18-05-2014 Şile-Saklıgöl-Ağva Gezisi
Reklamlar
-
Arkadaslar ben kurtkoyden gelecegim anadolu yakasi viaportun onunde mi toplaniyoruz yoksa opetin ordamiyiz tam yerini acik yazarsaniz sabahin 9unda orasimiydi buradamiydi diye yer aramayalim
birde organize eden arkadas kisi basi nekadar duser ekmegiydi kolasiydi ettiydi tedarikli gelelim hani net olmasada uc asagi bes yukari sikinti olmasin)
Reklamlar
-
Eger bur isim ciknazsa şu grubu tanimayi istiyorum. Cok sicak ve candan gorunuyor sadece tanismak icin gelebilirim INSALLAH.
"KAZASIZ SURUSLER"
-
Arkadaslar nacizane fikrim, geziye katilacak butun arkadaslarin geziye katilirken siyah t shirt giymeleri yönünde. Siyasi bir sembol olarak degil karalar icinde canlarini yitiren alinlari ak vatandaslarimiz için. #SOMA
-
ayrıntı adlı üyeden alıntı
Arkadaslar ben kurtkoyden gelecegim anadolu yakasi viaportun onunde mi toplaniyoruz yoksa opetin ordamiyiz tam yerini acik yazarsaniz sabahin 9unda orasimiydi buradamiydi diye yer aramayalim
birde organize eden arkadas kisi basi nekadar duser ekmegiydi kolasiydi ettiydi tedarikli gelelim hani net olmasada uc asagi bes yukari sikinti olmasin
)
Viaporta yakınsan orada buluşalım 9 gibi,ordan alemdağ kavşağında gazlarız galiba buluşma yeride orası olacak 20 km kurtköye
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------
Benhur adlı üyeden alıntı
Arkadaslar nacizane fikrim, geziye katilacak butun arkadaslarin geziye katilirken siyah t shirt giymeleri yönünde. Siyasi bir sembol olarak degil karalar icinde canlarini yitiren alinlari ak vatandaslarimiz için. #SOMA
Baştan aşağı siyah giyiyoruz zaten ama siyah giyebilirim hatta motorlara siyah kurdale takabiliriz? siyah bez olabilir..
-
Arkadaşlar merhaba,kusura bakmayın bu saatte yazdığım için kız arkadaşımın süpriz doğum günü süprizi ile bütün akşamımı eğlenerek geçirdim.Bugün doğum günümde (15/05)
Benhur adlı üyeden alıntı
İyi hoş güzel bunları yapalım ama ne için ? Biz orada mangal yiyip sohbet muhabbet ederken demezlermi adama "ulan soma'yı anıyorsunuz burada makara peşindesiniz" diye..
Eğer böyle birşey olacaksa üzüntümüzü,soma için özel bir organizasyonla dile getirmeliyiz.
Pazar günü bugün için doğru gün değil.Tabi bu benim kendi düşüncem.Yine de siz bilirsiniz
Sadık1453 adlı üyeden alıntı
Eger bur isim ciknazsa şu grubu tanimayi istiyorum. Cok sicak ve candan gorunuyor sadece tanismak icin gelebilirim INSALLAH.
"KAZASIZ SURUSLER"
Seninle tanışmayı çok isterim abi,formda yazılarını görüyorum.Umarım pazar günü görüşürüz
ayrıntı adlı üyeden alıntı
birde organize eden arkadas kisi basi nekadar duser ekmegiydi kolasiydi ettiydi tedarikli gelelim hani net olmasada uc asagi bes yukari sikinti olmasin
)
Ortalama 20 tl yakıt hariç.
tunahanist adlı üyeden alıntı
solidrider 16 kişiye mangal başıcılık biraz zorlar gibime geliyor ama
)
bu arada küçükçekmece ve civarından gelicek olan arkadaslar varmı levent bpye toplu gidelim düşüncesindeyim...
Sen hiç canını sıkma ben iyiyim böyle
GÜNCEL
1-SolidRider + 1*
2-Osiris
3-Hasanrs
4-Palakadir
5-Kngsze
6-BERKE90
7-TANIMSIZ
8-Mr.Mühendis*
9-Taskinlar + 1*
10-Tunahanist
11-Ozturk34
12-Mesh + 1
13-hrnasy
14-Kreatin37
15-Mhmtrn
16-Lastrebel
17-ayrinti
18-ugurcan88
19-Barıştr
-
Cagataycığım, her türlü olumsuzluğa ölümlere huzunlere rağmen 'hayat devam ediyor.' Hepimiz bunun farkindayiz. Zaten cok degil 3 5 güne hafizalarimizdan yavas yavas silinen bir durum olacak. Evet pazar gunu gulup eglenecegiz, bu yarinda böyle olacak ancak o gün yada daha sonra o anlari hatirladigimizda su da aklimiza gelecekki "herkesin hayatina devam ettigi gunlerde iktidar yada muhalefet birilerinin hirsi dolayisiyla 200 küsur insanin cani gitti. Eminimki bunu hatirlamak bile bizi daha iyi bir insan yapacaktir. Hatalari kazalari olumleri ve baskalari sebebiyle can verenleri unutmamak lazim bir yerde motorda hayatta kalmanin temelinde de bu var.
Bir gezi duyurusu iicin konudan sapmis olabilirim ama biz motorcular hergun hayatlari pamuk ipligine bagli madenciler ile cok benzesiyoruz.
Kazasiz surusler.
-
Gene pişti olduk. sym wolf250 facebook grubu olarak Geçen haftaki saklı göl organizasyonumuzu bizde bu haftaya erteledik. Bizde bi 15 20 kişi tahmini saklı gölde olacağız. Görüşmek üzere...
-
-
Merhaba.. Bizde yağmur dışında başka bi aksilik olmadığı takdirde katılmayı düşünüyoruz Utku (demirutku) ile birlikte..Gaziosmanpaşa tarafından gelecek arkadaş varsa birlikte Levent BP'ye geçelim. Pazar günü görüşmek üzere..
GÜNCEL
1-SolidRider + 1*
2-Osiris
3-Hasanrs
4-Palakadir
5-Kngsze
6-BERKE90
7-TANIMSIZ
8-Mr.Mühendis*
9-Taskinlar + 1*
10-Tunahanist
11-Ozturk34
12-Mesh + 1
13-hrnasy
14-Kreatin37
15-Mhmtrn
16-Lastrebel
17-ayrinti
18-ugurcan88
19-Barıştr
20-Benhur
21-Emre Ckmk
22-demirutku
-
Ben bu rotayı kullanıyorum,alemdağ ormanı önünde 2 yolun birleştiği kavşakta buluşup ordan hep beraber devam ederiz.İsteyen bana ulaşsın viaport opet önünden gaz açarız tek gitmeyiz oraya kadar.
-
Bulusma noktalari disinda tek gidilmesin derim kopukluk olmasin diye
-
Merhaba Arkadaşlar,
Listeye benide ekleyin. Aranızda yeniyim, bu vesile ile hepinizle tanışmış olurum.
Eğer Bahçeşehir/Esenkent/Esenyurt/Beylikdüzü/Çekmece tarafından gelecek olanlar var ise bir yerde buluşup beraber gidebiliriz.
-
Selamlar beni de ekler misin. İki arkadaşımda gelecek ama ne yazık ki henüz forum üyesi değiller.Burak CBR250R ve Enver NC700X.
Anadolu'da buluşma noktası viaport önü ve saat 9 da mı şimdi?
-
68charger adlı üyeden alıntı
Selamlar beni de ekler misin. İki arkadaşımda gelecek ama ne yazık ki henüz forum üyesi değiller.Burak CBR250R ve Enver NC700X.
Sultanbeyli Pendik Kartal Tuzladan gelecek olan arkadaşlar viaport opet önünde sizi 9 da beklerim,ordan paşaköy üzerinden alemdağ kavşağında avrupa grubu ile birleşiriz. Bu ilçeler dışından gelecek olanlar da levent bp grubu ile rota üzerinde buluşup gelsinler. zaten o noktaya 2 yol çıkıyor,birinden avp birinden de and yakası grubu geçecek
-
Tamamdır anlaşıldı...Görüşmek üzere.
-
benide yaz kardeşim kısmetse ilk olacak....
-
Bahçeşehir/Esenkent/Esenyurt/Beylikdüzü/Çekmece tarafından gelecekler varsa e5 yada tem tarafında uygun bir lokasyon belirleyip toplu levent bpye gidelim diyorum.
-
GÜNCEL
1-SolidRider + 1*
2-Osiris
3-Hasanrs
4-Palakadir
5-Kngsze
6-BERKE90
7-TANIMSIZ
8-Mr.Mühendis*
9-Taskinlar + 1*
10-Tunahanist
11-Ozturk34
12-Mesh + 1
13-hrnasy
14-Kreatin37
15-Mhmtrn
16-Lastrebel
17-ayrinti
18-ugurcan88
19-Barıştr
20-Benhur
21-Emre Ckmk
22-demirutku
23: SARAN
-
68charger adlı üyeden alıntı
GÜNCEL
1-SolidRider + 1*
2-Osiris
3-Hasanrs
4-Palakadir
5-Kngsze
6-BERKE90
7-TANIMSIZ
8-Mr.Mühendis*
9-Taskinlar + 1*
10-Tunahanist
11-Ozturk34
12-Mesh + 1
13-hrnasy
14-Kreatin37
15-Mhmtrn
16-Lastrebel
17-ayrinti
18-ugurcan88
19-Barıştr
20-Benhur
21-Emre Ckmk
22-demirutku
23-Mertcck
24-68charger
25-BurakCbr250
26-EnverNc700X(Şimdilik isimleri ile yazdım arkadaşlarınızı.)
27-tmr1978
28-SARAN
Not:Eşli katılımlarda olacak bilginize.İsterseniz eşinizle kız arkadaşınızla kuzeninizle baldızınızla dürününüzle alt komşu üst komşu tamirciniz babanız katılabilir
-
Selamlar.. Bir aksilik olmaz ise ben de geliyorum.
29-Coffee + Kelebek
Kızıltoprak civarından katılacak var mı ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)