...
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
-
Sabahi bos demiştik
Son ağaç kesildiğinde, son nehir kirlendiğinde,son balık avlandığında; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak
-
Ulaaa hasan ve Tamer abi insan mobilden der acele acele bakım yaptırıp depoyu fulledim.valideye de börek çörek yaptırmak için eve malzeme yığdım :( neyse bir dahaki haftaya inşallah
-
iyi yolculuklar umarım gönlünüze göre olur herşey havada dahil
-
kngsze adlı üyeden alıntı
Ulaaa hasan ve Tamer abi insan mobilden der acele acele bakım yaptırıp depoyu fulledim.valideye de börek çörek yaptırmak için eve malzeme yığdım :( neyse bir dahaki haftaya inşallah
Çok aceleye geldi,yağmur dinmeyecek belli yani yine ıslanmayalım Belki bende bişeyler yaptırırım,ıspanaklı börek vs
-
1-SolidRider + 1
2-Osiris
3-Hasanrs
4-Palakadir
5-Kngsze
-
hevesleniyoruz kursağımızda kalıyor haftaya kim öle kim kala cumartesi akşam karar veririz yağmurlu olupta iptal olmaz ise
-
yarın hava biraz iyi olursa çıkıcam ama gelecek cumartesi olsunda işim olmazsa yine sizle de gelirim
-
samet10 adlı üyeden alıntı
yarın hava biraz iyi olursa çıkıcam ama gelecek cumartesi olsunda işim olmazsa yine sizle de gelirim
Bende şileye doğru uzayabilirim,hava kapalı yağmur yok.. az köyleri gezeyim
-
Osırıs adlı üyeden alıntı
Bende şileye doğru uzayabilirim,hava kapalı yağmur yok.. az köyleri gezeyim
bende niyete girdim yarın sabah hafif yağmura bile niyetlendim:-) belki karşılaşırız şile yolunda duruma göre uzun yada kısa kesicem geziyi
-
hrnasy adlı üyeden alıntı
bende niyete girdim yarın sabah hafif yağmura bile niyetlendim:-) belki karşılaşırız şile yolunda duruma göre uzun yada kısa kesicem geziyi
Ben akfırattan girerim göçbeyliden sağa, darlık köyü çıkışından sola saparım ordan şile tarafına dönerim birde gezi öncesi saklıgöle bi keşif yapayım diyorum
-
Merhaba,
Foruma daha bugun katildim. Bu geziye, o tarihte sehirdisinda olacagim icin katilamayacagim.
Insallah bir daha ki sefere. Hayirli yolculuklar...
Eray
-
Cagatay abi cok sevindim ertelendigine, yaz abi benide listeye bi zahmet
-
-
Arkadaşlar ben de sizlerde geziye katılmak isterim. İnşallah buradan takip edeceğim...
-
Ben akfırattan girerim göçbeyliden sağa, darlık köyü çıkışından sola saparım ordan şile tarafına dönerim birde gezi öncesi saklıgöle bi keşif yapayım diyorum
ben sabah 9 gibi taşdelenden çıkarım. yağış yok yerler kuru ise yolda olucam çift renk cbr 250 sellektör yapın dururum :D
-
Adımız çıktı bikere,forum adminlerinden ricam rumuzumu brütüs olarak değiştirsinler.. Şaka şaka sakın ellemeyin
Aman Osırıs ismi boşalırsa hemen ben kaparım. ))))
=== Eğitim Şart ===
-
ectuna adlı üyeden alıntı
Aman Osırıs ismi boşalırsa hemen ben kaparım.
))))
Sana Posedion alalım abi daha karizmatik
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)